- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 48
- 33
Amin amin inşallahCanım geçmiş olsun çok zor bi durum insan çok üzülüyo ama bizim imtihanımz da böyle hayırlı değilmiş demekki ne güzel dondurulmuslarin da var inşallah ikincide pozitif olur canını cok sıkma olur mu
Ben çok duyuyorum Kaan Beyi canım ama ben raporlu olduğum için İrenbeyi hiç düşünmedim sgk anlaşması olmadığı için .Ben Symrna da Şaban Beyde tedavi görüyorumİrenbede Kaan bey sen nerde tedavi görüyorsun
Canım dualarım seninle bu kadar panik yapma lütfen sakin ol eğer imkanın varsa kan testi yaptır bir de hemşire numarası vardır belki seni arayan embriyolog numarası vardır bir whatsapp tan listeni kontrol et belki sorabileceğin birini bulursunAgrilarim çoğaldı ya sakinlesemiyorum elimde değil doktorun nosuda telden silinmiş aksi gibi dua edin bana litfen
Dikkatli okursan yazdıklarımı ben sadece ihtimalleri yazdım bunlar başına gelebilir diye asla yapamazsın demedim tabi ki de yaparsın o üç evladı yetiştiren de sensin neden yapamayasın karar senin seçim senin her şeyden önce hayat senin! Ama unutma ki her evlat Rabbim tarafından sana emanet edildi ben diyorum ki ben senin yerinde değilim ama olsaydım küçük çocuğumu o emanetimi layığıyla büyütür onun güvenli bağlanmasında yanında bulunur sonra denerdim.Cnm gerçekten yaşayamayacağım bilesem yapmazdım benim büyük iki kızın arasındada bi yaş var ben artık tecrübene edindim kendime inanıyorum eğer dediğin gibi 3 kız olurdaysa ALLAH’ın taktiri diyecek birşey Yok 6 kız annesi olurum öncelikle sağlıklı oluşumda sonra cinsiyet cnm
Maalesef sonuç negatif
Negatif sonucu almak çok kötüymüş hep sanki oldu gibiydiKader arkadaşım sıkma canını ikinci de olur inşallah
Cnm sıkma Cnm biliyorum sıkmamak elde değil bi daha sefere inşallah tutar bu ilk denemenmiMaalesef sonuç negatif
Evet ilk denemeydi çok isteyince hüsran oluyorCnm sıkma Cnm biliyorum sıkmamak elde değil bi daha sefere inşallah tutar bu ilk denemenmi
Sorunun neydi senin cnmEvet ilk denemeydi çok isteyince hüsran oluyor
Ve cnm yaş kaçEvet ilk denemeydi çok isteyince hüsran oluyor
Negatif sonucu almak çok kötüymüş hep sanki oldu gibiydi
35 yaşındayımVe cnm yaş kaç
Bende ilk kötü oldum şimdi iyiyim denemeye devam yolumuzdan dönmek yokAynen canim dünde ben yaşamıştım. Ama çok şükür atlattım eve kapanmadım sanki hiçbirşey olmamış gibi eşimi aradım söyledim akşam gelince kafa dağıtalım gezelim bu iyi geldi ikimizede. Sıkma canını sende benim gibi yap
Aynen canim hep pozitif olalım inşallahBende ilk kötü oldum şimdi iyiyim denemeye devam yolumuzdan dönmek yok
Cnm yaşında çok yokmuş 70 yaşında kadın hamile kalıyor sen mi kalmayacak daha ilk denemen ALLAH ol dese olur sen tekrar dene ben tüp bebek yaparken ALLAHIM BEN NİYET ETTİM SENDE KISMET ET DEMİŞTİM VE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH KISMET ETTİ DARISI BAŞINA MORELİ İYİ TUT35 yaşındayım
Amin cnmAynen canim hep pozitif olalım inşallah
Allah razı olsun inşallah denemeyi bırakmam zaten sadece sabır gerekiyorCnm yaşında çok yokmuş 70 yaşında kadın hamile kalıyor sen mi kalmayacak daha ilk denemen ALLAH ol dese olur sen tekrar dene ben tüp bebek yaparken ALLAHIM BEN NİYET ETTİM SENDE KISMET ET DEMİŞTİM VE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH KISMET ETTİ DARISI BAŞINA MORELİ İYİ TUT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?