• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Slm kızlar aranıza yeni katıldım. Bnde 6 yıllık evliyim anne olmayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin ins.

Slm kızlar aranıza yeni katıldım. Bnde 6 yıllık evliyim anne olmayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin ins.
Selam canım aramıza hoşgeldin☺️Aminnn inşallah nasip eder.Sen başladın mı tedaviye hangi aşamadasın ilk denemen mi olacak

Ya sizin suan hangi asamadasiniz. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Benim ilk denemem olacak İzmir Smyrna Art te tedavi görüyorum 10yumurta toplandı 6sı döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi 2tanesi 3.gün donduruldu diğer 4tanesi 5.gün embriyosu olacak mı diye gözlendi malesef hiçbiri ilerlemedi 5.güne şu an 2tane dondurulmuş 3.gün embriyomuz var.Ben bugün regl oldum haftaya çarşamba günü de polip için gün aldım önce polipimi alacaklar sonrasında en az bir regl daha göreceğim öyle transfer yapacaklar

Sevda kokusu geçmiş olsun cnm ama üzülme inş ikincide Allahın izniyle olur. Yeter ki dua etmekten vazgecmeyelim. Ben çok uzun bi süreçten geçtim hala da geçiyorum. 3.gun embriyo su olsada üzülme cnm sen de yeterki kaliteli olsun tutsun inş. Hummey sanada dua edicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Bende zaten hemen transfer olmayacak dondurulacak. Rahim filmi cektir cem daha önce cektirmistim ama üzerinden baya geçti ve sonrasında laporoskopi sol tup kapatıldı. Dr şimdi sağ tüpten supheleniyor çok korkuyorum inş yine ameliyata gerek kalmaz

Bnm ilk tup bebek taze yapıldı ve 1 buçuk günlük koydular malesef dalga geçer gibi. Zaten o yüzden hiç umudum yoktu. Ama bu defa iyi bir merkez inş hersey yolunda gider.

Sevda kokusu geçmiş olsun cnm ama üzülme inş ikincide Allahın izniyle olur. Yeter ki dua etmekten vazgecmeyelim. Ben çok uzun bi süreçten geçtim hala da geçiyorum. 3.gun embriyo su olsada üzülme cnm sen de yeterki kaliteli olsun tutsun inş. Hummey sanada dua edicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Sağol canim . İkincide umutluyum inşallah :)

Bende zaten hemen transfer olmayacak dondurulacak. Rahim filmi cektir cem daha önce cektirmistim ama üzerinden baya geçti ve sonrasında laporoskopi sol tup kapatıldı. Dr şimdi sağ tüpten supheleniyor çok korkuyorum inş yine ameliyata gerek kalmaz
İnşallah canım en az sancılı olacak şekilde atlatırsın inşallah peki ilk denemenden dondurulmuşun yok mu neden yeniden iğnelere başladın?Sen nerede tedavi görüyorsun kaç yaşındasın canım

Cnm ilk yaptirdigim yerde 11 yumurta toplandı bana sonra 7 kaldı dediler sonra 3 en sonda 1 kaldı onu da transfer ettik dediler ben bahceci umutta başladım cnm. 33 yaşındayım.

Cnm ilk yaptirdigim yerde 11 yumurta toplandı bana sonra 7 kaldı dediler sonra 3 en sonda 1 kaldı onu da transfer ettik dediler ben bahceci umutta başladım cnm. 33 yaşındayım.
Anladım canım hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alacaksın bahçeci umut ta orayı da takip ediyorum çok güzel çok zorlu işler başarıyorlar

Back