• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Tarnsferden 12.gunu yapılacak test tabiki çıkmaz 5.gun daha yeni ne bu acele

Eklentiler

• IMG_6260.JPG
    IMG_6260.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 38
Kuzum sn niye test yaptın ki sana kim dedi ki 5.gin yap doktorun demedi mi 12.gun yap test diye canım benim sakin ol daha 5 gün olmuş transfer olalı sana taze embriyo konulmuş muhtemelen çatlatma ignesini yumurta toplama işleminden önce vurulmasını mi sen yumurta kalmadı ki çatlasın hem 10.gunden önce çıkması imkansız gibi birşey bebek zaten 8.gune kadar tutumuyla sanırsam

Kuzum sn niye test yaptın ki sana kim dedi ki 5.gin yap doktorun demedi mi 12.gun yap test diye canım benim sakin ol daha 5 gün olmuş transfer olalı sana taze embriyo konulmuş muhtemelen çatlatma ignesini yumurta toplama işleminden önce vurulmasını mi sen yumurta kalmadı ki çatlasın hem 10.gunden önce çıkması imkansız gibi birşey bebek zaten 8.gune kadar tutumuyla sanırsam
İlk tüp bebek heyecanım çok merak edıyorum 8yılımda anne olacagım belkide mazur görün paniğim ne bilwyim :( :( :(

İlk tüp bebek heyecanım çok merak edıyorum 8yılımda anne olacagım belkide mazur görün paniğim ne bilwyim :KK43: :KK43: :KK43:
Ayy kıyamam canım hepimiz çok istiyoruz anne olmayı ama bu kadar panik olma bizimde ilk denemenizi inşallah ta pozitifle sonuçlanır rabbim gönlümüze göre verir emeklerimizi hiç etmesin rabbim canm sen şimdi sakin ol tmm mi doktorun dediği günden öncede test yapma stres yaparsın

Çatlatma ignesini falan unut ilaçlarını tam saatinde al ve içini rahatlalt ve günde iki buçuk litre su ic

Çatlatma ignesini falan unut ilaçlarını tam saatinde al ve içini rahatlalt ve günde iki buçuk litre su ic
Tamam inşallah ya ay bu nasıl bır sitres allahım panik atak gecırıyorum :( Allahım sen tüm arkdaslara yardım et kucagını doldur zorlu yollmuş bu süreçler..

Ben yeni üyeyim öncelikle benim doğal yolla dünya gelmiş iki kızım var 7yıl sonra tekrar istedik olmadı tüplerim kapanmış o yüzden 3bebeğim tüp bebekle oldu oda kız ve gerçekten hem çok güzeller hemde akılı kızlarımda şikayetim Yok şimdi 4 çocuk istiyorum ama bu sefer erkek size sormak istediğim 3 emburi transfer etmek istiyorum bu karar sizce yanlışmi fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten

Ben yeni üyeyim öncelikle benim doğal yolla dünya gelmiş iki kızım var 7yıl sonra tekrar istedik olmadı tüplerim kapanmış o yüzden 3bebeğim tüp bebekle oldu oda kız ve gerçekten hem çok güzeller hemde akılı kızlarımda şikayetim Yok şimdi 4 çocuk istiyorum ama bu sefer erkek size sormak istediğim 3 emburi transfer etmek istiyorum bu karar sizce yanlışmi fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten
Yooo ne kadar embriyo o kadar büyük ihtimal hiçbir sakıncası yok 3uz olma ihtimali %5mis zaten

Bide bı arada tüp bebekle olan kızım daha 1 yaşına girmedi bende 28 yaşındaydım ve ilk tüp bebek denememde 2 transfer edildi ve biri tuttu Yani biricik kızım

Tşkler cnm cvbını için ama ya 3tutarsa diye korkuyorumda bu son şansım biliyormuşsun kafam Uşak Bulak ya

Cnm daha çok erken ben son kızımda hamile olduğum halde bende o ikinci çizgi çıkmadı ama hamileydim korkma stres yapma ilk günlerden çıkmaz o iki cizgi
O zaman silik olan hamilelik degıl çatlatmadan boşa sevınmıyim en guzeli sabırla beklemek sabır allahım

Üç tane evladın var Allah bağışlasın bu acelen ne canım bizede rabbim nasip etse de kıza da raziyiz sağlıklı olsunlar yeter ki yaşın küçük bebeğin küçük biraz büyüt bebeğini cnm

Üç tane evladın var Allah bağışlasın bu acelen ne canım bizede rabbim nasip etse de kıza da raziyiz sağlıklı olsunlar yeter ki yaşın küçük bebeğin küçük biraz büyüt bebeğini cnm
Cnm benim daha ben kırklıyken kardeşim öldü içimde acıyı anlatamam onun ismi olsun onun gibi bi oğlum olsun çok istiyorum belki olursa eğer içimdeki acı birazcık olsun dinecek sanki

Cnm daha çok erken ben son kızımda hamile olduğum halde bende o ikinci çizgi çıkmadı ama hamileydim korkma stres yapma ilk günlerden çıkmaz o iki cizgi[/QUOTpeki tecrübeli olduğun için sorayım leke ve adet sancısı normal mi sence oldu mu sendede oyle

Benim bakacak gücümde var küçük kızımda şükürler olsun bi zorluğu yok düşünün gece mamaya Bile kalkmaz ağlamayı resmen bilmez vezaten kaynanamla yaşiyorum oda bana yardımcı oluyor obür iki kızım büyük beni zorlamayı geç tam tersi yardımcı oluyor benim tek sorunum hamileliğim çok fazla zor geçmesi

Cnm benim daha ben kırklıyken kardeşim öldü içimde acıyı anlatamam onun ismi olsun onun gibi bi oğlum olsun çok istiyorum belki olursa eğer içimdeki acı birazcık olsun dinecek sanki
Rabbim sabırlar versin inşallah tahmin edebiliyorum acini bende benzer şeyler yaşadım rabbim mekanını cennet etsin

Back