• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Bilemiyorum karmakarışık duygular içindeyim belim çok ağrıyor 3 gündür falan bide adet olacakmışım gibi oluyor tuvalete sık gidiyorum sabah erkenden hastaneye gideceğim ve benim ilk deneme
Ayy canım inşallah hamilesindir bende senin gibiyim belim ve bacağım çok agiriyo ve adet olacakmisim gibide sancim var benim extradan arada çok küçük kahverengi lekeler oluyor benim daha 3 gün var üstelik çok sabırsızlanıyorum bende

Ayy canım inşallah hamilesindir bende senin gibiyim belim ve bacağım çok agiriyo ve adet olacakmisim gibide sancim var benim extradan arada çok küçük kahverengi lekeler oluyor benim daha 3 gün var üstelik çok sabırsızlanıyorum bende
Peki hiç lekelenme tarzı bir şeyin oldu mu

Ay inşallah 2 tane transfer oldu ikisinin de tutmuş olmasını o kadar çok istiyorum anlatamam Allah herkese yardım etsin herkesin yüzünü güldürsün
Bende çok sabırsızlanıyorum hem hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

Ay inşallah 2 tane transfer oldu ikisinin de tutmuş olmasını o kadar çok istiyorum anlatamam Allah herkese yardım etsin herkesin yüzünü güldürsün
Bende çok sabırsızlanıyorum hem hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
İnşallah canım bende çoğul olsun istiyorum ama bu leke ve sancı beni korkutuyor

İnşallah canım bende çoğul olsun istiyorum ama bu leke ve sancı beni korkutuyor
Ama bazılarında lekelenme oluyormuş bende olmadı hiç kasıklarımda ara ara ağrı oldu benim en çok belim ağrıyor normalde bel ağrısı olmam hiç

Ama bazılarında lekelenme oluyormuş bende olmadı hiç kasıklarımda ara ara ağrı oldu benim en çok belim ağrıyor normalde bel ağrısı olmam hiç
Ayy çok korkuyorum esimde diyor gidip nöbetçi eczaneden test alayım ama .gün çıkar mı ki acaba testte yada aldırmayın sabah yapayım
Sen hiç test falan yapmadın mi

Ayy çok korkuyorum esimde diyor gidip nöbetçi eczaneden test alayım ama .gün çıkar mı ki acaba testte yada aldırmayın sabah yapayım
Sen hiç test falan yapmadın mi
Yok yapmadım gününü bekliyeyim dedim negatif çıkarsa moralim bozulur diye yapmadım cmtesi iğnem vardı hastaneye gittim vurulmaya hemşirelere sordum onlarda gününü bekle dedi

Ne iğnesi vuruluyorsun canım bende öyle düşünüyordum ama bı yandanda meraklaniyorum sanki test yaptirsam adeti engelleyecekmisim gibi inşallah hasta olmam ya

Üzülme canım bende ilk denemede bende negatif aldık düştük kalktık yeniden yeniden yeniden denicez bıkmak yılmak yok buda bizlerin imtihanı
Aynen rabbim hayırlısıyla bu sınavdan geçmeyi nasip etsin hepimize insallah:dua::dua::dua::dua:

Doktorum tutarsa düşükü engellemek için bir iğne verdi onu vuruldum

Back