• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
İrenbede Kaan bey sen nerde tedavi görüyorsun
Ben çok duyuyorum Kaan Beyi canım ama ben raporlu olduğum için İrenbeyi hiç düşünmedim sgk anlaşması olmadığı için .Ben Symrna da Şaban Beyde tedavi görüyorum

Agrilarim çoğaldı ya sakinlesemiyorum elimde değil doktorun nosuda telden silinmiş aksi gibi dua edin bana litfen
Canım dualarım seninle bu kadar panik yapma lütfen sakin ol eğer imkanın varsa kan testi yaptır bir de hemşire numarası vardır belki seni arayan embriyolog numarası vardır bir whatsapp tan listeni kontrol et belki sorabileceğin birini bulursun

Cnm gerçekten yaşayamayacağım bilesem yapmazdım benim büyük iki kızın arasındada bi yaş var ben artık tecrübene edindim kendime inanıyorum eğer dediğin gibi 3 kız olurdaysa ALLAH’ın taktiri diyecek birşey Yok 6 kız annesi olurum öncelikle sağlıklı oluşumda sonra cinsiyet cnm
Dikkatli okursan yazdıklarımı ben sadece ihtimalleri yazdım bunlar başına gelebilir diye asla yapamazsın demedim tabi ki de yaparsın o üç evladı yetiştiren de sensin neden yapamayasın karar senin seçim senin her şeyden önce hayat senin! Ama unutma ki her evlat Rabbim tarafından sana emanet edildi ben diyorum ki ben senin yerinde değilim ama olsaydım küçük çocuğumu o emanetimi layığıyla büyütür onun güvenli bağlanmasında yanında bulunur sonra denerdim.

Negatif sonucu almak çok kötüymüş hep sanki oldu gibiydi

Aynen canim dünde ben yaşamıştım. Ama çok şükür atlattım eve kapanmadım sanki hiçbirşey olmamış gibi eşimi aradım söyledim akşam gelince kafa dağıtalım gezelim bu iyi geldi ikimizede. Sıkma canını sende benim gibi yap :KK50:

Aynen canim dünde ben yaşamıştım. Ama çok şükür atlattım eve kapanmadım sanki hiçbirşey olmamış gibi eşimi aradım söyledim akşam gelince kafa dağıtalım gezelim bu iyi geldi ikimizede. Sıkma canını sende benim gibi yap :KK50:
Bende ilk kötü oldum şimdi iyiyim denemeye devam yolumuzdan dönmek yok

35 yaşındayım
Cnm yaşında çok yokmuş 70 yaşında kadın hamile kalıyor sen mi kalmayacak daha ilk denemen ALLAH ol dese olur sen tekrar dene ben tüp bebek yaparken ALLAHIM BEN NİYET ETTİM SENDE KISMET ET DEMİŞTİM VE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH KISMET ETTİ DARISI BAŞINA MORELİ İYİ TUT

Cnm yaşında çok yokmuş 70 yaşında kadın hamile kalıyor sen mi kalmayacak daha ilk denemen ALLAH ol dese olur sen tekrar dene ben tüp bebek yaparken ALLAHIM BEN NİYET ETTİM SENDE KISMET ET DEMİŞTİM VE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH KISMET ETTİ DARISI BAŞINA MORELİ İYİ TUT
Allah razı olsun inşallah denemeyi bırakmam zaten sadece sabır gerekiyor

Ben bügün tüp bebek merkezini aradım yine aynı doktora gitmek istiyorum ilk deneme tutuğu için aynı doktor istiyorum ama fiyat olarak arttırmışlar kendilerini öbür hastaneler arasında 2milyar fark en azından acaba diyorum başka doktora gitmemde tutmazmı yine çünkü benim tek sorunum tüplerimin kapalı olması başka bi sorun yok daha eveldede 3gebeliğim olduğu için nereye gitsem tutar diye düşünüyorum ya ne yapsam eşime neresi dersem orda yapar ya

Back