- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Bende diyorum bu topigin sahibi nerelerde
Canim banlanmistim 3 gündür giremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim banlanmistim 3 gündür giremiyorum
İnşallah ilk ve son denemeniz olurBen varım kardeş bugün başladım ilaçlara ilk deneme olck kısmetse.
Benim ignelere başladıktan 13 gün sonra yumurta toplamam olmuştuMerhaba canım
bende başladım
Şuan iğneler yapılıyor
Haftaya mı olur toplama ?
Benim ignelere başladıktan 13 gün sonra yumurta toplamam olmuştu
Sizin bugün ignelerinizin kaçıncı günüSalı değil o zaman diğer randevu da toplanır
Sizin bugün ignelerinizin kaçıncı günü
11.gün igneleri bırakıp gece çatlama ignemi vurmuştum 13.günün sabahi yumurta toplanmıştı
İnşallah ilk ve son denemeniz olur
GünaydınlarKızlar Günaydın hepinize
Sıraya beni de ekler misiniz lütfen? Yaşım 29. 3. Denemem 3 ocakta transferim var 1 tane blast embriyo transfer edilecek. Bahçeci fulyada tedavi görüyoruz.2018 de tüp bebek yaptiricaklar nerelerdesiniz
Hadi buyurun sıraya... sizleride ekliyim
Hayırlı uğurlu olsun size. Transferimiz aynı gün.nerde deniyorsunuz kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek sizd?Bizim ilk deneme canım. Transferim 3 ocakta nasip olursa.. Senin donmuş transfer mi olacak ??
Ya gerçekten öyle buraya girince yanlız, çaresiz değilsin diyorum kendime iyi geliyor kk bana
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun... Aa aynı dönemler bekleyeceğiz bol bol haberleşiriz 5.gün embriyosu transfer edilecek canım ama sanırım çözdürüldüğünde 6.gün olmuş oluyor.. Adana medline da oldum tedaviyi. Sizin kaçıncı gün ??Hayırlı uğurlu olsun size. Transferimiz aynı gün.nerde deniyorsunuz kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek sizd?
Bizim de 5.gün embriyosu. İnşallah güzel haber alırızTeşekkür ederim size de hayırlı olsun... Aa aynı dönemler bekleyeceğiz bol bol haberleşiriz 5.gün embriyosu transfer edilecek canım ama sanırım çözdürüldüğünde 6.gün olmuş oluyor.. Adana medline da oldum tedaviyi. Sizin kaçıncı gün ??
Günaydınn ben den bugün itibari ile 6. iğnemi vurundum. 2. tedavim ilk tedavide bebeği 10.haftada kaybettik malesef. Kendimizi toplayıp yeniden yeni bir tedaviye hazır bir olduk. İnşallah 2018 bebeğimize kavuşturur bizi ve isteyen herkesiKızlar Günaydın hepinize
İnşallah bu kez Allah kucağınıza almayı nasip eder
Günaydınn ben den bugün itibari ile 6. iğnemi vurundum. 2. tedavim ilk tedavide bebeği 10.haftada kaybettik malesef. Kendimizi toplayıp yeniden yeni bir tedaviye hazır bir olduk. İnşallah 2018 bebeğimize kavuşturur bizi ve isteyen herkesi