• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Asistanini aradım diyor ki lekeler kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı etmeyin bol bol istirahat edin stres yapmayın dedi bugün 9 tahlil için erken olur bana demi

Benim açık kırmızı. adet gibi pıhtı şeklinde değil. Bilmiyorum yaa inşallah tutunma kanamasıdır :dua:
Ayy inşallah inşallah ya rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurban olduğum mevlam sen bizlere anne olma sevincini yaşat hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içindede bizlere :dua::dua::dua:

İnşallah canım senin sancin var mı peki benim ara ara adet sancim oluyor
Sancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu

Sancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu
Ayyyy hayırlısı inşallah yaa çok merak ettim şimdi bende sonucu alır almaz bildir olur mu

İkincisinde olur inşallah canım görelim mevlam neyler neylersee güzel eyler:dua::dua::dua:

Slm benimde transfer olalı bugün 11 gün oldu yarın test günü

Bilemiyorum karmakarışık duygular içindeyim belim çok ağrıyor 3 gündür falan bide adet olacakmışım gibi oluyor tuvalete sık gidiyorum sabah erkenden hastaneye gideceğim ve benim ilk deneme

Back