- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Beni eklemistin ama nerede tedavi gordugumu yazmamistim adana da tedavi goruyorumKızlar nerelerdesiniz
kısaca kendinizden bahsederseniz listeye ekliyim sizi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni eklemistin ama nerede tedavi gordugumu yazmamistim adana da tedavi goruyorumKızlar nerelerdesiniz
kısaca kendinizden bahsederseniz listeye ekliyim sizi de
Hemen ekliyorum canımBeni eklemistin ama nerede tedavi gordugumu yazmamistim adana da tedavi goruyorum
Tedaviye suabatta baslayacaksaniz vitamin takviyeleri yapin bendede amh dusuklugu vardi faydasini gordum doktorum 3 ay kullandirdisagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
Merahaba Melike bende soranusda tedaviye başladım test yaptın mı merak ettim merkezden memnun musun?Slm bende transfer oldum yaşım 28 ilk denemem bursada test günüm 26 aralık soranus tüp bebek merkezi
dondurma işleminin fiyatı her merkezde değişiyor biz 1000 tl vermiştikkızlar şey merak ediyorum ben ilk tüp bebek denemem olacak şubatta yaptırcaz. dondurma ücreti ve işlemi ne kadar oluyor bilginiz var mı
Yani şöyle mi oluyor. Diyelim ilk denemede donduruyorsun o zaman 1000 TL ödeniyor. Eğer tutmazsa ikinci denemede 1000 TL den hariç işlem parası ödeniyor muYani şöyle mi oluyor. Diyelim ilk denemede donduruyorsun o zaman 1000 TL ödeniyor. Eğer tutmazsa ikinci denemede 1000 TL den hariç işlem parası ödeniyor mudondurma işleminin fiyatı her merkezde değişiyor biz 1000 tl vermiştik
of kusura bakma mesajı duzelteyim derken iyice karıştırdım :))dondurma işleminin fiyatı her merkezde değişiyor biz 1000 tl vermiştik
önemli değil:)ıkıncı denemede ayrı ucret alınıyor oda değşiyor 1500 ıle 2500 arası olması gerek canımof kusura bakma mesajı duzelteyim derken iyice karıştırdım :))
Peki canım anladim çok teşekkürler inşallah ona gerek kalmazönemli değil:)ıkıncı denemede ayrı ucret alınıyor oda değşiyor 1500 ıle 2500 arası olması gerek canım
valla ben o saatte ruya göruyordum sende geç yatma duzenli uyumaya çalışKızlar uyudumu herkes nabiyorsunuz
amin canım tabıkı gerek kalmasın ama hamıle kalıp ılerıde ıkıncı çocuk için dondurulmuşlar ıyı oluyorPeki canım anladim çok teşekkürler inşallah ona gerek kalmaz
hee onun belli bir süresi yok demek o açıdan iyiymiş gerçekten canımamin canım tabıkı gerek kalmasın ama hamıle kalıp ılerıde ıkıncı çocuk için dondurulmuşlar ıyı oluyor
kızz var olmaz olur mu ondada sanırım yıllık belirli ücreti var ne kadar oldugunu bilmiyorumhee onun belli bir süresi yok demek o açıdan iyiymiş gerçekten canım
1 yıl suresi var her yıl yeni ucret alınıyor kısacahee onun belli bir süresi yok demek o açıdan iyiymiş gerçekten canım