Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Rica ederim cnm ne demek. Baya uzak tarihe çağırmış lar sanırım kalp atisinida görebilmek için. Ama bence önce bi kese yi görmek lazım diye düşünüyorum. Ben sabredemezdim öyle bi durumda sanırım. Şuan bana Bi takviye verilmedi ama salı günü kalp atışı için gittiğimde sorucam . Merak Etme bebek senden besleniyor çok fazla yemekle alakası yok. Az ama sık öğünler halinde yemek gerekiyormus yani vücut aç kalmayacak. Dr un orda kendisi test yapmak isterse ayrıca kan vermen gerekicek aile hekimindeki sonuçları kabul edermi bilmem. BenCe sen kendine iyi bir de bul illa tup bebek ci olması gerekmiyor iyi bir kadın doğum dr u da gayet iyi olabilir. Bn kirklarelinde oturuyorum burda doğru düzgün kadın doğumcu yok bi bayan vardı gittiğim o da başka yere gitmiş yerine gelen de nasıl bilmediğim için riske atmak istemedim açıkçası.

İgneyi bana ilk transferden hemen yarım saat kadar sonra yapmışlardi. Sonrasında bi hafta sonra yapın dendi. Sonuç pozitif olunca devam dedi bahceci. Şuan gittiğim dr da aynı şeyi söylüyor. Biraz yağlı ve yakan bi igne ama sanırım 3 ay dolmadan biraktirilmaz diye düşünüyorum. Bahceciye devam edemezdim suan hem bana uzak mesafede hemde maddi açıdan baya zor olacaktı bizim için. Ben pek bi iş yapmıyorum yemek ve bulasik dışında. Eşim yapıyor. Bugün eltim geldi evi temizledi Allah razı olsun. Bnce bi süre kendine dikkat etmelisin. Çok sakınmak iyi değil tabi ama çok da rahat olmamak lazım diye düşünüyorum biz öyle kolay ulaşmadık buraya kadar. 3 aya kadar dikkat et derim. Masa başı calisman problem değil. Ağır kaldırma yükseğe Uzanma. Banyo yikadim diyorsun umarım çamaşır suyu solumamissindir . Bunlara dikkat et cnm. Yürüyüş bende yapıyorum o gayet iyi hem bizim hem bebek açısından.

Hemogram biyokimya torch kan grubu VDRL rubella vs bakılıyo gebeliğin ilk haftalarında

Kizlar transferimin altinci gunu bazen crinone jel geri ciktiginda hafif pembemsi oluyo başına gelen varmi hastaneyi aradim sıkıntı yok dediler yine size sorim dedim

Kizlar transferimin altinci gunu bazen crinone jel geri ciktiginda hafif pembemsi oluyo başına gelen varmi hastaneyi aradim sıkıntı yok dediler yine size sorim dedim
Cnm koyarken tahriş mi ediyorsun acaba biraz ilacı koyarken yumuşatarak koy içeriye. Ben hala kullanıyorum geri gelme oluyor hafif pembe lik sıkıntı olmaz merak etme.

Canım nasılsın
Haklısın daha dikkat edeceğim
Çamaşır suyu çok az sirkelim diye bir ürünle tanıştım onu kullandım
Ama hava sıcak diye sıcak suyla değil soğuk suyla yıkadım banyo terlik vardı ama genede ayaklarım ıslandı kasık ağrısı ilerleyen saatde olunca anladımki ayaklar üşütülmemeli patik giydim
Evi temizlememe eşim asla müsade etmez bu aşamada zaten bende öyle bir girişimde bulunmam eşim temizleyecek evi bir süre böyle baba olmakta kolay değil Şu 8 gün bi geçse gidip keseyi ve kalp atışını duysam içim rahat olacak böyle beklemekde zor eşimlede uzak duruyoruz Bakalım

Selam canım
Benim 2 temmuzda ilk muaynem zaten kendi dr kongeresi var başka bir dr muayne yazıldı kese görmek için ben acaba bu hafta içi başka bir hastaneye
Uzman kadın doğum dr gitsem muayne olsam ve takibe başlatsam olurmu zaten kese ve kalp atışından sonra koç hastanesini bırakıcam muaynesi ve tahlilleri pahalıydı yoksa ilk muayneyi koçu beklesemmi bilemedim

Günaydın kuzum
Çogu gitniş azı kalmış 7. Güne geldin maşallah
Jeli koyarken yumuşak sağa sola çevirerek koy çizmesin pembelik ondan olabilir güzel haberlerle inşallah
Olabilir ben cizmis olabilirim hepsi kullanılsın diye biraz tahris etmis olabilirim bide benimki dondurulmus embriyo 5.gun embriyosu 9.gun test yapsammi

