- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.481
Ben transfer gunu gittim.1 saat bekledim sonra beni odaya aldilar.bi baktim hemsire geldi benden kan alinmasi lazimmis.e 1 saat oturdum bekledim kimse birsey demedi.transfere girerken son dk kan alindi ve sonuc bile cikmadan ben transfere girdim.sonucu bilmiyorum sanirim onlar yorumlamislardir.bir sorun olsa ona gore ilac dozajlarini degistirceklerdi belki de bilemiyorum demekki normaldikızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Ben imadder annelerinile ehatsapp grubu var dün turgut aydı. La ilgili bişi paylaşmışlardı dernek adına görüşüceklerdi sanada atıyım bilgin varmı
Aynen kuzum persembe kan testi yapicamYaaa ama var gunune hiç bozma moralini bence.gununde yaptır kan testını mutlaka
Yok kuzum benim almadilar sadece yumurta toplama isleminden once alindi daha sonra kan vermedimkızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Ama canım doktorun daha iyi bilir tabi de normalde o değerlere bakılması gerekiyor diye biliyorum ama vardor herhalde bir bildikleriBende sadece yumurta toplama işleminden önce alındı.transfer gununde tekrar bakılmadı,hatta bende düşünüyorum kacgündür,tekrar muanebıle olmadım.normal olan mı bılmıyorum
Tatlım Herhalde sizin taze transfer sanırım, ondan bakmamış olabilirlerYok kuzum benim almadilar sadece yumurta toplama isleminden once alindi daha sonra kan vermedim
Yok kuzum bilgim yokBen imadder annelerinile ehatsapp grubu var dün turgut aydı. La ilgili bişi paylaşmışlardı dernek adına görüşüceklerdi sanada atıyım bilgin varmı
Canım dondurulmuş muydu senin de?Ben transfer gunu gittim.1 saat bekledim sonra beni odaya aldilar.bi baktim hemsire geldi benden kan alinmasi lazimmis.e 1 saat oturdum bekledim kimse birsey demedi.transfere girerken son dk kan alindi ve sonuc bile cikmadan ben transfere girdim.sonucu bilmiyorum sanirim onlar yorumlamislardir.bir sorun olsa ona gore ilac dozajlarini degistirceklerdi belki de bilemiyorum demekki normaldi
Bılmıyorum,cem bey doktorum cok konuskan değil.sormadan anlatmıyor.ama güvenıyorum cem beyeAma canım doktorun daha iyi bilir tabi de normalde o değerlere bakılması gerekiyor diye biliyorum ama vardor herhalde bir bildikleri
Benımde tazeydi ondan olabılırTatlım Herhalde sizin taze transfer sanırım, ondan bakmamış olabilirler
Yok kuzum bilgim yok
Canım taze transferlerde bakılmıyo olabilir. Benimki dondurulmuş da araya zaman girdiği için takip ediliyor sanırım.Bılmıyorum,cem bey doktorum cok konuskan değil.sormadan anlatmıyor.ama güvenıyorum cem beye
Evet ondandır ozmnCanım taze transferlerde bakılmıyo olabilir. Benimki dondurulmuş da araya zaman girdiği için takip ediliyor sanırım.
Süreçten çok beklemek daha heyecanlıyani benim öle oldu valla nerde tedavinHayırlı akşamlar arkadaşlar ben çok heyecanlıyım süreci düşündükçe kalbim çıkacak yerinden yadoktor geçen hafta perşembe den beri hergün kontrole çağırıyor bu perşembe de opu olacak dedi salı çatlatma iğnelerin 9. Günü puregon ve cetrotide beraber oluyorum kaç yumurtanız toplandı sizlerin benim diğer ay transfer olacak Allah’ın izniyle
Antepteyim canım sen transferin kaçıncı günündesin aslında bu kısımda çok stresli yumurtalar olgun çıkacak mı yok Kaç tanesi döllendi kaçıncı güne kaç tanesi geldiSüreçten çok beklemek daha heyecanlıyani benim öle oldu valla nerde tedavin
Ben perşembe günü oldum cnm,dedıgın gıbı o süreç stresli cidden ama beklemek heyecanlı:)))Antepteyim canım sen transferin kaçıncı günündesin aslında bu kısımda çok stresli yumurtalar olgun çıkacak mı yok Kaç tanesi döllendi kaçıncı güne kaç tanesi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?