• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi dolllendi 3 tanesi 3. Günde donduruldu gerisi 5. Gün için bekletildi ama dayanamadılar 5. Güne
3 tane 3. Gün embriyosu transfer zamanı cözduruldü gelişimlerine bakıldı 4. Gün ikisi transfer oldu diğeri gelişimi zayıf dendi iptal edildi
Bank Anladım canım her safhası ayrı heyecanlı bekleyiş hemde stresli yani şuan 4.gün embriyosu transfer edildi demi inşallah sıkı sıkı tutunmuştür sana canım birşey hissediyor musun peki

Yanlış arkadaşı alıntı yaptın canım bence tüp Bebek tedavisinde en zor kısmı bu beklemek
Yok canım birşey hissetmiyordum adet olacakmış gibi karnım ağrıyor
Evet okudum üzüldüm cevap yazacaktım arkadaşa sonra ne diyebilirim ki dedim yazmadım sana cevap atacaktım karışmış .. Belki oda bi belirtidır ayy inşallah tutmuştur peki yumurta toplamadan sonraki adetle mi transfer oldu senin

Evet okudum üzüldüm cevap yazacaktım arkadaşa sonra ne diyebilirim ki dedim yazmadım sana cevap atacaktım karışmış .. Belki oda bi belirtidır ayy inşallah tutmuştur peki yumurta toplamadan sonraki adetle mi transfer oldu senin
Yok canım benim Miyon vardı o alındı rahim dinlendirme yapıldı

Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum.bende tüp bebek yaptıracam yazın.bu kadar çok yumurta nasıl oluşuyor 10 15 tane.benim aylık 3 tane anca oluyor

Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum.bende tüp bebek yaptıracam yazın.bu kadar çok yumurta nasıl oluşuyor 10 15 tane.benim aylık 3 tane anca oluyor
Verilen hormon iğnelerinin etkisiyle bu kadar çok yumurta oluyor canım. Normal zamanda her ay bu kadar çok yumurtamız büyümüyor tabii ki.

Verilen hormon iğnelerinin etkisiyle bu kadar çok yumurta oluyor canım. Normal zamanda her ay bu kadar çok yumurtamız büyümüyor tabii ki.
Hay maşallah.bende bian diyorum acaba niye benimki az diye.çünkü bende tüp bebeğe başlıycağım yumurtam az diyede korkuyordum.

Hay maşallah.bende bian diyorum acaba niye benimki az diye.çünkü bende tüp bebeğe başlıycağım yumurtam az diyede korkuyordum.
Doktorunuz zaten yönlendirecektir ama tüp bebeğe başlamadan kanda amh’ınıza baktırırsanız yumurta rezervinizi öğrenirsiniz.

benden böyle test istemediler. hatta yazın triodim 200 olmuştu apar topar mr röntgen çekmişlerdi.iyiyim şu an. ama doktorum benden bu testi istemedi .şu an yeni doktor arıycam transferimin 14.cü günü idrar testim negatif tutmadı.
Troid 200 le nasıl tüp bebek yaptılar önce tedavi olmanız lazım çok saçma

Back