• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Tranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala :(

Eklentiler

• IMG_6527.JPG
    IMG_6527.JPG
    30,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6545.JPG
    IMG_6545.JPG
    28,7 KB · Görüntüleme: 50
Burda daha belirgin korkuyrm kan vermeye :( pazartesı vereceğim

Eklentiler

• 5385536e-ce57-42bc-8b67-a73fce9a190c.jpg
    5385536e-ce57-42bc-8b67-a73fce9a190c.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 51
Tranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala :KK43:
Var gibi gözüküyor canım adet ağrısını cok kafana takma iki üç ay adet ağrısı ceken hamileler var

Kızlar birşey soracağım. Transferden sonra sizde aspirin kullandınız mı. Ay kaynanam beni sinir etti yaaa o doktor niye sana aspirin verdi aspirin kan sulandırıyor verilmez ki. Doktor mu iyi bilecek sen mi. Böyle diyor ya ben doktoruma güveniyorum. Aklımı kurıştırıyor yaaa

Kızlar birşey soracağım. Transferden sonra sizde aspirin kullandınız mı. Ay kaynanam beni sinir etti yaaa o doktor niye sana aspirin verdi aspirin kan sulandırıyor verilmez ki. Doktor mu iyi bilecek sen mi. Böyle diyor ya ben doktoruma güveniyorum. Aklımı kurıştırıyor yaaa
Bende kullandım herkese veriyolar

Back