Olabilir ben cizmis olabilirim hepsi kullanılsın diye biraz tahris etmis olabilirim bide benimki dondurulmus embriyo 5.gun embriyosu 9.gun test yapsammi

Yani bende bekleyememiştim sana şimdi beklemelisin diyemiyorum çünkü insan çok merak ediyor heyecanlanıyor dayanmak çok zor seni çok iyi anlıyorum erken idrar hafif ikinci çizgiyi görünce koşa koşa kan vermeye gitmiştim şükürler olsun pozitifti şnşallah sende pozitifi görürsün hayırlısıyla

A.s cnm başka bir kadın doğumcuya gidebilirsin ama iyi bir dr olmalı. Ben bi süre daha istanbulda devam etmek istedim ama ücretler fazla olduğu için hem de mesafe açısından kendime daha yakın yer ve Dr ayarladim. Sonuçta bi kese görmek le bitmiyor sürekli kontrolleri mız olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnş sende iyi bi Dr bulursun kendine.

Cnm bn 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı ertesi gün yaptım daha koyu çıktı. Bnmde dondurulmus 5.gün embriyosuydu. 8 yada 9.gun yapabilirsin bence. Ama çıkmazsa da üzülme çünkü kanda hcg belli bi seviye ye gelmeden cikmiyor. Ben rüya görmüştüm ve ani batmalar dan suphelenmistim o yüzden erken yaptım. İnş sende mutlu haberi alırsın. Bizlere de yazmayı unutma merak ederiz. Allah yardimcin olsun..

Tatlım az önce Nisa diye iyi bir hastane var aradım bütğn kadın doğum dr uzman dr zaten nisa hastanesindede tüp bebek bölümü de varmış dr telefomda tüp bebek tedavisi gördüğümü durumu anlattım oda dr kalp atışını hepsini bir kez görmek için dr o kadar uzak tarih vermiş olabilir dedi
Bu gün nöbetçi uzman dr var şimdi bile gelseniz değerlerğniz sağlıklı katlanmışsa kese bu gün bile görülür dedi kesenin içinden bebek varsa görülür belki kalp atışı için erken kese ölçümü yapılır duruma göre kalp için tarih verilir dedi eşim şuan işte erken gelirse gidicem keseyi göremk için geç gelirsede yarın gidicem hayırlısı olsun

Sizin sadece ani batmamiydi kaşıkkasik agriniz hafif yada yoğun varmiydi bende kasik agrisi yok denecek kadar az ama aynen ani batmalar oluyo bide asiri gaz ve gogsumde sizi oluyo

Sevindim kuzum keseyi görürsen biraz daha rahatlarsin sonrada kalp atışı inş. Bakalım Bnde sali yi zor bekliyorum kalp atışı için bebegimin . İnş hayirlisiyla duyarim.bugün olmazsa yarın giderdim cnm. Geç olsun güç olmasın.

Sizin sadece ani batmamiydi kaşıkkasik agriniz hafif yada yoğun varmiydi bende kasik agrisi yok denecek kadar az ama aynen ani batmalar oluyo bide asiri gaz ve gogsumde sizi oluyo
Kasık ağrım da vardı ama sürekli değil ara ara olmuştu . O ilaçlardan da oluyor kuzum kafana takma. Gaz bende de çok oldu, dediğin gibi göğüs ağrısı ama bunlar ilaçların etkileri olarak da yansıyor . Sen kendini fazla dinleme rahat ol ki bebisin de rahat rahat yerlessin cnm. Ani batmalar iyiye işaret . İnş bebisin 9 ay senle kalsin sonrada kucağına al kuzum.

Canım gidip geldim dr. Şükür keseyi gördük ama çok küçük dedi dr çok yeni dedi keseye bakılırsa 4 haftalık dedi 2 temmuzda kendi dr git kalp atışını duy sana iğne yaparlar yada yazarlar zaten inşallah gebelik kalp atışını duyunca onlar seni uzman dr takibine yönlendirir artık tüp bebek merkezinle işin biter dedi
Ama kendi dr bi görsün bütün bilgi ve değerlerin hep onlarda dedi kese içinde bebek varmı ve kap atışını onlar görsün dedi dikkat et et dedi öyle şuan kasıkta ağrım var hafif aslında iş güç hiç bir şey yapmadım ama bekimdede az var uzanıyorum

Ben 5 haftalikken keseyi görmüştüm cnm senin daha da ufak olmasi normal bir haftada bile çok şey değişiyor gebelikte. Çok sevindim hadi gözün aydin. İş falan yapma zaten daha dikkat et.

InsAllah InsAllah amin Allah razi olsun dua edin bana dualarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…