2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bence yapma zor biliyorum ama erken
Progesteron fitil iğne ve jel testi etkilemez

Kızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
15. Beta 221
Yavaş mı ilerliyor yaa
Güzel gidiyor arkadaşim hep iki katı maşallah

Erken test yapmak işte bu yüzden stresli zaten 12-13. Gün sizin testinizin günü o gün degeride çok iyi maşallah rahat olun allaAlla emaneti o size
Benim 10. Günüm kan vermedim uslu uslu bekliyorum test gününü

Yarin kac testi günüm 9. Gun yapmadim daha idrar ne kadar uzulmicem desem de içimde bir yerde yangin var o negatifi gördüğüm icin
Haklısın o negatif çok etkiler kaç kere gördüm bu zamana kadar o testte negatifi artık bilinçaltı direkt bu testinde negatif çıkacağını söylüyor yapmaya da korkuyorum zaten benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor

ocak ayında opudan sonra yumurtalarım döllenmediği için transfer aşamasına geçemedik. O ay adetim 5 gün erken geldi. Bu ay 24ünde transferim oldu ve bugün hem ruhen hem kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir his var. Eğer ocak ayındaki gibi olup tutmadıysa yine erken olcam diye korkuyorum. Hiç böyle olan var mı? Hafif akıntım var ama kahverengi değil sarı beyaz gibi

Hic ole düsunme cnm bnde oleydim ama kizim oldu 2.denememde bu 3.denemem .Allah ksmet ettiyse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…