Merhaba arkadaşlar benimde 5. Gün biri orta kalite 2 embriyo transfer edildi çok ağrım var normal mi sizlama şeklinde ve arada acı seklinde bir bölge anlam veremedim bugün 3. Gün
Bende sigara icen biriyim ama transfer gununden belli agzima bile surmedim 3gundur icmiyorum icmicemde ama dedimki cok zorlarsa gunde bitane icerim ama and hala zorlanmadim icmedim yani sende oyle yap sonra vucdan azbi yasamaDr. Konuştunmu beslenme konusunu ne yiyip içeceğini ne zararlı ne faydalı. Ben kahve çay türk kahvesi hepsini bıraktım yumurta toplanmadan zaten ramazanda çok zamanda olmuyordu ama günde 4 tane sigara içiyorum çok vicdan yaparak bırakmak içinm mücadeleye başladım gümde 1 tane papatya çayı içmeye başladım iki gündür. Doğrumu yapıuorum yanlışmı bilmeden ? Her sabah 1 ad yumurta her akşam 1 tane light süt yaplı olmasıyla kalsıyumun alakası yok diye okudum ceviz badem vs. Abartarak yemeye başladım ekmek çok türkmiyorum
Bende sigara icen biriyim ama transfer gununden belli agzima bile surmedim 3gundur icmiyorum icmicemde ama dedimki cok zorlarsa gunde bitane icerim ama and hala zorlanmadim icmedim yani sende oyle yap sonra vucdan azbi yasama
Hadi InsAllah keseyi gorursun ben cokk sukurr iyyim pazartesi transfer oldum 29unda test gunum dinleniyorum aynen sag sol yapiyorum evin icinde gidip geliyorum disari cikmadum daha bi saglik ocagina iğne icin gittim cuma gunu yine igne icin ciktigimda biraz parka gitmeyi dusunuyorum okadar iste kabak cekirdegi yymurta nar suyu 've dikkat Allah emanet InsAllah olurSANA maşallah iradelisin bende irade yok bide sitrest oluyordum diye galiba 2 aşılma 1 başarısız tüp bebek geride bırakmışım yaş 34 ve 5 senelik evliyim bu sefer tansfer günü 3 tane falan içmiştim zaten sonraki gün oruç olduğum için iftar ile sahur arası 3 tane içiyordum şükürler olsun ki kanda ve idrarda pozitifi gördükAllahım size bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere nasip etsin şimdi 2 temmuzda kese için gidicem allahın izniyle birşey olmayacak bu gün sadece 1 tane SİGARA İÇTİM zaten ince sigara içiyorum bide içilen ortamda durmuyorum yılların alışkanlığı günde üç taneye düşürmek bile mucize gibi şimdi bırakmak için çabalıyorum zaten içtikten sonra bile vicdan yapıyorum
inşalah bebeğin seninledir nasıl geçiyor kendini nasıl hissediyorsun arada dolaş soluna yat
Kizlar bugun transferin dorduncu gunu sizde nasil olmustu bende hic agri kasik agrisi falan yok cevaplarsaniZ sevinirim bitek gaz var bende
canım bendede kasık ve bel ağrısı yok denecek kadar azdı ama gaz dediğin gibi bendede inanılmaz vardı oruç tuttuğum içinmi aca diyip endişe ediyordum
ama ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorudum ama ne t hatırladığım hatta burdaki hanımlarlada paylaştığım 5. gün yada 6. gün kasıkta ağrı olmuştu hatta sağ bacak çekme bir kez sağ kasıkta batma hissetmişttim hafifte olsa sıçratmıştım tv bakarken bir anda olmuştu bende artık regli olucam olmadı diye üzülmüştüm
şükürler olsunki bebeğim benimle2 temmuz keseyi görmeden kalbini duymadan emin olamayacağım inşallah onlarıda yaşarım isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla kucağımızada alıp burdan bir birimize yazar paylaşırız bu sayfada olan olmayan herkese allahım bebek müjdesini versin çok dua ediyorum
inşallah bebeğin seninle arada evin içinde dolaş kan dolaşımı olsun hatta unutmaya çalış 6 gün sonra seninde test günün
hade inşallah bize güzel haberi verirsin
4.gün ne çıkmasını bekliyordun ki?beta hcg 6ve 7.günden itibaren kana karışıyor. Boş yere kendi kendini strese sokuyor sun. Hiç moralini bozma. Bebeginle konuş onun seninle olduğuna inan. Sol tarafına yat. Arada yürü sürekli yatmak iyi değil. Bol bol kabakçekirdeği, hergün sabah 1 yumurta , 1 bardak sut , ceviz , fındık ve meyve tüketmeyi unutma. Bol bol dua et ben öyle stresi atmistim.inş gününde testini Yaptığında pozitifi gorursun.Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu e2 ve progestoron baktırdınız mı bugün test yaptım beta 1.89 çıktı erken biliyorum ama tutsa 5 filan çıkardı moralim bozuldu
