• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cesaretlisin canim :) benim de 5.gunum bugun ama korkudan neredeyse 12.gunn bile yapamiycam test :KK48:
Cesaret deyil de merakdan catlama diyelim:halay:rabbim hayirlisini verir korkacak da bisey yok hayatim eger sahsim icin olmadiysa eger demek ki hayirli deyildi benim icin sende oyle adpte et kendini:KK200:

Cesaret deyil de merakdan catlama diyelim:halay:rabbim hayirlisini verir korkacak da bisey yok hayatim eger sahsim icin olmadiysa eger demek ki hayirli deyildi benim icin sende oyle adpte et kendini:KK200:
Guzel haberlerimizi paylasmak da nasip olsun tatlim benim :) nasipten öte köy yok elbet.hakkimizda hayirlisi insallah

Ozaman belli olmuyo zaten boşuna 10 gun bekle demiyo doktorlarda iste biz duramiyoruz
Benim test gunum 9.gundu hayatımda hiç idrar testi yapmamistim hep icimde kalan bi burukluktu bir gün öncesinde yaptım silik çıktı 9.gunde 337 değerlerinde çıktı ikizlere hamileyim rabbim isteyen herkese versin

Back