- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.501
Aynen canimCanım dondurulmuş muydu senin de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canimCanım dondurulmuş muydu senin de?
Bence var cnm iki tane baya yuksek cunku ilk baslangica goreiyi aksamlar arkadaşlar dün biliyosunuz test yapmıştım evde ve pembe çizgiyi cok net görmüştüm, bugün sabah kan verdim beta hcg 863 cıktı 5.gün 2 adet taze embiyoydu benim ve bugün transferimin 11.günü sizce bu değer nasıl ikiz olma ihtimali var mıdır bilginiz var mı? cok heyecanlandımm cook.
Antalya ozel anadolu tonguc gunduz dr umKızlar yeni transfer olanlar nerde tedavi oldu yazarlarmı
Sorma wc de yatcamAyyy kizlar hadi bugun de bitmek uzere .. rabbim hayirlisini versin..
Sizde benim gibi asiri idrara sikisiyormusunuz ?
Ve gaz asiri var artik gina geldi![]()
yaa inşallah hayırlısı olsun yaa doktorum şuan net bir şey söylemiyor çarşamba yine kan vericem artışa bakılcakmış ama benim kalbim küt küt :) darısı başınıza olsun, buralar şenlensinBence var cnm iki tane baya yuksek cunku ilk baslangica gore
Aynn ya cok fena fazla ilac da kullanmiyorum bi jel bide folic asit ama artik yildimmm hahahahSorma wc de yatcam![]()
Insallah cnm insallah hepimiz cifter cifter dogururuz .. bana iki tane gibi geldi insallah oyle dir .. rabbim ilk hayirlisini sonra gonlune gore olani versin cnmm...yaa inşallah hayırlısı olsun yaa doktorum şuan net bir şey söylemiyor çarşamba yine kan vericem artışa bakılcakmış ama benim kalbim küt küt :) darısı başınıza olsun, buralar şenlensin![]()
Çok indirimi olmuyor ilaçlar hakkında tam bilgim yok bizde hiç birşey bilmiyorduk eczanemiz sagolsun onlar yonlendirdi tup bebek tedavisi deki ilaçları her eczane getirmiyirmus ona göre yönlendirme yaptular bazen eşimin kullandığı ilacı bulamitirduk Türkiye genelinde arayıp bulup getiriyorlardı her eczaneden almayın size doğru bilgiler veren yinlendiren eczane bulunMerhaba
Bizim tedavide asıl yüksek ücret tutan embriyolara yapılan pgd idi. Bize kandan basit genetik test yapılmıştı. Ama mesela memorialde 6500 civarı tüp bebek tedavisi, bu ücret için devlet hiç veriyor mu? Ya da bizim tedavide vurulduğunuz iğneler var 2000-3000 tutuyor, bunlarda ödeme veriyor mu? Neden bu konular net değil anlamıyorum. 10 yıldır tıkır tıkır maaşımızdan evimizden herşeyden eksiksiz vergimizi ödüyoruz, ilk defa devletin gerçekten desteğine ihtiyacım var ama nasıl olur onun bilgisine bile ulaşamıyoruz
Yarın sgk yı arayacağım belki bilgi verirler.
Bilmiyorum ki ilaç yaparmı,ben bi progestrn bide estrofem kullanıyorum.ama sürekli adet ağrısı gibi ağrım var ve cok şişlik.heralde şişlik yapıo idrar olayınıda:))Aynn ya cok fena fazla ilac da kullanmiyorum bi jel bide folic asit ama artik yildimmm hahahah
Benim 50 yumurtam toplandı. 40 tanesi olgun yumurtaydı. Bu 40 yumurtadan 29 tanesi döllendi. 5.gün embriyoların iclerinden en iyileri seçildi 13 tane donduruldu . Bu 13 tanesinden 1 tane seçip transfer edilcek yarın.Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben çok heyecanlıyım süreci düşündükçe kalbim çıkacak yerinden yadoktor geçen hafta perşembe den beri hergün kontrole çağırıyor bu perşembe de opu olacak dedi salı çatlatma iğnelerin 9. Günü puregon ve cetrotide beraber oluyorum kaç yumurtanız toplandı sizlerin benim diğer ay transfer olacak Allah’ın izniyle
![]()
Maşallah canım insallah tutar iki embriyo transferi isteyebilirsinBenim 50 yumurtam toplandı. 40 tanesi olgun yumurtaydı. Bu 40 yumurtadan 29 tanesi döllendi. 5.gün embriyoların iclerinden en iyileri seçildi 13 tane donduruldu . Bu 13 tanesinden 1 tane seçip transfer edilcek yarın.
Benim transfer yarın. İstanbuldayım ben Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde doktorum Murat KeskinKızlar yeni transfer olanlar nerde tedavi oldu yazarlarmı
Maşallah canım sayı hiç duymadıgım bi sayı çok iyi inş sonu iyi olur iki tane embriyo istemelisin şansın çok artar niye düşünmüyosun?? Bi de yaş kaçtı canım neden tüp bebeği düşündün bi deBenim 50 yumurtam toplandı. 40 tanesi olgun yumurtaydı. Bu 40 yumurtadan 29 tanesi döllendi. 5.gün embriyoların iclerinden en iyileri seçildi 13 tane donduruldu . Bu 13 tanesinden 1 tane seçip transfer edilcek yarın.
amiiin canımmm inşallahInsallah cnm insallah hepimiz cifter cifter dogururuz .. bana iki tane gibi geldi insallah oyle dir .. rabbim ilk hayirlisini sonra gonlune gore olani versin cnmm...
Amin canım kaç yumurtan toplandı nasıl bi sürecin oldu seninBen perşembe günü oldum cnm,dedıgın gıbı o süreç stresli cidden ama beklemek heyecanlı:)))
Bu işlere başlamadan önce hep dıyodukki yaptırırız tüp bebek olur biter.hiç öyle değilmiş.Allah hepimize güç versin
İnsallah hepimizin. Teklif ettik de Yaşım 23 olduğu için tek embriyo konuluyor ikiz gebelikler sıkıntılı oluyo dedi doktorumMaşallah canım insallah tutar iki embriyo transferi isteyebilirsin
3 senelik evliyiz. Yaşım 23 daha once hamile kaldım düşük oldu. 2 tane aşılama yaptırdım sperm hareketi sorunu var eşimde. Doktorum ikiz gebelikler bazen ilerlemiyo tek embriyo daha şanslı oluyo genelde sendede bi sıkıntı yok ilk once tek deniyelim dedi. Bizde doktora uyduk bakalımMaşallah canım sayı hiç duymadıgım bi sayı çok iyi inş sonu iyi olur iki tane embriyo istemelisin şansın çok artar niye düşünmüyosun?? Bi de yaş kaçtı canım neden tüp bebeği düşündün bi de
Eşimde de bende bir sıkıntı yok,yaşım 36.1 sene denedıkten sonra karar verdık biz.sürecte oldukca rahattım dr um herseyın ıyı oldugunu söledi.aslında yalan değil daha cok stresli olurum dıye düşünüyordum ama öle olmadım.dediğim gibi transferden sonra heyecan bindi:) 12 tane toplandı,9 u olgun 6 sı döllendi 3 ü 5. Gune cıktı.1 tane transfer yaptık.beklıyoruz hayırlısıylaAmin canım kaç yumurtan toplandı nasıl bi sürecin oldu senin![]()