• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

benimde haftaya transferim var kızlar dua edin ebru hanım rahim durumu çok iyi embriyonun kaliteside güzel olumlu sonuç alıcaz inşallah dedi ama çok korkuyorum olumsuz olur diye

Gunaydın kızlar. Bana msjlar yenı geldi niye oyle oldu anlamadım. Bende arada giriyorum niye yazmıyolar diyodum:KK48:

benimde haftaya transferim var kızlar dua edin ebru hanım rahim durumu çok iyi embriyonun kaliteside güzel olumlu sonuç alıcaz inşallah dedi ama çok korkuyorum olumsuz olur diye
Tüm dua larımız seninle canım
İnşallah pozitif olurda güzel haberlerini buradan alırız

Hakkinda hayirlisu olsn olumlu dusun ki olumlu olsun neden bu karamsarlik doktorda ne guzel demis. Hangi hastanedeki ebru bu cnm bnim doktorumun adida ebruda

Selam kızlar benim de dün trasnferim oldu. 5.gün blast embriyo. Dularınızı esirgemeyin nolur. Doktor ısrarla iki embriyo transfer edelim dedi biz inatla tek istetik ikiz gebelik riskli olur diye. İnşallah pişman olmayızEn Büyük KK:bicak:

Selam kızlar benim de dün trasnferim oldu. 5.gün blast embriyo. Dularınızı esirgemeyin nolur. Doktor ısrarla iki embriyo transfer edelim dedi biz inatla tek istetik ikiz gebelik riskli olur diye. İnşallah pişman olmayızEn Büyük KK:bicak:
Canim allah pişman ettirmesin ama
Neden öyle düşünüyorsunki ikiz olsa fena mı olur

Bende tam tersi
Sırf bu yüzden doktorumu değiştirdim iki embriyo istememize rağmen doktorum tek embriyo da ısrarciydi ve tek koydu tutmadı

2.tedavim de başka bi doktor buldum 2 embriyo transferi yapan

Canim allah pişman ettirmesin ama
Neden öyle düşünüyorsunki ikiz olsa fena mı olur
Erken doğum riski çok yüksek ya da gelişimleri problemli olur diye korktuk. E düşük tehlikesi de var . 1 tane isterken ikisini de kaybedemeyiz diye riske girmedik. Daha doğrusu eşim istemedi ben de saygı gösterdim . Ama içimde kaldı açıkçası. Şimdi bu da Tutmayacakmış gibi geliyor. Nedense bugün böyle bie kuruntu yerleşti içime. İnşallah yüzümüz güler artık bu defa :dua:

Bende tam tersi
Sırf bu yüzden doktorumu değiştirdim iki embriyo istememize rağmen doktorum tek embriyo da ısrarciydi ve tek koydu tutmadı

2.tedavim de başka bi doktor buldum 2 embriyo transferi yapan
Bi hata yaptık işte canım diğerinde kesinlikle ili koydurucaz. Tutar mı tutmaz mo allhtan ama bu defa bencillik yaptık gibi geliyor. Zaten ikiz olacaksa bu tutmaz diğerinde olur. Kaderde ne varsa onu görücez.

Erken doğum riski çok yüksek ya da gelişimleri problemli olur diye korktuk. E düşük tehlikesi de var . 1 tane isterken ikisini de kaybedemeyiz diye riske girmedik. Daha doğrusu eşim istemedi ben de saygı gösterdim . Ama içimde kaldı açıkçası. Şimdi bu da Tutmayacakmış gibi geliyor. Nedense bugün böyle bie kuruntu yerleşti içime. İnşallah yüzümüz güler artık bu defa :dua:
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda iyi düşün iyi olsun
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bende tam tersi saglik ikiz bebeklerim olmasini cok istiyorum 8..ayda doguyor cokda erken deil bence :) benim kuzenim normal yolla hamile.kaldi ikize suan 2 bucuuk yasindalar onlarla cok sık ilgileniyrm onlara asigim resmen insana kndini bu kd rmuhtesem hissettren bska bsey varmodir acaba bnde cok ikiz istyrm onlari gordukce. Rabbim hayirlisini versn cumlemize bacilarim

Back