• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

11.gün igneleri bırakıp gece çatlama ignemi vurmuştum 13.günün sabahi yumurta toplanmıştı

2018 de tüp bebek yaptiricaklar nerelerdesiniz

Hadi buyurun sıraya... sizleride ekliyim
Sıraya beni de ekler misiniz lütfen? Yaşım 29. 3. Denemem 3 ocakta transferim var 1 tane blast embriyo transfer edilecek. Bahçeci fulyada tedavi görüyoruz.

Bizim ilk deneme canım. Transferim 3 ocakta nasip olursa.. Senin donmuş transfer mi olacak ??
Ya gerçekten öyle buraya girince yanlız, çaresiz değilsin diyorum kendime iyi geliyor kk bana :KK66:
Hayırlı uğurlu olsun size. Transferimiz aynı gün.nerde deniyorsunuz kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek sizd?

Hayırlı uğurlu olsun size. Transferimiz aynı gün.nerde deniyorsunuz kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek sizd?
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun... Aa aynı dönemler bekleyeceğiz bol bol haberleşiriz ;) 5.gün embriyosu transfer edilecek canım ama sanırım çözdürüldüğünde 6.gün olmuş oluyor.. Adana medline da oldum tedaviyi. Sizin kaçıncı gün ??

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun... Aa aynı dönemler bekleyeceğiz bol bol haberleşiriz :KK66: 5.gün embriyosu transfer edilecek canım ama sanırım çözdürüldüğünde 6.gün olmuş oluyor.. Adana medline da oldum tedaviyi. Sizin kaçıncı gün ??
Bizim de 5.gün embriyosu. İnşallah güzel haber alırız:dua:

:KK76:
Günaydınn :KK76: ben den bugün itibari ile 6. iğnemi vurundum. 2. tedavim ilk tedavide bebeği 10.haftada kaybettik malesef. Kendimizi toplayıp yeniden yeni bir tedaviye hazır bir olduk. İnşallah 2018 bebeğimize kavuşturur bizi ve isteyen herkesi:dua:
İnşallah bu kez Allah kucağınıza almayı nasip eder

Back