• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Bak ne güzel canım tebrik ederimmmm. Çok sevindim inşallah artacak degerin. Kaçıncı gün embriyosuydu
Çok şükür daha tam sevinemiyorum aslında düşük diye cok şükür yınede 3.gün embroyosuydu.
RABBİM HEPİNİZE SAĞLIKLI SIHHATLI NASİP EYLESIN

Çok şükür daha tam sevinemiyorum aslında düşük diye cok şükür yınede 3.gün embroyosuydu.
Canım erken dönem daha dur katlanacak sakın stres yapma bol bol dua et inşallah seninle 1000leri bile göreceksin içini ferah tut sen

3. Güne çok normal canım 3. Günde 12. Gün test istiyolar sakın ha yanlış düşünme olumlu düşün sen. 5. Gün bile düşük çıkıp hamile kalanlar var

Kızlar merhaba. Benim de cuma gunü yumurta toplama oldu. Pazartesi günü transfer olacak eger döllenme olduysa. Devlette yaptırdığımız için haftasonu öğrenemiyoruz döllenme olup olmadığını. Üç yumurtam toplandı. Hayırlısı inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar merhaba. Benim de cuma gunü yumurta toplama oldu. Pazartesi günü transfer olacak eger döllenme olduysa. Devlette yaptırdığımız için haftasonu öğrenemiyoruz döllenme olup olmadığını. Üç yumurtam toplandı. Hayırlısı inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Kaçıncı gün embriyosu oluyorki

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Kaçıncı gün embriyosu oluyorki
Amin canım inşallah. Döllenme olursa 3.gün olacak sanırım. Ilk tedavim olduğu için çok anlamıyorum. Bir de devlet olunca çok açıklama yapmıyorlar :) Cuma günü 15 küsür kişinin yumurtası toplandı. Hepimizi de pazartesi sabahı icin cağırdılar. Cumartesi döllenirse hepimizin 3. gün embriyosu olacak.

Amin canım inşallah. Döllenme olursa 3.gün olacak sanırım. Ilk tedavim olduğu için çok anlamıyorum. Bir de devlet olunca çok açıklama yapmıyorlar :) Cuma günü 15 küsür kişinin yumurtası toplandı. Hepimizi de pazartesi sabahı icin cağırdılar. Cumartesi döllenirse hepimizin 3. gün embriyosu olacak.

Allah devlete düşürmesin gerçekten bi aşılama yaptırayım dedim rezil ettiler. Işte özelde yaptırmakta hiç kolay degil. Hayırlısı olsun inşallah

Allah devlete düşürmesin gerçekten bi aşılama yaptırayım dedim rezil ettiler. Işte özelde yaptırmakta hiç kolay degil. Hayırlısı olsun inşallah
Evet hayirlisi olsun. Ben Zeynep Kamil'de yaptırıyorum ve genel olarak hastaneden memnunum. Ordaki doktorlara guveniyorum. Tabii cok kalabalık olduğundan işler biraz yavaş ilerliyor ve bizler de çok yoruluyoruz. Şehir dışından gelen hastalar da çok var. Özeller hamilelikte de iyiyken bakıyorlar bir sıkıntı olunca Zeynep Kamil'e gönderiyorlar ya da umursamiyorlar. En azindan Istanbul'da öyle. O yuzden güvenmiyorum sanırım. Tabii olmazsa özelde de deneyecegiz yaz tatilinde ama ilk hakkimi burda kullanayım dedim rapor da çikararak. Hayirlisi inşallah. Siz nerde asilama yaptirdiniz Istanbul'da mi?

