• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

En iyisi izin alın
iki hafta güzelce tatil yapıp dinlenin evde

yanınızda biri olucak mi tek mi olucaksiniz evde
Maalesef ailelerden kimse burda değil ama doktor çok kalkma derse annemi çağırırım heralde siz çalısıyor musunuz ilk süreçte sakinmiydiniz

Maalesef ailelerden kimse burda değil ama doktor çok kalkma derse annemi çağırırım heralde siz çalısıyor musunuz ilk süreçte sakinmiydiniz
Yok çalışmiyorum

İlk tedavimde kimseye haber vermemistik anneme bile

Eşimle idare etmeye çalıştık evde ama birine ihtiyaç duydum gerçekten

Şimdiki tedavimde kayinvaldemi çagirdim yanıma sag olsun gelicek
Annem çalıştigi için gelemiyor

Yok çalışmiyorum

İlk tedavimde kimseye haber vermemistik anneme bile

Eşimle idare etmeye çalıştık evde ama birine ihtiyaç duydum gerçekten

Şimdiki tedavimde kayinvaldemi çagirdim yanıma sag olsun gelicek
Annem çalıştigi için gelemiyor
En iyisi çagırmak heralde hemde yalnız sürekli düşünürüm anneyle muhabbetle gecer

Çok gençsin canım şansın çok yüksek inş gönlüne göre olur sorun ne sizde ?
6 senelik evliyim hep bebek istedik daha 19 yaşımda gittik 2 kere aşılama denedik olmadı malesef

eşimde sayı ,hız ,morfoloji sorunu var

6 senelik evliyim hep bebek istedik daha 19 yaşımda gittik 2 kere aşılama denedik olmadı malesef

eşimde sayı ,hız ,morfoloji sorunu var
Hımm çok genç evlenmişsin ben 2 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama işte dış gebelik sonrasında bir sürü sorun yaşadım maalesef şimdi hem rezerv az hem tek tüp yok derken tüp bebeğin içinde buldum kendimi

Hımm çok genç evlenmişsin ben 2 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama işte dış gebelik sonrasında bir sürü sorun yaşadım maalesef şimdi hem rezerv az hem tek tüp yok derken tüp bebeğin içinde buldum kendimi
İinşallah daha çok arattirmadan
allah isteyen herkese Çifter Çifter verir gerçekten çok zor bi süreç

Maglesef canım iğne batıran patlarım okadar şişkinlik var... şükür agrım kalmadı ama şişkinlik maf ediyor beni
Çok geçmiş olsun canım ya bir an önce iyleşirsin inşallah

bende opudan sonra kabız olmuştum tam 1 hafta boyunca ilk defa böyle bişey yasamiştim sürekli kayısı yiyodum

Back