2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu parça doktor yarına beta istedı düşük tehlikem vardı

Eklentiler

• IMG_7039.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 122
kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlım

kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlım
Normalde yüksek değil.yumurta oluşması için çok iğne kullandım.belki onun etkisinin geçmesini bekledi tam olarak bilmiyorum yani.

ya nasıl kuvvetli önseziniz var..evet beslenmeme dikkat etmem. süt yoğurt peynir tüketmem. meyve tüketmem. öğlen yemeği yemem..artık dikkat edicem..
Ama bunlar çok önemli olur mu hiç siz iyi beslenin ki yumurtalar da sağlıkla büyüsünler bence hemen vitamine başlayın doktorum neofortil woman verdi bana belki size farklı bişe verir bi danışın

Kzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
Canim direk git kan testi yaptır, gerci cıkar idrarda da ama 5. Gün embriyosuysa niye bekleyesin..2 gün sonra artışı gormek icin test yaptırırsin..Neyse inşallah guzel sonuç alırsın

Canim direk git kan testi yaptır, gerci cıkar idrarda da ama 5. Gün embriyosuysa niye bekleyesin..2 gün sonra artışı gormek icin test yaptırırsin..Neyse inşallah guzel sonuç alırsın
2.gun embriyosu cnm bnmki dr cumartesi gel dedi kan testi icin.saol cnm bnm hepimiz guzel haberler aliriz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…