:)) anladım :))
Kendini hazır hissediyorsan başla canım birlikte gün sayarizAaaa ben Ramazan’ı hiç düşünmedim yaaa o zaman ben nisanda başlayım ikinciye
İnşallah canim sende yetiş bizeOhhhhh çoook sevindim hayırlısıyla sen de başla
Ah o jel beni de az çıldırtmadıKızlar nasılsınız ya ben crione jele başladım deli oluyorum buna ☺ geri geliyor sürekli☺
Kendini hazır hissediyorsan başla canım birlikte gün sayariz
Tranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala
Burda daha belirgin korkuyrm kan vermeyepazartesı vereceğim
İnşallahhh hayırlı sonucu alırım rabbim herkese nasıp etsinBence hamilesin. Korkma canim
Evet canım nisanin başında baslar tedavim büyük ihtimalleSen de mi nisanda başlayacaksın
Başlayalım birlikte o zaman :)Evet canım nisanin başında baslar tedavim büyük ihtimalle
Var gibi gözüküyor canım adet ağrısını cok kafana takma iki üç ay adet ağrısı ceken hamileler varTranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala
Hadi başlayalımBaşlayalım birlikte o zaman :)
Bende kullandım herkese veriyolarKızlar birşey soracağım. Transferden sonra sizde aspirin kullandınız mı. Ay kaynanam beni sinir etti yaaa o doktor niye sana aspirin verdi aspirin kan sulandırıyor verilmez ki. Doktor mu iyi bilecek sen mi. Böyle diyor ya ben doktoruma güveniyorum. Aklımı kurıştırıyor yaaa
Tebrikler Cnm hamilesin büyük ihtimalleTranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala
Anlatamıyorum işteBende kullandım herkese veriyolar
Aynen öyle oluyor canım ben de çok heycanlıydım sanırım transfer yaklaşınca daha çok heyecan yapıcamİnşallah canim sende yetiş bizeilaclara başlamadan heyecan başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?