Canım kendime izin verdim sayfaya girmedim hemen bilgilerimi paylaşıyorum cumartesi günü yani dün 12 adet yumurta toplandı yumurtalar ayıklanması sipermin yıkanması vs. Dün öyle olmuş Bu sabah hastaneden aradılar 2 yumurta çok küçükmüş işlem yapılmamış direk çöp
olmuş 10 tane kalmış üç yumurtada bölünmesi çok iyi değilmiş çöp olmamış ama umut vermiyor daha sonra bölünsede kalitesi kötü olur dediler yinede takip edicez dediler sonuç 7 yunurta iyi seviyedeymiş onlar bölünmelere koşuyormuşlar salı günü arayacaklar embiriyoların hakkında bilgi vereceklermiş topandığı gün sayılmıyor bu gün 1. Gün salı üçüncü gün aradıklarında embiriyoların durumuna göre transfer günü ve zamanı bekirlenecekmiş 5. Güne dayanırlarsa inşallah umudum allatan perşembe transfer ama olumsuz bir durum olursa daha erken tatnsfer ederler allah aşkına bu yazımı okuyan herkese sesleniyorum embiriyolarımın yaşaması için 1 tane ayetelkürsü duası okurmusunız . Dün yunurta toplandıktan sonra eve geldik az dinlendim malum kimse bilmiyor eşimle mola vermek istedik bu karışık günlere gittik tekirdağa 1 gece kaldık doğa sahil iyi geldi eve saat 4 gibi döndük karıkoca evi temizledik transferden sonra ayaga kalkamam diye işimizi hallettik sonra koföre gittim kaşımı aldırdım saçımı kestirdim önce ben iyi olmalıyım ki bebeğim bana geldiğinde annesi mutlu olursa oda hızurla bana sımsıkı tutunur dedim Bende durumlar bu bu arada jel verdiler rahim duvarı kalınlaşması içinmiş folikasit verdiler birde sadece dün kullanmam için bir kez kullanımlık 2 adet antipiyotik enfeksiyon olmaması için bakalım kısmet annem şehir dışında hisseder gibi dün aradı bende tekirdağa gezmeye gidiyoruz dedim ama annemin yanımda olmasını çok arzulardım ama sonuç güzel olsun müjde vermeyi nasip etsin inşallah allahım