Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
kızlar transferden kac gün sonra belirtilernz basladi.*?

Belirti aramayın hiç hepsi bizim kendimizce hissettiklerimiz. Benim ilk 3 gün kasıklarım agrıdı ve ateş bastı sonraki günler adet sancısı spn günler hiçbir şeyim yoktu gögüs hassasiyeti bide akıntı bunlarda ilaca baglı

sonuucun ne cnm kacncı gün embrysydu cnm

Valla aynen öyle bana da diyodiyoki ilaci tarif ediyoruz bide gelip evinizde ilaci agzinizadami verelim diyor

Kuzlar embryo rahime trasnfern kacinci gunu tutunuyor genelde

2 corap gydm kzuum 2 battnye yatiom daha 3 gunu alahm hava sicacik.ben donuom ;(
Kizlar merhabalar. Adetin 27inci günü lucrin iğneye basliyorum. Rahim filminde t şeklinde olduğu çıkmıştı.bazi uzmanlar tüp bebek öncesi histeteskopi öneriyorlar. Ama doktorum t şeklinde olan rahim için bi düzeltmeye gerek yok diyerek direk tedaviye başladı. Bu konuda bilgisi ve fikri olan varmi acaba

Merhaba canım. Doktorun dediyse vardır bi bildiği. Ben 4 yıllık evliyim pko ve t shape rahim. Gecen sene 2 tane tüp denemem oldu malesef negatif sonuçlandı. Şuan tekrar tedaviye başldık yumurtalarım tekrardan donduruldu bir ay ara verdikten sonra histeroskopi ile t shape düzeltildi. Benimde doktorum rahim şeklinden dolayı tutmadıgını bebegin tutunacak ve büyüyecek yeri olmadıgından ötürü gebeliğin oluşmadıgını söyledi. Tabii bunu söyleyen doktorum yeni doktorum. Nasipse iki ay sonra transferim yapılacak inşallah bu denememizde olur. Çünkü kaç yıldır o kadar emek sarfettikki maddi manevi yıprandık. Aslında başka bir hekim görüşü almanı tavsiye ederim. Dr çok önemli çünkü ilk iki denememi aynı dr yapmıştı ve t shape tende haberi vardı engel değil sadece düşük ve erken doğum riski var demişti. Riskte hafife alınacak biraey değildi açıkçası. Ama işte tecrübesizliğim belkide o anda insan karar vermeden önce sorgulama gibi bi durumun olamıyor doktoru neden ya da niçin diye. Ama şuanki doktorumdan çok memnunun karşılıklı anlaşabildiğimizi düşünüyorum. Aceleye getirmeyen bir tip. İçime sinerek yapmak istiyorum bu işi o yüzden acele etmeyelim olurmu demişti bana. Gercekten hayranım. Neyse ben çok uzattım bu konuyu arkadasım bemce en azından bi dr ye daha görün derim

Cnm benimde aynı sorundu laparoskobi oldum iki tüpünde açılması imkansız tek çare tüp bebek dediler şok oldum çünkü benim zaten iki çocuğum vardı neyse cnm üzülme sende ilk denemede hamile kaldım ben sende kalırsın inşallah eğer tek sorun buysa çünkü aslında tüp bebek ilk zamanlarda tüpleri kapalı bayanlardan kulanılan bi tedaviymiş o yüzden moralin iyi tut içini ferahla ALLAHIM HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH

Yrn kan testi yaptrcm insalah insalah bebisim tutunmsdr nolur dua edermsnz bana gene olmazsa nasil atlatirim ben

Amiiiin inşaallah siz bağlattınız mı peki tüpleri yada alındımı. O sekile hamile kalamazsın düşük veya dış gebelikte olur diyolar çnkü. Sizin adınız cok sevindim buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…