• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Ben transfer gunu gittim.1 saat bekledim sonra beni odaya aldilar.bi baktim hemsire geldi benden kan alinmasi lazimmis.e 1 saat oturdum bekledim kimse birsey demedi.transfere girerken son dk kan alindi ve sonuc bile cikmadan ben transfere girdim.sonucu bilmiyorum sanirim onlar yorumlamislardir.bir sorun olsa ona gore ilac dozajlarini degistirceklerdi belki de bilemiyorum demekki normaldi

kızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Yok kuzum benim almadilar sadece yumurta toplama isleminden once alindi daha sonra kan vermedim

Bende sadece yumurta toplama işleminden önce alındı.transfer gununde tekrar bakılmadı,hatta bende düşünüyorum kacgündür,tekrar muanebıle olmadım.normal olan mı bılmıyorum
Ama canım doktorun daha iyi bilir tabi de normalde o değerlere bakılması gerekiyor diye biliyorum ama vardor herhalde bir bildikleri :KK64:

Ben transfer gunu gittim.1 saat bekledim sonra beni odaya aldilar.bi baktim hemsire geldi benden kan alinmasi lazimmis.e 1 saat oturdum bekledim kimse birsey demedi.transfere girerken son dk kan alindi ve sonuc bile cikmadan ben transfere girdim.sonucu bilmiyorum sanirim onlar yorumlamislardir.bir sorun olsa ona gore ilac dozajlarini degistirceklerdi belki de bilemiyorum demekki normaldi
Canım dondurulmuş muydu senin de?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben çok heyecanlıyım süreci düşündükçe kalbim çıkacak yerinden ya :KK71: doktor geçen hafta perşembe den beri hergün kontrole çağırıyor bu perşembe de opu olacak dedi salı çatlatma iğnelerin 9. Günü puregon ve cetrotide beraber oluyorum kaç yumurtanız toplandı sizlerin benim diğer ay transfer olacak Allah’ın izniyle :anneadayı::dua::halay:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben çok heyecanlıyım süreci düşündükçe kalbim çıkacak yerinden ya :KK71: doktor geçen hafta perşembe den beri hergün kontrole çağırıyor bu perşembe de opu olacak dedi salı çatlatma iğnelerin 9. Günü puregon ve cetrotide beraber oluyorum kaç yumurtanız toplandı sizlerin benim diğer ay transfer olacak Allah’ın izniyle :anneadayı::dua::halay:
Süreçten çok beklemek daha heyecanlıyani benim öle oldu valla nerde tedavin

Antepteyim canım sen transferin kaçıncı günündesin aslında bu kısımda çok stresli yumurtalar olgun çıkacak mı yok Kaç tanesi döllendi kaçıncı güne kaç tanesi geldi :KK43:
Ben perşembe günü oldum cnm,dedıgın gıbı o süreç stresli cidden ama beklemek heyecanlı:)))
Bu işlere başlamadan önce hep dıyodukki yaptırırız tüp bebek olur biter.hiç öyle değilmiş.Allah hepimize güç versin

iyi aksamlar arkadaşlar dün biliyosunuz test yapmıştım evde ve pembe çizgiyi cok net görmüştüm, bugün sabah kan verdim beta hcg 863 cıktı 5.gün 2 adet taze embiyoydu benim ve bugün transferimin 11.günü sizce bu değer nasıl ikiz olma ihtimali var mıdır bilginiz var mı? cok heyecanlandımm cook.

Back