Benimde 4. Günü 5. Gün embriyosu mu 2. Gün çok agrım ve gazım vardı bugün hepsi bitti sadece arada yumru gibi bir dolgunduk hissediyorum o kadarKizlar bugun transferin dorduncu gunu sizde nasil olmustu bende hic agri kasik agrisi falan yok cevaplarsaniZ sevinirim bitek gaz var bende
Transferden sonra e2 yada progestoron tahlili yaptıran yok mu aranızda
Benimde 4. Günü 5. Gün embriyosu mu 2. Gün çok agrım ve gazım vardı bugün hepsi bitti sadece arada yumru gibi bir dolgunduk hissediyorum o kadar
Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu e2 ve progestoron baktırdınız mı bugün test yaptım beta 1.89 çıktı erken biliyorum ama tutsa 5 filan çıkardı moralim bozuldu
Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu e2 ve progestoron baktırdınız mı bugün test yaptım beta 1.89 çıktı erken biliyorum ama tutsa 5 filan çıkardı moralim bozuldu
4.gün ne çıkmasını bekliyordun ki?beta hcg 6ve 7.günden itibaren kana karışıyor. Boş yere kendi kendini strese sokuyor sun. Hiç moralini bozma. Bebeginle konuş onun seninle olduğuna inan. Sol tarafına yat. Arada yürü sürekli yatmak iyi değil. Bol bol kabakçekirdeği, hergün sabah 1 yumurta , 1 bardak sut , ceviz , fındık ve meyve tüketmeyi unutma. Bol bol dua et ben öyle stresi atmistim.inş gününde testini Yaptığında pozitifi gorursun.
İyi cnm çok şükür mide yanmasi dışında problemim yok sen nasılsın? Evet bahceci bana uzak ben edirne ye gidiyorum cnm tup bebek dr u buldum kendime araştırma hastanesinde. Özeline gidiyorum. Vajinal ultrasonda bakıldı cnm ben tedirgin oldum ama bişey olmaz dediler ilk etapta o şekilde bakiliyormus karindan olmasi için biraz daha beklemeliydim sanırım. Kese gorundu bebek içinde dedi haftaya kalp atışı için gel dedi dr um. Şuan haftada bir pruluton ignem e devam. Estrofem coraspirin ve crinone jel e devam ediyorum cnm. Bn öğretmenim suan evdeyim o yüzden sıkıntım yok. Kan tahlili verdim değerlerim biraz dusukmus sanırım 3.ayda artık demir va kan yapıcı ilaç takviyesi yapıcak. Sen de haftaya mi gideceksin kese görmeye .Canım nasılsın ?
Sana bi kaç sorum olucak
Sen tedavi olduğun hastaneye bahçeçiye
uzak sın
Keseyi oturduğun yerde herhangi bir hastaneye mi gidip bakturdın yoksa bahçeciyemi gidip baktırdın
Ve keseyi baktırmaya gittiğinde üsten ultrasanlamı baktılar ve tahlil vs. Birşey yaptırdılarmı yoksa keseye baktılar bebişimizi görünce tamam haftaya gel kalp atışını duymayamı çağırdılar vitil kullanmaya devam mı ? Bundan sonraki süreç nasıl çalışıyormusun ?
İyi cnm çok şükür mide yanmasi dışında problemim yok sen nasılsın? Evet bahceci bana uzak ben edirne ye gidiyorum cnm tup bebek dr u buldum kendime araştırma hastanesinde. Özeline gidiyorum. Vajinal ultrasonda bakıldı cnm ben tedirgin oldum ama bişey olmaz dediler ilk etapta o şekilde bakiliyormus karindan olmasi için biraz daha beklemeliydim sanırım. Kese gorundu bebek içinde dedi haftaya kalp atışı için gel dedi dr um. Şuan haftada bir pruluton ignem e devam. Estrofem coraspirin ve crinone jel e devam ediyorum cnm. Bn öğretmenim suan evdeyim o yüzden sıkıntım yok. Kan tahlili verdim değerlerim biraz dusukmus sanırım 3.ayda artık demir va kan yapıcı ilaç takviyesi yapıcak. Sen de haftaya mi gideceksin kese görmeye .
İyi cnm çok şükür mide yanmasi dışında problemim yok sen nasılsın? Evet bahceci bana uzak ben edirne ye gidiyorum cnm tup bebek dr u buldum kendime araştırma hastanesinde. Özeline gidiyorum. Vajinal ultrasonda bakıldı cnm ben tedirgin oldum ama bişey olmaz dediler ilk etapta o şekilde bakiliyormus karindan olmasi için biraz daha beklemeliydim sanırım. Kese gorundu bebek içinde dedi haftaya kalp atışı için gel dedi dr um. Şuan haftada bir pruluton ignem e devam. Estrofem coraspirin ve crinone jel e devam ediyorum cnm. Bn öğretmenim suan evdeyim o yüzden sıkıntım yok. Kan tahlili verdim değerlerim biraz dusukmus sanırım 3.ayda artık demir va kan yapıcı ilaç takviyesi yapıcak. Sen de haftaya mi gideceksin kese görmeye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?