• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Merhaba arkadaşlar benimde 5. Gün biri orta kalite 2 embriyo transfer edildi çok ağrım var normal mi sizlama şeklinde ve arada acı seklinde bir bölge anlam veremedim bugün 3. Gün

CANIM HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE MORELİNİ YÜKSEK TUT
BEDENİNİ ÇOK DİNLEME KAFANI BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL ET BEN İLK TEDAVİMDE KENDİMİ
DİNLEDİM SONUÇ NEGATİF SİTREST BİZİM DÜŞMANIMIZ UNUTMA KENDİNİ LÜTFEN MUTLU EDECEĞİN ŞEYLERE YÖNELT KİTAP OKU BOL BOL AYETEL KURSİ OKU MERYEM SURESİ DİNLE TV KOMİK KANALLARA BAK
ÇOK AMAN AMAN BENİM AĞRIM OLMADI AMA HER BÜNYEDE FARKLIDIR SÜREKLİ SIRT ÜSTÜ YATMA
ARADA SAĞA, SOLA GENEL AĞIRLIKLI SOL TARAFA YATMAYA DİKKAT ET ARADA EVİN İÇİNDE DOLAŞ
KAN DOLAŞIMI ÖNEMLİ ANANAS, KABAK ÇEKİRDEĞİ, HAVUÇ EN ÖNEMLİSİ BOL BOL SUUU İÇ
KASMA İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR :KK200::nazar:

Dr. Konuştunmu beslenme konusunu ne yiyip içeceğini ne zararlı ne faydalı. Ben kahve çay türk kahvesi hepsini bıraktım yumurta toplanmadan zaten ramazanda çok zamanda olmuyordu ama günde 4 tane sigara içiyorum çok vicdan yaparak bırakmak içinm mücadeleye başladım gümde 1 tane papatya çayı içmeye başladım iki gündür. Doğrumu yapıuorum yanlışmı bilmeden ? Her sabah 1 ad yumurta her akşam 1 tane light süt yaplı olmasıyla kalsıyumun alakası yok diye okudum ceviz badem vs. Abartarak yemeye başladım ekmek çok türkmiyorum
Bende sigara icen biriyim ama transfer gununden belli agzima bile surmedim 3gundur icmiyorum icmicemde ama dedimki cok zorlarsa gunde bitane icerim ama and hala zorlanmadim icmedim yani sende oyle yap sonra vucdan azbi yasama

Bende sigara icen biriyim ama transfer gununden belli agzima bile surmedim 3gundur icmiyorum icmicemde ama dedimki cok zorlarsa gunde bitane icerim ama and hala zorlanmadim icmedim yani sende oyle yap sonra vucdan azbi yasama

SANA maşallah iradelisin bende irade yok bide sitrest oluyordum diye galiba 2 aşılma 1 başarısız tüp bebek geride bırakmışım yaş 34 ve 5 senelik evliyim bu sefer tansfer günü 3 tane falan içmiştim zaten sonraki gün oruç olduğum için iftar ile sahur arası 3 tane içiyordum şükürler olsun ki kanda ve idrarda pozitifi gördük :nazar: Allahım size bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere nasip etsin şimdi 2 temmuzda kese için gidicem allahın izniyle birşey olmayacak bu gün sadece 1 tane SİGARA İÇTİM zaten ince sigara içiyorum bide içilen ortamda durmuyorum yılların alışkanlığı günde üç taneye düşürmek bile mucize gibi şimdi bırakmak için çabalıyorum zaten içtikten sonra bile vicdan yapıyorum
inşalah bebeğin seninledir nasıl geçiyor kendini nasıl hissediyorsun arada dolaş soluna yat

