Merhaba pgt mi acaba dedikleri yöntem biz yaptırmadık
Yok canim embriyo takibinde embriyoların hava almayacak bir yerde kamera ile izlenmesi olarak anlattı doktor.hava ile temas az oldukça sağlıklı olma şansı yüzde 5 kadar fazla imiş.
Normalde zaten 5. Güne kadar dışards bekletilmesini öneriyorlar benimkiler 5. Güne kadar bekletilip donduruldu
Evet arkadaş yeni oldu o yüzden 2 ay beklemesi gerekiyormuş bnmde geçen yıl Oldu ama normal olur diye bekledik.olmayınca başladık inş hayirlisiyla herkes in bebisleri olsun.Laparoskopiden sonra dinlenmek için mi hazirandw transfer acaba oyle bekleniyor mu
Benimde 5 gün takip edip doldurulacak inşallah olumlu olur bu defa senin kaç tane döllenmişti kaç tane dondurulduÇok şükür ilk denemede olumlu sonuç aldık inşallah hayırlısıyla sizde alırısnız
Benim de
Benimde 5 gün takip edip doldurulacak inşallah olumlu olur bu defa senin kaç tane döllenmişti kaç tane donduruldu
Benim ilk denemem ama doktor bu adetimde Yasmin hap kullanmam gerektiğini söyledi sen kullanmışmıydınMerhaba bende 2 adet bekledim araları kısa sürdü benim ilkini opudan 1 hafta sonra oldum ikinciyi 18. Gün geri oldum hemen başladık transfere
Benim ilk denemem ama doktor bu adetimde Yasmin hap kullanmam gerektiğini söyledi sen kullanmışmıydın
Cnm bende 1 ay Doğum kontrol hapını kulanmıştım onu aklına takmaBenim ilk denemem ama doktor bu adetimde Yasmin hap kullanmam gerektiğini söyledi sen kullanmışmıydın
Bana da verdi doktorum doğum kontrol hapıBenim ilk denemem ama doktor bu adetimde Yasmin hap kullanmam gerektiğini söyledi sen kullanmışmıydın
Neden acaba Doğum kontrol hapı ne işe yarar
Merhabalar ben bildiğim kadarıyla açıklayayım.Yumurtalar toplandıktan sonra genellikle mikroenjeksiyon yöntemiyle toplanan yumurtalar döllenecek mi diye bakılır.Döllenirlerse gözlenmeye devam edilir.Döllenmenin üzerinden bir gün geçince aranırsınız embriyolarınız hakkında bilgi verirler şu sayıda olması gereklidir diye bir sınır yoktur.Embriyoların durumu kişiden kişiye değişir.Herkesin tüp bebek yaptırma sebebi ayrı zaten.Embriyo sayısı bayanının yaşı deneme durumu doktorun vereceği karara göre 2.gün embriyosu da transfer edilebilir 5.gün embriyosu da ama 5.güne gitmiş embriyo daha umut vericidir diyebiliriz.Çünkü laboratuvar ortamı embriyo için çöl ortamı gibidir ve o şartlarda beş gün yaşamış olması güzel bir veridir bir de 5.gün embriyosu blastosist evresine geçer ki bu da iyi bir şeydir.Ama 3.gün embriyosu da gebelik sağlamıyor değildir.Doktorunuz size taze embriyoyla da yani yeni oluşmuş yumurta toplamanın hemen ardından oluşmuş embriyoyu da transfer edebilir ya da rahim dinlendirilmesi kararı verip bu embriyoları dondurup daha sonra şu an benim yaşadığım gibi rahim kalınlaştırıcı ilaçlar verip gün gün takip edip öyle de transfer yapabilir.Bu uzmanın kararıdır.Transfer için gün yazılıyor 3.4.5. Gün embriyoları gibi. Birde dondurulmuş yada değil Benim yan bilgim yok . Mesela kaç dölllenmiş embriyo olması lazım kaçıncı gün olursa en iyi olur dondurulmuş mu daha iyi nedir bu dedikleriniz bana yardımcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?