Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Tranfer 8.gün test yaptım kızlar bakın lütfennnnnnnn silik cıkıyor hamile olma ihtimalim var mı adet sancım var hala
Merhabalar canım bir hesap yapacak olursak 3.gün embriyosu ise 8.gün testi yaptığına göre 11günlük bir gebelik söz konusudur ki kanda bir haftalık gebelik tespit edilebilir kandan sonra idrara geçer o da yaklaşık 10.gün civarı görülebilir.Yani bence hamilesiniz çünkü tespit edilebilmenin ilk dönemlerinde bakmışsınız bir de idrar testinde şöyle bir mantık vardır tek çizgi varsa bile kesin hamile değilsiniz denemez ama çift çizgi varsa kesin hamilesinizdir çünkü hormonun varlığını kesin gösterir.Burda dikkat edilmesi gereken en önemli konu kimyasal gebelik boş gebelik gibi konulardır.Erken dönemde baktığınızda bu gebeliklerden birini yaşıyorsanız da yine yükselir ama sonrasında düşeceği için değer daha çok üzülmenize sebep olabilir.Bence en güzeli gününüzü bekleyip kan vermeniz daha sonra iki gün daha bekleyip katlandığını görmeniz ama hiç dayanamıyorsanız kanda baktırın sonra iki gün sonra tekrarlayın.Doktorlar o katlanmayı o keseyi o kalp atışını görmeden duymadan size net olarak hamilesiniz demiyorlar artık.Biraz daha sabır diyorum ben inşallah hamilesiniz ben inanıyorum

Doğrudur canim ben 8. Gününle idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı zaten 9. Günümde adat oldum. Sence arkadaş kesin hamile inşallah öyledir

Aspirin tabiki verecekler tüp bebek tedavileründe kan pıhtılaşması yüksek oluyormuş. Ben igne kullanıyorum hatta kan sulandırıcu clexna diye kollarım morardı vura vura doktorum hamile kalsam bile devam edecegimi söyledi

Hepsini söyledim ikna ettim sonunda. Güya doktorumu beğenmiyor

merhaba
bende 2.kez tüp bebek tekrar deneyeceğim istanbul da önerebileceğiniz hastahane varmı?

Çok güzel açıklamısınız agzınıza saglıkk şaka gbi dün yaptım negatıf cıkdı bugun tam 4 tane test yaptım hepsınde ailik cıkdı yarına daha belirgın olur pazartesı de kan verırım dıyorum

Doğrudur canim ben 8. Gününle idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı zaten 9. Günümde adat oldum. Sence arkadaş kesin hamile inşallah öyledir
Eğer kimyasal ya da boş gebelik yaşamıyorsa hamile canım hayırlı haberlerini de yakında bize verir inşallahSonra da biz veririz artık

Canım aspirin kan sulandırır evet Ama bizim rahat regl görmemizi sağlar rahim duvarın güzel dökülür eğer hamileysen de aspirin kan pıhtılaşmasın diye verilir iki türlü de faydalı ama çoook yoğun adet görüyorsan o zaman bırakabilirsin doktoruna danışıp.Kanın sulanması pıhtılaşmasından iyidir bu süreçte o yüzden veriyorlar

İnşallah güzel haberi pazartesi verirsin bizeeee

Kızlar kan verdim 1 saate cıkıcak dayanamadım 4 gün var test gunune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…