SANA maşallah iradelisin bende irade yok bide sitrest oluyordum diye galiba 2 aşılma 1 başarısız tüp bebek geride bırakmışım yaş 34 ve 5 senelik evliyim bu sefer tansfer günü 3 tane falan içmiştim zaten sonraki gün oruç olduğum için iftar ile sahur arası 3 tane içiyordum şükürler olsun ki kanda ve idrarda pozitifi gördük :nazar: Allahım size bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere nasip etsin şimdi 2 temmuzda kese için gidicem allahın izniyle birşey olmayacak bu gün sadece 1 tane SİGARA İÇTİM zaten ince sigara içiyorum bide içilen ortamda durmuyorum yılların alışkanlığı günde üç taneye düşürmek bile mucize gibi şimdi bırakmak için çabalıyorum zaten içtikten sonra bile vicdan yapıyorum
inşalah bebeğin seninledir nasıl geçiyor kendini nasıl hissediyorsun arada dolaş soluna yat
Hadi InsAllah keseyi gorursun ben cokk sukurr iyyim pazartesi transfer oldum 29unda test gunum dinleniyorum aynen sag sol yapiyorum evin icinde gidip geliyorum disari cikmadum daha bi saglik ocagina iğne icin gittim cuma gunu yine igne icin ciktigimda biraz parka gitmeyi dusunuyorum okadar iste kabak cekirdegi yymurta nar suyu 've dikkat Allah emanet InsAllah olur

Kizlar bugun transferin dorduncu gunu sizde nasil olmustu bende hic agri kasik agrisi falan yok cevaplarsaniZ sevinirim bitek gaz var bende

Kizlar bugun transferin dorduncu gunu sizde nasil olmustu bende hic agri kasik agrisi falan yok cevaplarsaniZ sevinirim bitek gaz var bende

canım bendede kasık ve bel ağrısı yok denecek kadar azdı ama gaz dediğin gibi bendede inanılmaz vardı oruç tuttuğum içinmi aca diyip endişe ediyordum
ama ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorudum ama ne t hatırladığım hatta burdaki hanımlarlada paylaştığım 5. gün yada 6. gün kasıkta ağrı olmuştu hatta sağ bacak çekme bir kez sağ kasıkta batma hissetmişttim hafifte olsa sıçratmıştım tv bakarken bir anda olmuştu bende artık regli olucam olmadı diye üzülmüştüm
şükürler olsunki bebeğim benimle :nazar: 2 temmuz keseyi görmeden kalbini duymadan emin olamayacağım inşallah onlarıda yaşarım isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla kucağımızada alıp burdan bir birimize yazar paylaşırız bu sayfada olan olmayan herkese allahım bebek müjdesini versin çok dua ediyorum
inşallah bebeğin seninle arada evin içinde dolaş kan dolaşımı olsun hatta unutmaya çalış 6 gün sonra seninde test günün
hade inşallah bize güzel haberi verirsin :KK200:

InsAllah cok sagolll Tesekkurler amin amin amin InsAllah benimledirler dua edin lutfen
canım bendede kasık ve bel ağrısı yok denecek kadar azdı ama gaz dediğin gibi bendede inanılmaz vardı oruç tuttuğum içinmi aca diyip endişe ediyordum
ama ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorudum ama ne t hatırladığım hatta burdaki hanımlarlada paylaştığım 5. gün yada 6. gün kasıkta ağrı olmuştu hatta sağ bacak çekme bir kez sağ kasıkta batma hissetmişttim hafifte olsa sıçratmıştım tv bakarken bir anda olmuştu bende artık regli olucam olmadı diye üzülmüştüm
şükürler olsunki bebeğim benimle :nazar: 2 temmuz keseyi görmeden kalbini duymadan emin olamayacağım inşallah onlarıda yaşarım isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla kucağımızada alıp burdan bir birimize yazar paylaşırız bu sayfada olan olmayan herkese allahım bebek müjdesini versin çok dua ediyorum
inşallah bebeğin seninle arada evin içinde dolaş kan dolaşımı olsun hatta unutmaya çalış 6 gün sonra seninde test günün
hade inşallah bize güzel haberi verirsin :KK200:

Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu e2 ve progestoron baktırdınız mı bugün test yaptım beta 1.89 çıktı erken biliyorum ama tutsa 5 filan çıkardı moralim bozuldu

