- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hangi takviyeleri kullandın cnn sen .Bana da dhea melatonin folik asit verdi bende kendim omega 3 ve spirulina kullaniyorumTedaviye suabatta baslayacaksaniz vitamin takviyeleri yapin bendede amh dusuklugu vardi faydasini gordum doktorum 3 ay kullandirdi
Hosgeldin canim bende adana da tedavi goruyorum subatta dondurlmuslarim transfer edilecek allah kismet ederse nerede tedavi goruyorsunMerhabalar kızlar. Ben de ocağın 3 ünde transfer olacağım. Ekimde başladık tedaviye ama embriyolar donduruldu. Pcos olduğumdan dolayı. Adana' da tedavi görüyorum ve ilk denemem. İnşallah da son olur tutunur buz bebişlerim bana sımsıkırabbim cümlemizin emeklerni boşa çıkarmasın.. Evlatlarımızın mis kokusunu hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte çekelim içimize inşallah..
Buraya hic yazmayim cok uzun yarin ozelden yazarim sana doktorumun tavsiyelerini ve neler verdiginiHangi takviyeleri kullandın cnn sen .Bana da dhea melatonin folik asit verdi bende kendim omega 3 ve spirulina kullaniyorum
Aaa toprağım hoşbuldumHosgeldin canim bende adana da tedavi goruyorum subatta dondurlmuslarim transfer edilecek allah kismet ederse nerede tedavi goruyorsun
Gonal-f başladık 5. Günü olucak sabah bi de menagon iğne var ek olarak cuma kontrolHangi iğneleri kullanmaya başladın canım ben puregon kullanmıştım
30 yaşındayım üç yıllık bitti benim kanallarda tıkanıklık var açıklamamıştı operasyon ile ilk tedavi tutmadı şimdi ikinci denemeAmin canim İnşallah
.kaç senelik evlisiniz
Yaşınız kaç
ayy birşey bilmemek sıkıntı valla, tamam şimdi anladım canım:):)1 yıl suresi var her yıl yeni ucret alınıyor kısaca
merhaba:) hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır bebeğinize kavuşursunuz. nerde ve ne kadara yaptırdınız sorması ayıpKızlar mrb herkese 34 yaşındayım ilk denemem dün transferim oldu 4 Ocak test tarihim
Hmm iyimiş embriyo dondurdunuz mu pekiAmin tşkler Memorial da ilaçlarla birlikte 7000 i buldu
merhaba canım. az kalmış sabret inşallah tutunur bebişin sana hayırlı haberlerini bekliyoruzmerhaba arkadaşlar bende antayadan 21 inde transferim oldu test günüm 31.12.2017 yılbaşında zaman geçmiyor...
Maalesef 2 tane kalmış onuda transfer ettilerHmm iyimiş embriyo dondurdunuz mu peki
Hadi hayırlısı olsun 2018 de grupta hamile.olmayan kalmasın insallHmerhaba arkadaşlar bende antayadan 21 inde transferim oldu test günüm 31.12.2017 yılbaşında zaman geçmiyor...
merhaba canım. az kalmış sabret inşallah tutunur bebişin sana hayırlı haberlerini bekliyoruz
olsun canım hayırlsı olsun inşallahMaalesef 2 tane kalmış onuda transfer ettiler
Aaa toprağım hoşbuldumAnkada idi önceden şimdi medline a taşındı canım. Orada tedavi görüyorum.. Sen nerede tedavidesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?