- 4 Nisan 2017
- 70
- 32
- 8
- 31
Allah rast getirsin cnm. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. GUzel kaliteli yumoslar in olsun. Bnde kan verdim sonuc bekliyorum.dualarınızı bekliyorum.
Merhaba mutlaka yaz sonucunu olur mu beraber paylaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rast getirsin cnm. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. GUzel kaliteli yumoslar in olsun. Bnde kan verdim sonuc bekliyorum.dualarınızı bekliyorum.
Hoşbuldum doğru diyorsun kimse anlamıyor . Nasıl geçti transfer zor bir işlemmi şimdi daha iyimisin İnşallah güzel haber verirsin bize pozitif görür kalp atışlarını duyarsın :)
Devlet hastanelerinde o kadar ilgi yok malesef. Hatta transferden sonra yatağa kaçıran bile oldu hic ilgilenmediler on onbes dakika yatirip tamam kalkabilirsin diyolar senin yaptığın masraf çektiğin sıkıntı kimsenin umrunda olmuyoBende ilk denemem de demişlerdi kalkabilirsiniz diye 10 da kalkmıştım ama negatif olmuştu bu sefer sürgü istedim ve doktorum 2 saat yat dedi özel oda da verdiler idarırını sürgüye yap kalkma dedi sürgü verdi hemşireler bu sefer pozitif oldu mümkün oldugunca dikkat etmek gerekiyor inan o kadar masraf ediliyorki her fırsatı degerlendirmek gerek galiba
Cnm kalan olursa mutlaka dondur boşuna çöpe gitmesin . Sonra sil baştan hersey çok zor. Daha fazla yıpranırsn. Transferin hayırlı olsun. İlk 3 gun genelde yat arada evin içinde yürü wc ye falan giderken ya da yemek için kalktığında. Kabak Çekirdeği ye sabahları bi haşlanmış yumurta hergün 1 bardak süt iç. Havuç ye ilk bikacgun. Meyve ye. Pozitif olmaya çalış. Bnm sonucum çıktı cnm 527,5 . Çok şükür hala ruyada gibiyim. Rabbim hepinize nasip etsin ins. Hamile adaylara da sağlıkla bebisleri kucağına almayi nasip etsin. Aminn.Ayy hade inşallahhh günün ilk güzel haberini allahın izniyle sen ver bize be artık 10 günlük bir yolculuk içine girdim çok yatmam kan dolaşımını dahada olumsuz etkilediği için yormadan kendini hünlük aktivitelerine dön dedi bu gün uzanırım ara ara yürürüm 1 hafta rapor alsamda sürekli tatmayı düşğnmüyorum jeli iftar ve sahurda kullanırsan oruç bile tutabilirsin dedi dk bakalım sonuç ne zaman belli olucak mutlaka yaz 5. Hün embiriyosu 1 tane trafer ettilet 3 tane arkadan gelişmeye çalışanlar var yarına kadar takip edecekler 6. Günde tam gelişmiş olursalar bizi arayıp dondurmak istermisiniz diye soracaklar bilmiyorumki dondurmalıyız
Bu arada yatarken sırt üstü yatma yan yatmaya çalış Rahime kan gitmesi açısından. Ve 3 gunden sonra evin içinde yürü 10 15 dk. Sürekli yatmak iyi değil dedi bana dr um. İnş güzel haberlerini bekliyoruz bebisin hadi bakalım...Canımmm sonucu almadın mı hala. Allah bilir sayfaya girip paylaşmayını unuttun
Heycanla bekliyoruz
Cnm kalan olursa mutlaka dondur boşuna çöpe gitmesin . Sonra sil baştan hersey çok zor. Daha fazla yıpranırsn. Transferin hayırlı olsun. İlk 3 gun genelde yat arada evin içinde yürü wc ye falan giderken ya da yemek için kalktığında. Kabak Çekirdeği ye sabahları bi haşlanmış yumurta hergün 1 bardak süt iç. Havuç ye ilk bikacgun. Meyve ye. Pozitif olmaya çalış. Bnm sonucum çıktı cnm 527,5 . Çok şükür hala ruyada gibiyim. Rabbim hepinize nasip etsin ins. Hamile adaylara da sağlıkla bebisleri kucağına almayi nasip etsin. Aminn.