Bugün 4. Günüm 5. Gün embriyosu e2 ve progestoron baktırdınız mı bugün test yaptım beta 1.89 çıktı erken biliyorum ama tutsa 5 filan çıkardı moralim bozuldu
4.gün ne çıkmasını bekliyordun ki?beta hcg 6ve 7.günden itibaren kana karışıyor. Boş yere kendi kendini strese sokuyor sun. Hiç moralini bozma. Bebeginle konuş onun seninle olduğuna inan. Sol tarafına yat. Arada yürü sürekli yatmak iyi değil. Bol bol kabakçekirdeği, hergün sabah 1 yumurta , 1 bardak sut , ceviz , fındık ve meyve tüketmeyi unutma. Bol bol dua et ben öyle stresi atmistim.inş gününde testini Yaptığında pozitifi gorursun.:KK200:

Benimde 4. Günü 5. Gün embriyosu mu 2. Gün çok agrım ve gazım vardı bugün hepsi bitti sadece arada yumru gibi bir dolgunduk hissediyorum o kadar

Transferden sonra e2 yada progestoron tahlili yaptıran yok mu aranızda

Ben yaptırmadım sen neden yaptırdın dr. İstedi acaba belki takip amaçlı istemiştir
Önlem amaçlı boş ver kim yaptırdı kim yaptırmadı ne önemi var sen transferi unut solunanuat arada kalk evdentur at süt iç kabak çekirdeği incir hurma ananas ye. Bol du et kendini dinleme öylemi oldu böylemi oldu deme dua et inşallah güzel haberler vericeksin bize

Benimde 4. Günü 5. Gün embriyosu mu 2. Gün çok agrım ve gazım vardı bugün hepsi bitti sadece arada yumru gibi bir dolgunduk hissediyorum o kadar

inşallah bebektir o hiç kafanı yorma
Sitrest yapma. Kendini dinleme beslenmene dikkat arafa soluna sapına yat kalk evde dolaş hatta transferi unut
Güzel haberlerle gelnem dileğiyle hade inşallah bebeğin seninledir kuzum inşallah

Çok erken yapıp kendini niye siterese sokuyorsun anlıyorum heyecanını bizde o zamanlardan geçtik ama kendine ve bebeğine haksızlık ediyor olabilirsin ben 8. Gün kanda baktırmıştım 78 hemşire çok erken yapmışsın demişti 11 gün de 326 olmuştu bence kafanı bedenini rahat bırak kasma unıtma siterst bizim düşmanımız güzel haberlerle gel kuzu inallal

Çok erken yaptırmışınız beta öyle bir degerki herkeste çok farklı çıkabiliyor yani demek istedigim belki sizinki 7. 8. Günde 30 larda çıkacak bu deger sürekli 2 ye katlıyor yani 4. Günde yaptırmanız hiç bişey ifade etmez test gününüz bekleyin boşuna bize 10 12 gün vermiyorlar test için sizün erken yapmanız eger bebeginiz sizinleyse onu üzmekten başka bişi degil

Evet haklısınız ne bileyim oğlum da baktırmamıştım testi beklemiştim bu transferde dayanamadım. Hayırlısı ağrım var ama nedense içim tutmadı diyor

4.gün ne çıkmasını bekliyordun ki?beta hcg 6ve 7.günden itibaren kana karışıyor. Boş yere kendi kendini strese sokuyor sun. Hiç moralini bozma. Bebeginle konuş onun seninle olduğuna inan. Sol tarafına yat. Arada yürü sürekli yatmak iyi değil. Bol bol kabakçekirdeği, hergün sabah 1 yumurta , 1 bardak sut , ceviz , fındık ve meyve tüketmeyi unutma. Bol bol dua et ben öyle stresi atmistim.inş gününde testini Yaptığında pozitifi gorursun.:KK200:

Canım nasılsın ?
Sana bi kaç sorum olucak
Sen tedavi olduğun hastaneye bahçeçiye
uzak sın
Keseyi oturduğun yerde herhangi bir hastaneye mi gidip bakturdın yoksa bahçeciyemi gidip baktırdın
Ve keseyi baktırmaya gittiğinde üsten ultrasanlamı baktılar ve tahlil vs. Birşey yaptırdılarmı yoksa keseye baktılar bebişimizi görünce tamam haftaya gel kalp atışını duymayamı çağırdılar vitil kullanmaya devam mı ? Bundan sonraki süreç nasıl çalışıyormusun ?

