Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Pardon valla canim adeti bekliyorum doktor cyclo prognova vermişti 11gun kaldi bitmesine bidahaki adetle rahim hazırlığı için ilaç verilecek bakalım artık neler olacak senin polip nezman alinacak
Benim polip haftaya çarşamba alıncak canım en az bir adet daha göreceğim sonra transfer hazırlıkları başlayacak bakalım hayırlısı olsun da ben beklerim

Evet canim bende öyle düşündüm. Mayıs ayında başlarım inşallah. 1 harflik bi Karadeniz yolcuğu yapma düşüncem var. Bakalım
Hem vücut hem psikoloji hem rahim dinlenmiş olur.Bazen odaktan uzaklaşmak iyi gelir kafaya taktıkça olumsuz etkileniyoruz.Gez bizim yerimize de havan değişsin

Evet canim bende öyle düşündüm. Mayıs ayında başlarım inşallah. 1 harflik bi Karadeniz yolcuğu yapma düşüncem var. Bakalım
Süper olur Karadeniz harika bi yer havan değişir ohh miss ancak Mayıs ayında ramazan başlıyor oruç tutuyorsan eger zorlanabilirsin

Kızlar raporum çıktı ilaçlarımı aldım bugün çok şükür önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye inşallah

Ctesi kontrol var tekrar suan gelişimleri iyi yani Dr öyle söyledi . Eşim için herhangi bişey vermedi cnm. Gerek görmedi sanırım.yumurta toplama haftaya olur ama hangi gün onu suan bilemiyorum. Burdan haber ederim cnm.

Ctesi kontrol var tekrar suan gelişimleri iyi yani Dr öyle söyledi . Eşim için herhangi bişey vermedi cnm. Gerek görmedi sanırım.yumurta toplama haftaya olur ama hangi gün onu suan bilemiyorum. Burdan haber ederim cnm.
Ay ne kaldı ki zaten cumartesiye Bence cumartesi son kontrol olur artık Pazartesi de yumurta toplama yaparlar rahmini de dinlendirirler diye düşünüyorum çünkü bahçeci de genelde öyle yapıyorlar belki birlikte olur transferimiz

Saol cnm ins hepimizinki hayirla sonuçlanir. Benim dondurulacak zaten çünkü nisanda rahim filmi cektiricem cem bey tedbirli bi Dr ve cok ilgili. Bu defa doğru merkez olduğundan şüphem yok. ☺belki dediğin gibi denk geliriz.

Kızlar nasılsınız ya ben crione jele başladım deli oluyorum buna ☺ geri geliyor sürekli☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…