• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

sagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
Tedaviye suabatta baslayacaksaniz vitamin takviyeleri yapin bendede amh dusuklugu vardi faydasini gordum doktorum 3 ay kullandirdi

merhaba yeni üye oldum bende tüp bebek tedavisi gördüm transferim 7.günü sabırsızlıkla bekliyorum ama hiç belirti yok

kızlar şey merak ediyorum ben ilk tüp bebek denemem olacak şubatta yaptırcaz. dondurma ücreti ve işlemi ne kadar oluyor bilginiz var mı

Yani şöyle mi oluyor. Diyelim ilk denemede donduruyorsun o zaman 1000 TL ödeniyor. Eğer tutmazsa ikinci denemede 1000 TL den hariç işlem parası ödeniyor mu

dondurma işleminin fiyatı her merkezde değişiyor biz 1000 tl vermiştik
Yani şöyle mi oluyor. Diyelim ilk denemede donduruyorsun o zaman 1000 TL ödeniyor. Eğer tutmazsa ikinci denemede 1000 TL den hariç işlem parası ödeniyor muYani şöyle mi oluyor. Diyelim ilk denemede donduruyorsun o zaman 1000 TL ödeniyor. Eğer tutmazsa ikinci denemede 1000 TL den hariç işlem parası ödeniyor mu

Selam kızlar ben de samsunda ilk tüp denemryi düşünüyorumiyi nir dr ve merkez bulmaya çalışıyorum içinizde samsunda tedavi olan varsa lütfen fikir verin.

Merhabalar kızlar. Ben de ocağın 3 ünde transfer olacağım. Ekimde başladık tedaviye ama embriyolar donduruldu. Pcos olduğumdan dolayı. Adana' da tedavi görüyorum ve ilk denemem. İnşallah da son olur tutunur buz bebişlerim bana sımsıkı :dua: rabbim cümlemizin emeklerni boşa çıkarmasın.. Evlatlarımızın mis kokusunu hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte çekelim içimize inşallah..:anneadayı::anne::emir_bebek::dua::dua:

Back