- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Evet arkadaşınız ne zaman gitmistiBülent traş iyi bir Dr zahide yetis in Dr u diye biliyorum. Siz ona mi gidiyorsunuz
Arkadaşını Bahçeci Umut a gitmişti diye söylemişti cnm.Sen ne aşamadasın nasıl gidiyorEvet arkadaşınız ne zaman gitmisti
Doktorunla görüştünmü o ne diyorKızlar merhabalar nasılsınız. Size bir şey danışacağım. Malumunuz geçtiğimiz günlerde negatif sonuç aldım. İkinci denememi ne zaman yapsam diye düşünüyorum . Sizinde bi fikrinizi almak istiyorum. :)
Doktorunla görüştünmü o ne diyor
Bende negatif sonuç aldım biliyorsunuz ki bende doktor başlayalım derse başlıcam hemen ben sonucu bidirince doktorum aradı hemen ilk adetinde görüşelim dediBir daha ki ay başlayabiliriz dedi.
Bende negatif sonuç aldım biliyorsunuz ki bende doktor başlayalım derse başlıcam hemen ben sonucu bidirince doktorum aradı hemen ilk adetinde görüşelim dedi
Açıkçası doktor ne zaman uygun görürse hemen derse hemen ben iyice adepte oldum bu işe kafayı taktım yani tabi muayeneden sonra belli olacak hersey ben daha adette olmadım çünküBende biraz dinlenmek istiyorum dedim doktoruma. O da tamam ne zaman istersen o zaman başlarız dedi öyle yanı. Ne yapsam kararsızım yaa . Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım
Açıkçası doktor ne zaman uygun görürse hemen derse hemen ben iyice adepte oldum bu işe kafayı taktım yani tabi muayeneden sonra belli olacak hersey ben daha adette olmadım çünkü
Evet haklısın beni de etkiledi hele o iğneler son zaman sıkılmıştım artık ama şimdi böyle motive olmuşken bırakmak isyemıyorumAnladım canim adepte Olduysan başla o zaman. Hayırlısı olsun hakkında. Ben iki ay bekleyim yaa kafamı dağıtmam lazım biraz. ilaçlar beni çok etkiledi.
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız canimEvet haklısın beni de etkiledi hele o iğneler son zaman sıkılmıştım artık ama şimdi böyle motive olmuşken bırakmak isyemıyorum
Arkadaşını Bahçeci Umut a gitmişti diye söylemişti cnm.Sen ne aşamadasın nasıl gidiyor
Pardon valla canim adeti bekliyorum doktor cyclo prognova vermişti 11gun kaldi bitmesine bidahaki adetle rahim hazırlığı için ilaç verilecek bakalım artık neler olacak senin polip nezman alinacakArkadaşını Bahçeci Umut a gitmişti diye söylemişti cnm.Sen ne aşamadasın nasıl gidiyor
Kızlar transfer 7.günümdeyım adet sancım varnolur dua edin bana ağlamaktan gözlerim şişti
Kızlar transfer 7.günümdeyım adet sancım varnolur dua edin bana ağlamaktan gözlerim şişti
Canım benim kimyasaldan sonra iki ay geçti bu sürede hem vücut dinlendi hem de psikolojimi düzelttim, bence yeni tedavi için ideal bi süre ama sen kendini hazır hissetmezsen süreyi daha da uzatmani tavsiye ederimKızlar merhabalar nasılsınız. Size bir şey danışacağım. Malumunuz geçtiğimiz günlerde negatif sonuç aldım. İkinci denememi ne zaman yapsam diye düşünüyorum . Sizinde bi fikrinizi almak istiyorum. :)
Adet sancisi normal canım moralini bozma kanama yoksa sıkıntı yok inşallah tutunmustur bebeğinKızlar transfer 7.günümdeyım adet sancım varnolur dua edin bana ağlamaktan gözlerim şişti
Canım benim kimyasaldan sonra iki ay geçti bu sürede hem vücut dinlendi hem de psikolojimi düzelttim, bence yeni tedavi için ideal bi süre ama sen kendini hazır hissetmezsen süreyi daha da uzatmani tavsiye ederim
Stres ve tansiyon çok etkiliyor gebelikte hamileysen de böyle yaparak olumsuz etkilenir vücudun olumlu düşün hayırlısını dile bu hayırlı kandil gününde hepimiz dualarımdasınız.Hayırlısıyla en güzel zamanda bulacak evlatlarımız bizleriKızlar transfer 7.günümdeyım adet sancım varnolur dua edin bana ağlamaktan gözlerim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?