- Konu Sahibi Bal10cukkk
Hakkinda hayirlisi cnmkızlar günaydın tedaviye son 4 günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi cnmkızlar günaydın tedaviye son 4 günüm
çok saol canımHakkinda hayirlisi cnm
Anadolu sağlık Ebru Hanım mı?benimde haftaya transferim var kızlar dua edin ebru hanım rahim durumu çok iyi embriyonun kaliteside güzel olumlu sonuç alıcaz inşallah dedi ama çok korkuyorum olumsuz olur diye
Günaydın canım :*Gunaydın kızlar. Bana msjlar yenı geldi niye oyle oldu anlamadım. Bende arada giriyorum niye yazmıyolar diyodum
Günaydın canımkızlar günaydın tedaviye son 4 günüm
Tüm dua larımız seninle canımbenimde haftaya transferim var kızlar dua edin ebru hanım rahim durumu çok iyi embriyonun kaliteside güzel olumlu sonuç alıcaz inşallah dedi ama çok korkuyorum olumsuz olur diye
Saol tatlım iyim sen nasılsın. Gün sayıyon artıkGünaydın canım :*
Nasılsın
İyiyim çok şükürSaol tatlım iyim sen nasılsın. Gün sayıyon artık
Hakkinda hayirlisu olsn olumlu dusun ki olumlu olsun neden bu karamsarlik doktorda ne guzel demis. Hangi hastanedeki ebru bu cnm bnim doktorumun adida ebrudabenimde haftaya transferim var kızlar dua edin ebru hanım rahim durumu çok iyi embriyonun kaliteside güzel olumlu sonuç alıcaz inşallah dedi ama çok korkuyorum olumsuz olur diye
Canim allah pişman ettirmesin amaSelam kızlar benim de dün trasnferim oldu. 5.gün blast embriyo. Dularınızı esirgemeyin nolur. Doktor ısrarla iki embriyo transfer edelim dedi biz inatla tek istetik ikiz gebelik riskli olur diye. İnşallah pişman olmayız
Bende tam tersiSelam kızlar benim de dün trasnferim oldu. 5.gün blast embriyo. Dularınızı esirgemeyin nolur. Doktor ısrarla iki embriyo transfer edelim dedi biz inatla tek istetik ikiz gebelik riskli olur diye. İnşallah pişman olmayız
Bu ay değil malesef diğer ay başlancak benim. Dondurulmuş yok yaİyiyim çok şükür
Heyecanla ocak 20 yi bekliyorum
Sen ne yaptın bu ay bizimlemisin sende
Erken doğum riski çok yüksek ya da gelişimleri problemli olur diye korktuk. E düşük tehlikesi de var . 1 tane isterken ikisini de kaybedemeyiz diye riske girmedik. Daha doğrusu eşim istemedi ben de saygı gösterdim . Ama içimde kaldı açıkçası. Şimdi bu da Tutmayacakmış gibi geliyor. Nedense bugün böyle bie kuruntu yerleşti içime. İnşallah yüzümüz güler artık bu defaCanim allah pişman ettirmesin ama
Neden öyle düşünüyorsunki ikiz olsa fena mı olur
Bi hata yaptık işte canım diğerinde kesinlikle ili koydurucaz. Tutar mı tutmaz mo allhtan ama bu defa bencillik yaptık gibi geliyor. Zaten ikiz olacaksa bu tutmaz diğerinde olur. Kaderde ne varsa onu görücez.Bende tam tersi
Sırf bu yüzden doktorumu değiştirdim iki embriyo istememize rağmen doktorum tek embriyo da ısrarciydi ve tek koydu tutmadı
2.tedavim de başka bi doktor buldum 2 embriyo transferi yapan
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda iyi düşün iyi olsunErken doğum riski çok yüksek ya da gelişimleri problemli olur diye korktuk. E düşük tehlikesi de var . 1 tane isterken ikisini de kaybedemeyiz diye riske girmedik. Daha doğrusu eşim istemedi ben de saygı gösterdim . Ama içimde kaldı açıkçası. Şimdi bu da Tutmayacakmış gibi geliyor. Nedense bugün böyle bie kuruntu yerleşti içime. İnşallah yüzümüz güler artık bu defa
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBu ay değil malesef diğer ay başlancak benim. Dondurulmuş yok ya