2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah hayırlı haberlerini alırız inan pozitif haber ile bitmiyor kese kalp atışı butestler Allah korktugumuzla sınamasn
Evet yaa kalbini duymadan inanamayacağım.

Bozulan naddirenn olabiliyor ama olcak diye bisey yok. Iyi düşün canm

eğerki geninizde varsa ikiye bölünen de cok duyduk :) neden olmasın devlette mi oldu tedavin niye tek koyuyolar ki ben de 28 yaşındayım doktor direkt 2 koyarız genelde 2 koyuyorum dedi ben bişe demeden
Yönetmelik oyle canm. Ilkinde hep 1 koyuyorlar bizim merkzde sonra 2. 30 yaşa bakmıyor ama

Nifty Genetik test yaptık, yaşım 41 2'li ve 3'lü tarama testlerini yapmadım, amniyosenteze de karşı da önyargılarım olduğu için Ankara Genoks LAb. Nifty test tercih ettim.
Ben devlete gidiyorum Dr ikili testi yaptı ikiz hamilelikte diğerlerine gerek yok dedi haftaya çıkacak sonucu hayırli haberler alırız inşallah

Benim oldu canım 9 tane 3'lü donduruldu. İlk deneme de 3'lü açıldı ve transfere gittiğim de 2 tanesinin gittiğini söylediler. 1 adet transfer oldu.

peki kızlar dondurulmuş embriyo transferimde yumurta toplama işleminden sonra adet oluyormuşsun ya ben daha olmayı bekliyorum şuan olunca 2.gün kontrole gel dedi doktor adet bitince mı transfer oluyor yoksa bu bitecek diğer ay ki adetten sonra mı olacak acabaa dedim adet olunca gittiğimde sorarım ama sizden bilen vardır

Bana opudan 14 gün sonra adet olursun dediler öyle de oldu canım

benim 2. adetle olmuştu transferim canım

inşallah ikinci adetle olmaz sabırsızlanıyorum
Bana da opudan sonraki adette başlıyacağız demişti adetin ilk günü aradım e2 ve progesteron tahlili istedi sonuç yüksek çıkınca yasmin hapı verdi bu ay ki adetin ilk günü yine aynı tahlilleri istedi sonuç düşük çıkınca başladık Allah'ın izniyle salı günü transfer olucak.ben de ilk doktora gittiğimde hemen başlarız diye umuyordum ama her zaman her şey kişinin istediği ve düşündüğü gibi olmuyor.çok sabır gerektiren bir süreç.Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

ya nasıl kuvvetli önseziniz var..evet beslenmeme dikkat etmem. süt yoğurt peynir tüketmem. meyve tüketmem. öğlen yemeği yemem..artık dikkat edicem..

inşallah pozitif olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…