- 20 Aralık 2015
- 109
- 79
- 98
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.261
Canm orayi bilmiyorum ama arkadasim bursada oturuyor. O bulent trasa gitmişti istanbuda
Illac baslatacak bi daha adet olmadan transfer yapicak canmdaha adet olmadım olunca 2.günü gel demişti büyük ihtimal isteyecek onun için çağırıyor
Öylemi. Onun da tuttu düştü. Sen neden memnun kalmadinmalesef bende gıttım ve hiç memnun kalmadım
Ayyy inşallah yaa hemen ışınlanma olsa şu evrelereIllac baslatacak bi daha adet olmadan transfer yapicak canm
Öylemi. Onun da tuttu düştü. Sen neden memnun kalmadin
Sabir hepsi gelip geçiyor inan ki :) ben de bugün 2. Kanimi verdimAyyy inşallah yaa hemen ışınlanma olsa şu evrelere
Cok haklısın. Allaha şükürler olsun cok hassas olan bu konuda iyi insanlarla karşılaştım. Cok da para vermeden olumlu sonuçlar alabildik. Olumsuzluklar da oluyir tabi ama orasi artik nasipHersey parayı aldıktan sonra bitiyor evet çok hastası var buyuzdende hiç ilgilenmıyorlar benim 25 binim gıttı genetik taramaya dahi gıttı ama hep boş başka bir arkadasımda gıttı oda memnun kalmadı transfer sırasında kalıtelı değil yumurtan Allahtan tutarsa diyip o masada kızın moralını bozdular valla kımselere guvenm kalmadı
Cok haklısın. Allaha şükürler olsun cok hassas olan bu konuda iyi insanlarla karşılaştım. Cok da para vermeden olumlu sonuçlar alabildik. Olumsuzluklar da oluyir tabi ama orasi artik nasip
Bem kocaeli daricadayim canim. Daricada john hopkins anadolu sağlık hastanesine gittim.sen kıme gıttın ve elbette en başta hersey hayır Allah nasip ederse olur elbette
senin ilk denemede mi oldu canım ayy darısı bize Amin aminIllac baslatacak bi daha adet olmadan transfer yapicak canm
Transferiniz hayırlı olsun bende geçmez diyordum yarın 10. Günüm ve cumartesi test günüMerhaba arkadaşlar,
Benim bugün transferim gerçekleşti.3. Gün yumurtası ve kaliteli..hayırlısı olsun burada güzel haberler bekleyen tüm arkadaşlara..müjdeli haberler alanlara da allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..
10 Nisan test günüm..folik asit, omega, crinone jel, coraspinle geçecek 11 gün..öylece bekliyorum...
Umarım güzel haberlerle buraya yeniden yazacağım
Yok canim 4 ☺ 2. De kizim doğdu 3 kimysal bu 4 o da oldu galiba :)senin ilk denemede mi oldu canım ayy darısı bize Amin amin
Canım bişe sorucam bu 2.gün embriyosu 3. 4.5. Gün embriyoları diyorlar ya bu süreçte neye bakıyorlar ve 2. Gün embriyo ile 5.gun arasındaki fark ne oluyorCanim rapor bölümü için bilgim yok ama tedavi süreci için yardımcı olayım ben özel bi hastanede ve sigortadan faydalanmadim yani raporla ugrasmadik adetin 2 yada 3 günü gidiyosun ben elimde hsg hormon tahlillerim ve eşimin sperm tahlilleriyle gittik bizim sebebi bilinmeyen inferteliteydi doktor 35 yaşında olduğum için tüp bebek tedavisi yada aşılama önerdi ben tüp bebekte karar verdim muayenede rahminde kist miyom yapisiklik falan yoksa ogün tedavi başlıyor her hastanın dozu degisik oluyor 12 15 gün arası devam ediyor 3 veya 4 günde bir kontrole gidiyorsun yumurtaların gelişimine göre ilaç dozu ayarlanıyor sonrası yumurta toplama günü korkulacak bisey yok aslında :) ama sen bunu bilemiyorsum stres hat safhada oluyor yanindakilerden cok etkileniyorsun benim odamdaki kadincok aglamisti ve ben cok korkmustum ama cok basit bi islem 10 dk suruyor vehafif anestesi veriyolar hicbirsey hissetmiyorsun bence mutlu olunmasi gereken bi surec çünkü her hasta bu aşamaya ulasmiyor sperm bugün alınıyor eşi bizden 3 gün perhiz sonrası ve sonrası sizi aramalarını bekliyorsunuz 2 veya 5 gün içinde transfer yapılır emriyonun gelişimi ve kalitesine göre benim 3. Gün transferiydi oda 10 dk bi islem sonrası iki saat hastanede yattım her hastane farklı tutuyo kimi yarım saat kimi 2 saat sonra eve gidebilirsin iki gün yatak istirahati sonrasi da çok yorulmamak kaydiyla dikkat ederek normal yasantina donebilirsin deniyor benim eşim 5 gün evdeydi ben çoğunlukla yattım o bana baktı ama ikinci gün çat katı misafir geldi tedavi den habersizdiler kalkıp yemek yapıp agirladim
Yinede herşey kısmet rabbim nasip etti çok şükür hamileymiş :) darısı basina
Yok canim 4 ☺ 2. De kizim doğdu 3 kimysal bu 4 o da oldu galiba :)
Arkadaşım embriyo sayısı bir iki ve gelişimde 3. Günü beklemek sorun olacaksa 2. Gün embriyosu olarak transfer oluyor hücre sayısı 4 oluyor ikinci gün embriyosuCanım bişe sorucam bu 2.gün embriyosu 3. 4.5. Gün embriyoları diyorlar ya bu süreçte neye bakıyorlar ve 2. Gün embriyo ile 5.gun arasındaki fark ne oluyor
Hayırlısı olsun canım.ben de ocak sonu başladım tedaviye ama benim de progesteron yüksek çıktı opudan sonraki ikinci adette başladık yani bu ayın 16 sında ilaçlara başladım.inşallah sabrın sonu selamet olur hepimizin yüzü güler.herkese hayırlı cumalar dualarımızda birbirimizi unutmayalım.Merhaba arkadaşlar. Ocak sonu ilk tüp bebek tedavime başladım ama hala transfer olamadımher şeyin hayırlısı tabi yeter ki sonuç güzel olsun da beklemek çok zor. Zaten tüp bebeğe başladıysak yeterince beklemiş oluyoruz :) opu dan sonra progesteron yüksek diye 2 adet dönemi sonrası transfer yapılacak dedi doktorum. Zor bela 2. Adetim geldi, dünkü kontrolde de Nur topu gibi bir kistim olduğunu öğrendik. Mecburen bu ay da Doğum kontrol hapı kullanacam.. Bu ay da bekliyor soğuk dolaplarda bebişlerim
İnşallah dediğin gibi sabrın sonu selamet olur da bu günlerimizi bi tebessümle anarız :) Hep diyorum ah şu velet bi gelsin hayırlısıyla poposuna poposuna vuracam çok bekletti diyeHayırlısı olsun canım.ben de ocak sonu başladım tedaviye ama benim de progesteron yüksek çıktı opudan sonraki ikinci adette başladık yani bu ayın 16 sında ilaçlara başladım.inşallah sabrın sonu selamet olur hepimizin yüzü güler.herkese hayırlı cumalar dualarımızda birbirimizi unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?