Cnm cok tsk ler aminn inş. Rabbim sizlerde nasip etsin. Ben senin yerinde olsam gitmezdim uçakla da olsa. Tabi bu bnm fikrim. Çünkü ben asansöre bile binmedim yürüyerek çıktım merdivenleri. Uçak sonucta kalkarken ve inerken sarsıyor yani içi urperiyor insanın biraz. Tabi sen kendimi rahat hissederim kasmam bnm icin sorun olmaz diyorsan ona bişey diyemem tatlım. Dr lar aynı gün duş da albilirsiniz dedi ama ben ilk 4 gün almadım cnm o kadar şeye katlanıyoruz ki artık korkudan. Öyle yaptım Rabbim gunah yazmasin sonuçta je için yaptigimiz i biliyor. İlk 3 gun genelde uzandim. Arada wc ye kalktim şu içmeye ve yemek yemeye o kadar. Oruç tutamadim cnm ilaçlar vs bide iyi beslenmek gerekiyor riske atmak istemedim yoksa tutardım. Ama sonra tutucam inş yerine. Ve transferden sonra bebekle konuştum cnmYaaa maşallah kuzumm nasıl sevindim şuan anlatamam çok şükür güzel güzel katlansın değerin hayırlı bir gebelik geçirmeyi hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin allahım çok mutlu oldum
Allah bizlerede nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et
34 yaşındayım bu 2. Tüp bebek teansferden sonra çokmuzun uzadıya yatmadım 15 dk anca sonra wc sınra jel içşn biraz daha dinlendim arabadada koltuğu yatırıp bindim eve geldim evde uzandım uyumuşum ara ara kalkıp evde kendime meyve hazırladım öerez ve ananas yedim eşim oruç uyumuş kalmış onu uyandırmaya kıyamadım kendime yoğurt gazırlayıp yedim malum bu sefer kimseye söylemediğim için dr. Oruç tutabilirsin dedi ona karar veremiyorum tutsammı tutmasam mı ? Bide annemler akçayda izin kullanıp üç gün dinlendikten sonra uçakla girsem orda temiz hava kadamda rahat ılur vücudumu dinlemem daha iyi olmaz mı dr uçak sorun olmaz dedi bu transferi unut sitres olma dedi
Sen ilk üç gününü nasıl geçirdin nasıl beslendin ve oruç tutabildin mi
Bnde bu ayın 25 inde 34 e giricem Nasipse. Bu mucize bana hem bayram hemde doğum günü hediyesi oldu. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Seninde güzel haberlerini bekliyorum bol bol dua etmeyi unutma...Yaaa maşallah kuzumm nasıl sevindim şuan anlatamam çok şükür güzel güzel katlansın değerin hayırlı bir gebelik geçirmeyi hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin allahım çok mutlu oldum
Allah bizlerede nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et
34 yaşındayım bu 2. Tüp bebek teansferden sonra çokmuzun uzadıya yatmadım 15 dk anca sonra wc sınra jel içşn biraz daha dinlendim arabadada koltuğu yatırıp bindim eve geldim evde uzandım uyumuşum ara ara kalkıp evde kendime meyve hazırladım öerez ve ananas yedim eşim oruç uyumuş kalmış onu uyandırmaya kıyamadım kendime yoğurt gazırlayıp yedim malum bu sefer kimseye söylemediğim için dr. Oruç tutabilirsin dedi ona karar veremiyorum tutsammı tutmasam mı ? Bide annemler akçayda izin kullanıp üç gün dinlendikten sonra uçakla girsem orda temiz hava kadamda rahat ılur vücudumu dinlemem daha iyi olmaz mı dr uçak sorun olmaz dedi bu transferi unut sitres olma dedi
Sen ilk üç gününü nasıl geçirdin nasıl beslendin ve oruç tutabildin mi
Bnde bu ayın 25 inde 34 e giricem Nasipse. Bu mucize bana hem bayram hemde doğum günü hediyesi oldu. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Seninde güzel haberlerini bekliyorum bol bol dua etmeyi unutma...
