2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

beni özetlemişsin. bende öyleyim. hep negatif gördüm. 2.ci denemeyi yapmak istemiyorum Bile

Bilyormusun aynı duyguyu ve yaşıyorum
Allah sonumuzu güzelnyazsın inşallah korku işte yapacak hiçbirşey yok insan kaderinde değişmeyen noktalar var evlat ana baba ölüm doğum tarihleri gibi yani olacaksa onun tarihi belli zaten ama biz yine de korkuyoruz,böyle bir konuda kendini rahatlatması çok zor .allah içimize esenlik sabır versin

17 .18 gün sonra cagirdi muayeneye canlar 3950 ama ynede ultrasonn icin erken dedi görünmez mi ki
Ben hamileligin 6. Haftasi gittim kese ve kalp atışı duyuldu önce gobekten baktı bebegin biri kücuk gözüküyor birinin kalp atışı duyulmayabilir dedi vajinal ultrason ile duyuldu ikiside

Ben hamileligin 6. Haftasi gittim kese ve kalp atışı duyuldu önce gobekten baktı bebegin biri kücuk gözüküyor birinin kalp atışı duyulmayabilir dedi vajinal ultrason ile duyuldu ikiside
Aynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarın

Aynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarın
Çok rahat gobektegduyar çünkü ben iki hafta sonra tekrar gittim dinlemek için göbekten dinledi 8 haftalikti

Ne zaman test gününn canımmm inşallahhh güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…