Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım?Bu arada kullanılıyor çatlatma iğnesi ben iki tane vurdum hattaKızlar biri bana allah rızası için tüp bebekde çatlatma iğnesi kullanıp kullanılmadığını söylesin kafayı yicemmmmmmmmm(((((((( test yaptım silik cıkıyor 5.gün ben dıyorum çatlatma iğnesinden dolayı burada transfer 5.günü
Ben asistanini aradım bugün istirahat et dedi devam ederse doktoru arayayım yarın birde kanama rengin şiddetin nasilsiAalında benim adet sancısı gibi belden baya şiddetli agrılarım oluyordu hata ben kesin adet olacak diyordum ve tam kırmızı olmasada bi lekelemem oldu hemen doktoru aradım tabii doktor hemen iğne verdi ve kanama geçti öyle kanama olduğunda mutlaka doktoru arayın
Cnm nasıl bi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama ben o lekeleme gördüğüm dakika aradım ve hemen bi iğne ismi vermişti vurulmuştum ve cnm şöyle birşey var ben zor bi hamilelik geçiren biriyim herkesin belirtisi aynı olmaz benim agrım baya şiddetliydi ve lekelem kahve ve kırmıZı şeklindeydi çok değildi zaten hemen iğne vurulduğum için çoğalmadı sanırımBen asistanini aradım bugün istirahat et dedi devam ederse doktoru arayayım yarın birde kanama rengin şiddetin nasilsi
Canım öncelikle kardeşin için çok üzüldüm Rabbim cennet mekan eylesin.Gidenin yerini hiçbir şey dolduramaz ama özel değilse neden son şansın olduğunu düşünüyorsun?Tşkler cnm cvbını için ama ya 3tutarsa diye korkuyorumda bu son şansım biliyormuşsun kafam Uşak Bulak ya
Cnm çatlama iğnesi kullanmadan yumurtalarını alamaZlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsan eğer bide bu kadar stres yapacağına kan tahlili yapıştırsana bende günü gelmeden yaptırmıştım ve cıkmıştı inşallah seninde cıkarSenin kaçıncı gün embriyosuydu canım?Bu arada kullanılıyor çatlatma iğnesi ben iki tane vurdum hatta
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım herkesin hamilelik süreci birbirinden farklıdır.Sen sakinliğini koru hamileysen eğer stres tansiyon bunlar kanamandan bile tehlikeli olabilir senin için.Benim bir çok arkadaşımın aylar süren kanaması oldu hamileliklerinde ve sapasağlam doğurdular.Önce Allaha sonra doktoruna güven en iyi o yönlendirir seni zaten rengi kırmızı değilse korkma olur mu?Ben asistanini aradım bugün istirahat et dedi devam ederse doktoru arayayım yarın birde kanama rengin şiddetin nasilsi
Cnm 3 çocuğum var zaten eşim çocuk istemiyor bunuda sadece kardeşim için son kez izin verdi o yüzünden 3 transfer istiyorum yaCanım öncelikle kardeşin için çok üzüldüm Rabbim cennet mekan eylesin.Gidenin yerini hiçbir şey dolduramaz ama özel değilse neden son şansın olduğunu düşünüyorsun?
Canım benim transferim henüz olmadı inşallah çıkar benim de bir gün pozitif ben soruyu soran arkadaşa cevaben yazdım zaten çatlatma iğnesi yapılıyor hatta ben iki tane yaptım diye sen beni onunla karıştırdın sanırımCnm çatlama iğnesi kullanmadan yumurtalarını alamaZlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsan eğer bide bu kadar stres yapacağına kan tahlili yapıştırsana bende günü gelmeden yaptırmıştım ve cıkmıştı inşallah seninde cıkar
Ayy çok sağol canım biraz için rahatladı Bian çok panik yaptım afakanlar bastı resmenTransferin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım herkesin hamilelik süreci birbirinden farklıdır.Sen sakinliğini koru hamileysen eğer stres tansiyon bunlar kanamandan bile tehlikeli olabilir senin için.Benim bir çok arkadaşımın aylar süren kanaması oldu hamileliklerinde ve sapasağlam doğurdular.Önce Allaha sonra doktoruna güven en iyi o yönlendirir seni zaten rengi kırmızı değilse korkma olur mu?
