• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Keşke testlerini dışarda arastuara hastanesi nde yaptursaydun ben memorial hastanesinde tedavi gördüm esimle birlikte bizden istedikleri testler i bize hep üniversitede yaptirdilar eşim 9 ay ilactedavisi gördü haftalik ignekeri 300 400arasindaydi sigorta bile karşılamiyordu rahim filmini genetik testini hep dışardan yapıp götürdum Dr ma ilk iki denemede rapor çıkarttık devlet ile anlaşmalı özel hastanede Dr cikartti ilaç alırken indirim oluyor bide hastanede bin tTL'y yakın indirim olmuştu 4 sene önce simdi nasıl bilmiyorum
Merhaba
Bizim tedavide asıl yüksek ücret tutan embriyolara yapılan pgd idi. Bize kandan basit genetik test yapılmıştı. Ama mesela memorialde 6500 civarı tüp bebek tedavisi, bu ücret için devlet hiç veriyor mu? Ya da bizim tedavide vurulduğunuz iğneler var 2000-3000 tutuyor, bunlarda ödeme veriyor mu? Neden bu konular net değil anlamıyorum. 10 yıldır tıkır tıkır maaşımızdan evimizden herşeyden eksiksiz vergimizi ödüyoruz, ilk defa devletin gerçekten desteğine ihtiyacım var ama nasıl olur onun bilgisine bile ulaşamıyoruz :(
Yarın sgk yı arayacağım belki bilgi verirler.

kızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?

kızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Bende sadece yumurta toplama işleminden önce alındı.transfer gununde tekrar bakılmadı,hatta bende düşünüyorum kacgündür,tekrar muanebıle olmadım.normal olan mı bılmıyorum

Canm istanbul halkali Acibadem Turgut aydin doktorum

Ben imadder annelerinile ehatsapp grubu var dün turgut aydı. La ilgili bişi paylaşmışlardı dernek adına görüşüceklerdi sanada atıyım bilgin varmı

Eklentiler

• 07766CAB-9D41-4996-9843-009C2B2F6E0F.png
    07766CAB-9D41-4996-9843-009C2B2F6E0F.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 55
Back