- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.461
Benimde 6 bugünAltıncı gün bitti pek belirti yok ara ara kasılma falan oluyor hayırlısı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 6 bugünAltıncı gün bitti pek belirti yok ara ara kasılma falan oluyor hayırlısı bakalım
Test yaptırabilirsiniz 9 günde belli oluyorSelam kızlar 9. Günde bitiyor hayirlisiyla ilk gunler ilaclarin etkisi ve sonuc olarak bi islem goruyo vücut sikintili gecti kasık agrilari sis bi göbek sürekli kötü bi mide şükür 7. Günden sonra sona erdi hafifledim :) test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum suan tek belirtim kac gundur ayaklarim buz gibi cok usuyorum bide durağında uçuk çıktı sizde durumlar ne ...
Biliyorum canım ama korkuyorum galiba olumsuz olmasından ctest günüTest yaptırabilirsiniz 9 günde belli oluyor
Benim altı ben cuma yapmak istiyorum korkma cnm 9 günde idrarda bile cikarBiliyorum canım ama korkuyorum galiba olumsuz olmasından ctest günü
Testi idrar testi Yani 9. Gün kan 11. GünBenim de ayni senin dedigin gibi
Oluyo normal tahlili 9. Gun mu yaptin cnm sen
Kac tane toplandıBenimde bugün yumurtalarım toplandı. Yarın saat 10 da arayacağım bilgi almak için. Bakalım kaç yumurta var kaçı döllendi. Çok merak ediyorum
Ilk gunler 8. Gün gelsefe yapsam diyordum geldi de geçti ama yapamadimBenim altı ben cuma yapmak istiyorum korkma cnm 9 günde idrarda bile cikar
Hiç bilmiyorum kaç tane toplandığını. Üniversite hastanesinde yaptım toplamayı. Yarın embriyologdan bilgi alabilirsiniz dediler. Bende doktorun yanına gitmedim açıkçası. Ama kontrollerden tahminim 10 civarında olur diye.Kac tane toplandı
Kuzuuuuum allahdan hayirlisi...o bi tanecik yumurta belki de sıkı sıkı tutunacak sana...Benim durumum kötü canım 20 yumurtadan biri dollendi nasılsa anlamadım o da kötüymüş
Benim de aynı çok ağrılı oluyor üstüne yatılmıyorKızlar progeston iğne cok canımı yakıyor vuruldugu yerler hep yumru gibi oldu
Totomun üstüne oturamiyorum hiç normal mi bu
canim normal ama bunu sana vuran hemsireye anlatman gerekiyor. Ben ilk denememde yuruyemecek duruma gelmistim. Bu denememde vuran hemsireme tarif ettim gerdirip vurmasi gerekiyo yagli bir igne oldugu icinKızlar progeston iğne cok canımı yakıyor vuruldugu yerler hep yumru gibi oldu
Tamama canım söylerim yarın Sağolcanim normal ama bunu sana vuran hemsireye anlatman gerekiyor. Ben ilk denememde yuruyemecek duruma gelmistim. Bu denememde vuran hemsireme tarif ettim gerdirip vurmasi gerekiyo yagli bir igne oldugu icin
Kızlar progeston iğne cok canımı yakıyor vuruldugu yerler hep yumru gibi oldu
birde biraz derine yapmasi gerekiyormus. Ben onu soylemedim ama sorun olmuyor bende eli hafif oldugu icin istersen onuda soyleyebilirsinTamama canım söylerim yarın Sağol
Ilk ignede bende öyle oldum çok yağlı çünkü yapan da stajyer bi hemsireydi daha sonraki lerde uyarıyorum çok yavaş yapılması gerek tabi aciyo biraz ama ilki gibi degilKızlar progeston iğne cok canımı yakıyor vuruldugu yerler hep yumru gibi oldu