Canım nasılsın ?
Sana bi kaç sorum olucak
Sen tedavi olduğun hastaneye bahçeçiye
uzak sın
Keseyi oturduğun yerde herhangi bir hastaneye mi gidip bakturdın yoksa bahçeciyemi gidip baktırdın
Ve keseyi baktırmaya gittiğinde üsten ultrasanlamı baktılar ve tahlil vs. Birşey yaptırdılarmı yoksa keseye baktılar bebişimizi görünce tamam haftaya gel kalp atışını duymayamı çağırdılar vitil kullanmaya devam mı ? Bundan sonraki süreç nasıl çalışıyormusun ?
İyi cnm çok şükür mide yanmasi dışında problemim yok sen nasılsın? Evet bahceci bana uzak ben edirne ye gidiyorum cnm tup bebek dr u buldum kendime araştırma hastanesinde. Özeline gidiyorum. Vajinal ultrasonda bakıldı cnm ben tedirgin oldum ama bişey olmaz dediler ilk etapta o şekilde bakiliyormus karindan olmasi için biraz daha beklemeliydim sanırım. Kese gorundu bebek içinde dedi haftaya kalp atışı için gel dedi dr um. Şuan haftada bir pruluton ignem e devam. Estrofem coraspirin ve crinone jel e devam ediyorum cnm. Bn öğretmenim suan evdeyim o yüzden sıkıntım yok. Kan tahlili verdim değerlerim biraz dusukmus sanırım 3.ayda artık demir va kan yapıcı ilaç takviyesi yapıcak. Sen de haftaya mi gideceksin kese görmeye .

İyi cnm çok şükür mide yanmasi dışında problemim yok sen nasılsın? Evet bahceci bana uzak ben edirne ye gidiyorum cnm tup bebek dr u buldum kendime araştırma hastanesinde. Özeline gidiyorum. Vajinal ultrasonda bakıldı cnm ben tedirgin oldum ama bişey olmaz dediler ilk etapta o şekilde bakiliyormus karindan olmasi için biraz daha beklemeliydim sanırım. Kese gorundu bebek içinde dedi haftaya kalp atışı için gel dedi dr um. Şuan haftada bir pruluton ignem e devam. Estrofem coraspirin ve crinone jel e devam ediyorum cnm. Bn öğretmenim suan evdeyim o yüzden sıkıntım yok. Kan tahlili verdim değerlerim biraz dusukmus sanırım 3.ayda artık demir va kan yapıcı ilaç takviyesi yapıcak. Sen de haftaya mi gideceksin kese görmeye .

Cvp için Teşekkür ederim canım
Evet 2 temmuzda ilk muaynem olacak
Zaman geçmiyor. 6. Hafta bitmiş 7. Haftanın başında olmuş olacak niye bu kadar uzak tarih verildi çok anlamsız belki benimde değerlerimde eksiklik düşüklük var vitamin kullanmam gerekiyor 7. Haftada omirlik yapısı oluşmuş olacak sırf bunları düşünüp deli gibi yiyorum eksiğm olmasın diye ...
Ben haftaya Son günlerde gidip aile hekiminde değerlerime baktırsam giderkende yanımda götürsem direk değerlerimi orda bidaha kan vermek beklemekle uğraşmasam ama hangi deperime bakacaklar acaba

Ben sadece folikasit ve crınıne jel kullanıyorum yumurta toplanmasından beri sadece bu ikisi ilk muayneye kadar devam edin dendi. İğne ne zamandır kullanmaya başladın yeni dr. Verdi yoksa bahçeci mi vermişti illaha takibini tüp bebek dr. Yapması lazım ben keseyi görüçeyim kalp atılınınduyayım allahın izniyle bende özel bir dr araştırıcam koç hastanesi muaynesi ve tahlilleri çok pahalı 9 ay boyunca altından kalkınacak gibi değil... bende masa başında çalışıyorum bu hafta rapor bittiği için işteydim ve yavaş yavaş normal hayata dönüyorum. Bu gün ütü yaptım banyo wc yukadım öğlenleri 20 dk yürüyüş yapıyorum. Çok titzlenmiyorum

Back