- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.341
Test günün yarin mi?Kizlar az once erkn gebelik testi yaptim 11.gunum malesef negatif.olmadi artik hic umudum kalmadi
Yarin cnmTest günün yarin mi?
Benim de yarinYarin cnm
Erken gebelik testlerinden mi yapmis.Benim de yarinkan vericem
Arkadaşim hic üzülme konu sahibi de 11 gun idrar yapti cikmadi 12 gün kan da cikti.
İsallh öledir canmKızlar bazen idrarda cıkmıyor kanda cıkıyor bekleyın adet olana kadar inşallah vardır benımde idrarda kaç gun negatıf cıkdı agladım agladım bosaymıs
Erken gebelik testlerinden mi yapmis.
Erken testlere güvenme canm. Yarun yap bakalim belki yeni tutunuyirdurKizlar az once erkn gebelik testi yaptim 11.gunum malesef negatif.olmadi artik hic umudum kalmadi
Kan testi belirleyici inşallah onda pozitif görursunKizlar az once erkn gebelik testi yaptim 11.gunum malesef negatif.olmadi artik hic umudum kalmadi
Canım çekerek alma yöntemi ilk 2-3 ay önerilmez jiletle derimKızlar bı şey sorucam ama gülmeyiiiin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi gormeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorumzarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
Senden de güzel haberlerini beklyoruz arkadasimBen varım canım evet A anneveoglusu nasılsın
Aminn inşallah canım hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahSenden de güzel haberlerini beklyoruz arkadasim
Insallah yarın güzel haberler ile gelelimAminn inşallah canım hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
İyiyim canım istabullu gelini izliyorumBen varım canım evet A anneveoglusu nasılsın
İnşallah canımInsallah yarın güzel haberler ile gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?