Üzülmedim desem yalan olur. Üzülüyor insan ama inşallah ikinci denememde olacak inşallahÜzülme canım bende ilk denemede bende negatif aldık düştük kalktık yeniden yeniden yeniden denicez bıkmak yılmak yok buda bizlerin imtihanı
Anladım cnm üç transfer doktorun yapar mı bilmiyorum.Üç tane istesen bile üçü de kız olabilir bu da bir ihtimal üçüz de doğabilir bu da bir ihtimal.Üç tane güzel evladın varmış biri de küçükmüş ben senin yerinde değilim tabi ki ama olsaydım küçük olanı biraz daha büyütür öyle denerdim.Nasıl bir bebeklik dönemi geçiriyor olursa olsun onun güvenli bağlanma döneminde böyle zorlu bir sürece girmen bebeğin için ileride doğuracağın olumsuzluklara sebep olabilir.Cnm 3 çocuğum var zaten eşim çocuk istemiyor bunuda sadece kardeşim için son kez izin verdi o yüzünden 3 transfer istiyorum ya
Teselli için sağol canim inşallah ikincide tutacakCanımmm çoook üzüldüm eminim sen de çok üzülmüşsündür.Ama çok sağlam embriyoların var daha sıkma canını ilki olmazsa ikincisi olur sen moralini yüksük tut olur mu
Rica ederim canım benim basar tabi basmaz mı sen elinden geldiğince kafana takmamaya çalış stres yapma müzik dinle kitap oku sohbet et arkadaşlarınla ya da film dizi bir şeylerle uğraş kafanı dağıt muhakkak sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun de gerisi Allahtan zatenAyy çok sağol canım biraz için rahatladı Bian çok panik yaptım afakanlar bastı resmen
İrenbede Kaan bey sen nerde tedavi görüyorsunMerhaba canım ben de İzmir de tedavi görüyorum sen neredesin doktorun kim?Umarım yarın güzel haberlerini verirsin bize
Cnm gerçekten yaşayamayacağım bilesem yapmazdım benim büyük iki kızın arasındada bi yaş var ben artık tecrübene edindim kendime inanıyorum eğer dediğin gibi 3 kız olurdaysa ALLAH’ın taktiri diyecek birşey Yok 6 kız annesi olurum öncelikle sağlıklı oluşumda sonra cinsiyet cnmAnladım cnm üç transfer doktorun yapar mı bilmiyorum.Üç tane istesen bile üçü de kız olabilir bu da bir ihtimal üçüz de doğabilir bu da bir ihtimal.Üç tane güzel evladın varmış biri de küçükmüş ben senin yerinde değilim tabi ki ama olsaydım küçük olanı biraz daha büyütür öyle denerdim.Nasıl bir bebeklik dönemi geçiriyor olursa olsun onun güvenli bağlanma döneminde böyle zorlu bir sürece girmen bebeğin için ileride doğuracağın olumsuzluklara sebep olabilir.
Agrilarim çoğaldı ya sakinlesemiyorum elimde değil doktorun nosuda telden silinmiş aksi gibi dua edin bana litfenRica ederim canım benim basar tabi basmaz mı sen elinden geldiğince kafana takmamaya çalış stres yapma müzik dinle kitap oku sohbet et arkadaşlarınla ya da film dizi bir şeylerle uğraş kafanı dağıt muhakkak sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun de gerisi Allahtan zaten
Canım geçmiş olsun çok zor bi durum insan çok üzülüyo ama bizim imtihanımz da böyle hayırlı değilmiş demekki ne güzel dondurulmuslarin da var inşallah ikincide pozitif olur canını cok sıkma olur muÜzülmedim desem yalan olur. Üzülüyor insan ama inşallah ikinci denememde olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?