Transfer çok kolay hiç anlamıyorsun ama ekranda o anı görüyorsun içine bırakıldıpı anı. Bu benim 2. Tüp bebek birazda tecrübe var korkulacak bir şey yok
Transferden sonra yarım saat yattım merkezde sonra düşük önleyici igne yaptilar.sonra zaten sıkışık olduğum icin wc ye gittim. Bn kirklarelinde oturduğu için merkezden sonra orda eşimle öğretmen evinde kaldık. Sabah erken yola çıktık ist trafiğine takilmayalim diye. Oraya gidince de yattım direk ilk 3 gun dikkat ettim. Bnm iki olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek ve sol tup laporoskopi ameliyatım var.sebepsiz infertilite dendi.6 yıl bitti bizim cnm. Bence doğru karar vermişsiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.Seninle biz akranız bende ağustosun 17 de 34 olucam evet eşimle konuştuk akçaydan vaz geçtik evde dinlenmeyi daha uygun gördük sen transferden sonra hemen kaktınmı yoksa çok uzatıp dinlendin mi ? Senin ilk tedavin mi ? Bizim sorun yok ama bebekte yok belbuçuk yıllık evliyim
Transferden sonra yarım saat yattım merkezde sonra düşük önleyici igne yaptilar.sonra zaten sıkışık olduğum icin wc ye gittim. Bn kirklarelinde oturduğu için merkezden sonra orda eşimle öğretmen evinde kaldık. Sabah erken yola çıktık ist trafiğine takilmayalim diye. Oraya gidince de yattım direk ilk 3 gun dikkat ettim. Bnm iki olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek ve sol tup laporoskopi ameliyatım var.sebepsiz infertilite dendi.6 yıl bitti bizim cnm. Bence doğru karar vermişsiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Cnm her merkez yada dr yapmıyor sanırım igneyi. Benm dr çok tecrübeli ve gerçekten başarılı. Şuan haftada 1 yine vuruluyorum aynı iğneden. Rabbim nasip etti dr umda Allah razı olsun aracı oldu. Çok şükür. Sen hangi hastanede yaptırdın. Hikâyemiz birbirine çok benziyor dediğin gibi. İnş seninde bebisin gelir mutluluğunu paylaşırız. Allah nasip ettikten sonra gerisi bahane cnm.. sen duani et rahat ol. İnş hersey güzel olacak...Günaydın canım
Düşük iğnesi bana hiç hastanede bahsedilmedi bilseydim bende isterdim kısmet artık ... yaş ve yıl 2 aşılama 2. Tüp bebek çok aynıyız sadece sende 1 ameliyat var
Cnm bnmde tek kaldı 6.gün aynı biraz geriden geldi ama kaliteli dediler dondurdum. Neden çöpe gitsin ki. Hiçbişey in garantisi yok. Hamile kalsan bile risk bitmiyor. Artı bnm düşüncem olsa bile diğerinide kardes olsun isterim. Tabi kararı sen ver ceksin. Hayırlısı olsun diyelim...Acill kızlar
Şimdi hastaneden aradılar dün 5. Gün kaliteli transfer ettiler 3 tanesi gelişimi geriden geldiği üçin bu gün 6. Güne kadar takip eetiler şimdi aradılar bilgi vermek için 1 tane embiriyo kaliteliymiş donduralım mı diye soruyorlar ben 3 tanesi yada iki tanesi kaliteli olursa kesin dondurtacaktım ama şimdi bilemiyorum. Benim 2 tüp bebek tek transfer daha sonrasındaki detavide inşallah grek kalmaz ama 2 transfer hakkım doğuyor. 1 tane donmuş olursa yine tek transfer olacak bilemedim sizce dondurayım mı ? Kardeş içim değil bu olmazsa arkada sadece transfer embriyom olsun iğne ilaç uğraşmıyım diye
Cnm bnmde tek kaldı 6.gün aynı biraz geriden geldi ama kaliteli dediler dondurdum. Neden çöpe gitsin ki. Hiçbişey in garantisi yok. Hamile kalsan bile risk bitmiyor. Artı bnm düşüncem olsa bile diğerinide kardes olsun isterim. Tabi kararı sen ver ceksin. Hayırlısı olsun diyelim...
Amin ins hayirlisiyla olur cnm. Bu mübarek ayda Rabbim muradıni versin.Canım aynen dediğin gibi dondurduk en azından geride hazır embriyo olmasını bilmek bile psikolojik olarakda insan oendini daha güvende hissediyor bakalım. Valla ben oruç tuttum sadece dün yemiş. Oldum bu gün niyetliydim inşallah allah nasip eder. Donmuş olanıda kardeş için kullanmak olur