Evet hayirlisi olsun. Ben Zeynep Kamil'de yaptırıyorum ve genel olarak hastaneden memnunum. Ordaki doktorlara guveniyorum. Tabii cok kalabalık olduğundan işler biraz yavaş ilerliyor ve bizler de çok yoruluyoruz. Şehir dışından gelen hastalar da çok var. Özeller hamilelikte de iyiyken bakıyorlar bir sıkıntı olunca Zeynep Kamil'e gönderiyorlar ya da umursamiyorlar. En azindan Istanbul'da öyle. O yuzden güvenmiyorum sanırım. Tabii olmazsa özelde de deneyecegiz yaz tatilinde ama ilk hakkimi burda kullanayım dedim rapor da çikararak. Hayirlisi inşallah. Siz nerde asilama yaptirdiniz Istanbul'da mi?

Yok ben kayserideyim burda fakükteye gittim bi hafta içerisine 3 doktor geliyormuş hergün farkli tabi bi başka. Birgün başka baktı haliyle gelişmedi iptal ettiler tedavimi aldıgım igneler vurundugumun zararını çektim

Yok ben kayserideyim burda fakükteye gittim bi hafta içerisine 3 doktor geliyormuş hergün farkli tabi bi başka. Birgün başka baktı haliyle gelişmedi iptal ettiler tedavimi aldıgım igneler vurundugumun zararını çektim

Anladim canim. Evet burda da farkli doktorlar oluyor o sıkıntı biraz ama sistemden senin durumunu göruyorlar. Tabii hep ayni doktor olsa daha iyi olur ama yapacak bir şey yok malesef. Ama özelde de gereksiz bir surü tetkik yaptiriyorlar para icin gibi geliyor bana. Hayirlisi bakalim.

Mine 3203 Hayirlisiyla Rabbim kucağına almayi nasip etsin.Darisi tüm isteyenlere olsun inş.
Kızlar canım cok sıkkın bugun 10.gün sabah test yapıyorum çift cizgi az once kahverengi lekelenmemm gelıyor korkuyrmmmmm inşllah adet degıldır yada bebeğe bısey olmuyodur :( ;( ;( :( :( ;( ;(

Eklentiler

• IMG_6837.JPG
    IMG_6837.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar canım cok sıkkın bugun 10.gün sabah test yapıyorum çift cizgi az once kahverengi lekelenmemm gelıyor korkuyrmmmmm inşllah adet degıldır yada bebeğe bısey olmuyodur :KK43: ;( ;( :KK43: :KK43: ;( ;(

Canım yerleşme lekesidir yat dinlen sen

Anladim canim. Evet burda da farkli doktorlar oluyor o sıkıntı biraz ama sistemden senin durumunu göruyorlar. Tabii hep ayni doktor olsa daha iyi olur ama yapacak bir şey yok malesef. Ama özelde de gereksiz bir surü tetkik yaptiriyorlar para icin gibi geliyor bana. Hayirlisi bakalim.

Benim şimdiki doktorum öyle yaptırmadı zaten vardı çogu testim. Bi tek geleceklere baktırdı kesinlikle bütün tetkikler yapılmalı olmadığını sorgulayana kadar aklımızda kalana kadar yaptırdım yani

Sen kendini üzme.daha hiçbişey belli deil. Bence de hummey in dediği gibi yerleşme kanaması olabilir. Stres yapma kendine bebisin seninle inş

Kızlar canım cok sıkkın bugun 10.gün sabah test yapıyorum çift cizgi az once kahverengi lekelenmemm gelıyor korkuyrmmmmm inşllah adet degıldır yada bebeğe bısey olmuyodur :KK43: ;( ;( :KK43: :KK43: ;( ;(
Canim akintin olmasi normal sakin stres yapma ve kendini yorma. Bol bol dinlen. Ilk zamanlar olur ozellikle adet donemlerinde sanci da olur hamilelikte. Hakkinda hayirlisi inşallah. Iyi düşunelim iyi olsun.

Aspirin tabiki verecekler tüp bebek tedavileründe kan pıhtılaşması yüksek oluyormuş. Ben igne kullanıyorum hatta kan sulandırıcu clexna diye kollarım morardı vura vura doktorum hamile kalsam bile devam edecegimi söyledi
Transfer in oldumu InsAllah Pac embriyolar transfer edildi

Back