- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım aramıza hoşgeldinAminnn inşallah nasip eder.Sen başladın mı tedaviye hangi aşamadasın ilk denemen mi olacakSlm kızlar aranıza yeni katıldım. Bnde 6 yıllık evliyim anne olmayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin ins.
Ya sizin suan hangi asamadasiniz. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Benim ilk denemem olacak İzmir Smyrna Art te tedavi görüyorum 10yumurta toplandı 6sı döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi 2tanesi 3.gün donduruldu diğer 4tanesi 5.gün embriyosu olacak mı diye gözlendi malesef hiçbiri ilerlemedi 5.güne şu an 2tane dondurulmuş 3.gün embriyomuz var.Ben bugün regl oldum haftaya çarşamba günü de polip için gün aldım önce polipimi alacaklar sonrasında en az bir regl daha göreceğim öyle transfer yapacaklarYa sizin suan hangi asamadasiniz. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Slm kızlar aranıza yeni katıldım. Bnde 6 yıllık evliyim anne olmayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin ins.
Yok canlı transfer oldum ama olmadıHayırlısı böyleymiş canım sıkma canını diğerinde olacak inşallah senin dondurulmuşlarla mı oldu transfer
Sağol canim . İkincide umutluyum inşallah :)Sevda kokusu geçmiş olsun cnm ama üzülme inş ikincide Allahın izniyle olur. Yeter ki dua etmekten vazgecmeyelim. Ben çok uzun bi süreçten geçtim hala da geçiyorum. 3.gun embriyo su olsada üzülme cnm sen de yeterki kaliteli olsun tutsun inş. Hummey sanada dua edicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Ayyy az kaldıHoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben sona geldim sayılır cumartesi transferim olacak. Yarın son kontrolüm var
İnşallah canım en az sancılı olacak şekilde atlatırsın inşallah peki ilk denemenden dondurulmuşun yok mu neden yeniden iğnelere başladın?Sen nerede tedavi görüyorsun kaç yaşındasın canımBende zaten hemen transfer olmayacak dondurulacak. Rahim filmi cektir cem daha önce cektirmistim ama üzerinden baya geçti ve sonrasında laporoskopi sol tup kapatıldı. Dr şimdi sağ tüpten supheleniyor çok korkuyorum inş yine ameliyata gerek kalmaz
Anladım canım hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alacaksın bahçeci umut ta orayı da takip ediyorum çok güzel çok zorlu işler başarıyorlarCnm ilk yaptirdigim yerde 11 yumurta toplandı bana sonra 7 kaldı dediler sonra 3 en sonda 1 kaldı onu da transfer ettik dediler ben bahceci umutta başladım cnm. 33 yaşındayım.