• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Eşimde de bende bir sıkıntı yok,yaşım 36.1 sene denedıkten sonra karar verdık biz.sürecte oldukca rahattım dr um herseyın ıyı oldugunu söledi.aslında yalan değil daha cok stresli olurum dıye düşünüyordum ama öle olmadım.dediğim gibi transferden sonra heyecan bindi:) 12 tane toplandı,9 u olgun 6 sı döllendi 3 ü 5. Gune cıktı.1 tane transfer yaptık.beklıyoruz hayırlısıyla☺️
Neden tek transfer siz mi öyle istediniz inş güzel haberlerinizi okurum burdan☺️☺️☺️

Dondurulmuş embriyoda hani adet günümüzdede adet olmuyoruz ya sizin de ağrınız çoğalıyomu o günde daha test yapmaya 3 gün var sanki yarın adet olucam ya ..

Bunun için ne kadar destek veriliyor miktar olarak? Benim tüp bebek tedavisinde genetik taramalarla 30.000 tl yi buldu ilk tedavimde. Sanıyorum çok cuzi bir rakam veriliyor destek için. Uğraşmaya değecek mi bilmiyorum. Bir de bu destek her yerde geçiyor mu acaba?

Tedavinin toplamı 2500 civarı tutacak sanırım daha ilaçları almadım ama hemşireler söyledi sizin çok fazla tutmuş ama ben raporu özelde kullanmıyorum direk aynı hastanede yapılacak. Yani özelde yapılınca ne kadar tutar bilemiyorum

Oldum oldum yarın 9. Günüm ama işte normalde adet günüm yarın fenayım bugun sanki adet olucam
Hiç öle düşünme,benım transferden beri sanki adet olcakmışım gibi.sanırım bırz psikolojık olarak günümüz gelince stres yapıyoruz.inş olmazsın da bebek haberını alırıx☺️

Tedavinin toplamı 2500 civarı tutacak sanırım daha ilaçları almadım ama hemşireler söyledi sizin çok fazla tutmuş ama ben raporu özelde kullanmıyorum direk aynı hastanede yapılacak. Yani özelde yapılınca ne kadar tutar bilemiyorum
Ilaclari almadıysanız iyi arastirin ve pazarlik yapin benim 3000 tutan ilaclarimi 1400 aldim.

iyi aksamlar arkadaşlar dün biliyosunuz test yapmıştım evde ve pembe çizgiyi cok net görmüştüm, bugün sabah kan verdim beta hcg 863 cıktı 5.gün 2 adet taze embiyoydu benim ve bugün transferimin 11.günü sizce bu değer nasıl ikiz olma ihtimali var mıdır bilginiz var mı? cok heyecanlandımm cook.
tebriklerrr,gözünaydın cnm,darısı başımıza :KK9:

Gunaydin kizlaaaarrr uykusuz gecelerden .. 50 kere uyandim sabah oldumu diye.. nasilsiniz bakalim
Ay alemsin :) iyiyiz canım sen nasılsın? ne güzel işte bak günlerin birer birer geçiyor :KK49: biz napalım daha transfer olucaz da, beklicez de test günümüz gelecek , hep bi bekleyiş:ıslık:

Bende iyim full gaz sorunu hariç devam :KK70::KK70:
Sizin is daha zor rabbim sabir versin .. ay vallahi bu gunler geçmez ... bide ben yapi olarak cok tez canliyim hemen hersey aninda olsun isterim esim de yakinir bu huyumdan bide bu tatli heycan la birlikte zirvedeyim:KK33:

Bende iyim full gaz sorunu hariç devam :KK70::KK70:
Sizin is daha zor rabbim sabir versin .. ay vallahi bu gunler geçmez ... bide ben yapi olarak cok tez canliyim hemen hersey aninda olsun isterim esim de yakinir bu huyumdan bide bu tatli heycan la birlikte zirvedeyim:KK33:
Aynı ben , aynı ben :KK52: yalnız değilsin merak etme:KK5:

Back