Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kanama kırmızı mi
Asistanini aradım diyor ki lekeler kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı etmeyin bol bol istirahat edin stres yapmayın dedi bugün 9 tahlil için erken olur bana demi
Ayy inşallah inşallah ya rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurban olduğum mevlam sen bizlere anne olma sevincini yaşat hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içindede bizlereBenim açık kırmızı. adet gibi pıhtı şeklinde değil. Bilmiyorum yaa inşallah tutunma kanamasıdır
İnşallah canım senin sancin var mı peki benim ara ara adet sancim oluyorİyi canim yaa inşallah bi sıkıntı olmaz
Sancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucuİnşallah canım senin sancin var mı peki benim ara ara adet sancim oluyor
Ayyyy hayırlısı inşallah yaa çok merak ettim şimdi bende sonucu alır almaz bildir olur muSancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu
İnşallah pozitiftir yaSancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu
Ayy canım cok üzüldüm hayırlısı olsun güzelim inşallah kaç embriyo transfer edilmişti sanaMalesef kızlar olmadı
Ayy canım cok üzüldüm hayırlısı olsun güzelim inşallah kaç embriyo transfer edilmişti sana
İlk deneme mıydı senindeİki tane canim 3 tanede dondurulmuş 2 adet kaliteli 1 tanede orta kalite var.
İlk deneme mıydı seninde
Senin lekelenme direk kırmızı mi başladı canm birde kaçıncı gün embriyosuyduİlk deneme canım
İkincisinde olur inşallah canım görelim mevlam neyler neylersee güzel eyler