• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Sanırım sende hamilesin maşallah
Senin hikayen nasıl kaç muyurtan vardı
Kaçtane transfer oldu ilk tüp bebekmiydi
Ve tansferden sonra kendindeki değişiklikler nasıldı ben hiç fark etmiyorum sadece dün sağ kasıkta birkere batma oldu hafif sıçradım sağ kasıkta bacağımda çekme var gibiydi arada kasık agrısı ama hafif oldu bu gün hiç birşeyim yok göğüslerim büyümüş. Önceki günlere göre göğüslerim bu gün çok duyarlı değil ilk günler dokunamıyordum ucu çok hassastı yanlarıda şişti. Şimdi sadece büyümüş gibi dokunca hafif basınca ağrı oluyor o kadar
Adet ağrısı gibi ağrı oldu bende de ama göğüslerimdeki şişlikten ziyade (benim adet dönemlerimde de şişer) göğüs damarlarım böyle içten elektriklenme gibi sızlama gibi keskin ağrılarım olmuştu.Test günümden bir iki gün önce de bel ağrısı yaşamadım böyle oturamadım diyebilirim sert bir zemine uzandım ☺️Ben test günümü bekledim açıkçası ve kan verdim idrarda tek çizgi göre göre çok üzülmüştüm bu sefer onları dinledim☺️

Şükür 7. Günde bitti ama kasık ve belde regli olacak gibi hafifde olsa Ağrı var
Zaten regli zamanımda geldi sayılır inşallah bebeğim benimledir
Yarın 8. Günü acaba idrar yapsam çıkarmı ? Hafifte olsa belli olur diye düşünüyorum
Cnm bn 7.gun yapmıştım silik çıkmıştı 8.gün daha belirgindi. Ama çıkmazsa uzulmeyeceksen yap çünkü herkeste aynı olup çıkacak diye bişey yok. Geç tutunma olabilir artık beta hcg kana karismadan idrarda çıkmaz normalde. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Bi Bayram sevinci de sen yasa kuzum.:KK73::KK68:

Eki Görüntüle 2157361
CD9E27A0-CBCC-4F3D-BC0D-7809C5CC6A4C.jpeg

Geçen hafta 7 haziran transfer oldum pazar günü yani 17 haziran kanda test günüm bütün kadınlar gibi dayanamadım idrar test yaptım ikinci çizgi belirgin değil varmı yokmu bence var ama erken yaptım diye silik çıktı gittim kan verdim şimdi bekliyorum dua edin lütfen

Hayırlı olsun cnm idrar testinde de çıkmış zaten hamilesin. Hadi bakalım sende başla gün saymaya hoşgeldin hamisler grubuna :KK68:

Şimdi iki gün aralıklarla kandaki değeri takip edicez kese ne zaman bakılır bilmiyorum allahım kalp atışını duymayı hayırlısıyla kucapımıza almayıda nasip etsin uzun bir yolculuktu bizimkisi çok emek verdik şükürlerrr olsun allahıma

Ayyy bir şey kalmamış canımmm sakın stres yapma olur mu dualarım seninle☺️Sakin ol sadece sana tek tavsiyem bu olumlu ol stres vücutta salgılanması gereken bazı faydalı hormonların salgılanmasını engelliyormuş.Ben transfer sabahı giyindim süslendim saçlarımı yaptım makyajımı yaptım bebeğim beni güzel görsün dedim sanki bir düğün günü gibiydi benim için ve öyle de rahattım orda stres yapanları sakinleştirdim çok güleryüzlüydüm olumluydum sevinçliydim sen de hep olumlu düşün olur mu ☺️Bir de ver bize güzel haberlerini sakın unutma☺️
Ay cok sagol InsAllah simdi oyle bi stres yok hatta brazen transfer olacagini bile unutuyorum senin icinde cok sevindim saglikla al kucagina

Sagol canim tatil diye doktora ulasamam sandim ama ardim oda iki ddi simdi ben sehir disindan geldim istanhuka rahim hazirlugi baska doktorda oldu doktorda iki demisti ama receted3 yazinca tereddutte kaldim ama ulastim sukur tesekkur ederim

Sagol canim tatil diye doktora ulasamam sandim ama ardim oda iki ddi simdi ben sehir disindan geldim istanhuka rahim hazirlugi baska doktorda oldu doktorda iki demisti ama receted3 yazinca tereddutte kaldim ama ulastim sukur tesekkur ederim
Rica ederim önemi yok. Hadı inş hayirlisiyla guzel haberlerle gel..

Rica ederim önemi yok. Hadı inş hayirlisiyla guzel haberlerle gel..[/QUOTE

Canım günaydın nasılsın nasıl gidiyor ben erken test yaptım biliyorsun dayanamayıp ve bu gün asıl kanda test gün şimdi kan verdim 2 saat bekliyicez inşallah değerlerim güzel güzel katlanmıştır allahın izniyle birde bayram olunca ne kadar saklasak gene aile içi haberler oldu allahım utandırmasın inşallah dua edin :KK200:

Günaydın cnm evet pozitif haber almana çok sevindim cnm. Tabiki güzel güzel katlanmistir inş. Yarın sabah Dr a randevum var kese görmeye gidecez inş bakalım çok merak ediyorum inş hersey yolundadir. Ne zormuş bu surecler pozitif almakla bitmiyor ki... Rabbim hayirlisiyla 9 ay bizimle kalmasını ve kucagimiza almayi nasip etsin ins. Hadi sonucu merakla bekliyorum burda. Rabbim guldursun yüzünü. :KK36:

Günaydın cnm evet pozitif haber almana çok sevindim cnm. Tabiki güzel güzel katlanmistir inş. Yarın sabah Dr a randevum var kese görmeye gidecez inş bakalım çok merak ediyorum inş hersey yolundadir. Ne zormuş bu surecler pozitif almakla bitmiyor ki... Rabbim hayirlisiyla 9 ay bizimle kalmasını ve kucagimiza almayi nasip etsin ins. Hadi sonucu merakla bekliyorum burda. Rabbim guldursun yüzünü. :KK36:

Şükürler olsun bu halimize buraya kadar gelmeyi nasip eden allahıma şükürler olsun değerim 236 çıktı hemşireye sonucu attım. Dr. Bildirecek bakalım 3. Kez tahlil isteyecekmi ne zaman kese için çağıracaklar kese ne zamam görülür bundan sonraki süreçi bilmiyorum ilk kez yaşıyorum şükürler olsun hala inanamıyorum sanırım kese ve kalp atışını duymadan inanamıyıcağı

Back