Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Kusur mu :) zaman ayırıp okadar yazmışsınız bide kusura mı bakacam :) çok teşk ediyorum uzun uzun yazmışsınız,
Ben 36 yaş, eşim 38 ;
Son 2 sorum olacak - mesela ben x merkezini çok beğendim, özel diyelim burası ve sgk ile anlaşması yok, buna rağmen burda tedavi olmak istedim, bu durumda raporla uğraşmama gerek yok dimi?
-benim bir tüp kapalı, bir tüp açık; çikolata kistim var 3 cm kadar; eşimde sperm azlığı değil hız düşüklüğü var. Bunlar yeterli olur mu ? 3 yıl şartı arabmaması için ?
Ayy ne kadar güzel , zor kısmı atlatmış gibisiniz, hayırlı olsun , umarım sonucu çok güzel olur. İlk denemeniz mi olacak ?

Rica ederim canım benim İnşallah dediğin gibi güzel atlatırım sonrası da embriyolar da güzel gelir Benim son kontrolde on yumurtam vardı bakalım kaç toplanacak yarın haber ederim tekrar ikimiz de heycanlar içindeyiz yarın güzel bir gün olsun inşallah

Rica ederim ne demek Tabi ki rapor zorunluluğunuz yok ama rapor olunca ilaç ve tedavide güzel bir indirim oluyor.Benim gittiğim merkezde raporsuz 7000 raporlu 3000 ilaçlar da normalde 2000tuttu biz 880 ödedik
Kadın için tek tüp açıksa tüp bebek için ya da normal yolla gebelik için bile engel değil diye biliyorum o yüzden o kısımdan vermezler.Çikolata kisti hakkında hiç bilgim yok ama tedavi edilebiliyorsa müdahale ile alınabiliyorsa fln ordan da vermezler diye düşünüyorum.
Erkek infertelitesi konusunda da ürolog yeterli sperm görürse tüp bebek tedavisine uygundur raporu vermez biz de rapor için morfoloji bir iki testte düşük çıkmıştı kadın doğum uzmanı morfoloji düşük çıksa ne olur çok fazla sperm var dedi ve normal sperm analiz şeklinde rapor verdi.O ürologun takdiri ama hız düşüklüğünden rapor alabiliniyor mu bilmiyorum canım en güzeli hangi şehirden rapor çıkaracaksan o hastanenin infertelite bölümüyle görüşmen inferteliteye gittiğimde onların istediği bir liste var birinci durumda üç yıl şartı aranmaması diğer durumda aranması gereken durumlarda istenilen belgeler şeklinde en azından fikir edinirsin bizimki sebepsiz infertelite olduğu için kesinlikle üç yıl şartı ve iki tane iğneli aşılama denendiğine dair belge istediler ve diğer rutin belgeleri de istediler.Amh ına baktırdın mı peki?
İnşallah sonucu güzel olur ben de bunu diliyorum istiyorum her zaman Evet ilk denememiz olacak.Sen nerede tedavi olmayı istiyorsun?Rapor için hangi hastaneye gideceksin?

Yukarda yanlış yazmışım kadın doğum uzmanı düşük gördü morfolojiyi belki ürolog işimizi kolaylaştırır oraya gidin dedi ama ürolog morfoloji kötü çıksa ne olur sayı çok iyi normal yolla gebe bırakır bu sonuçlar dedi normal sperm analaizi şeklinde rapor verdi

Benimde 10 tane var demişti ama 8 tane toplamıştı Mutlaka yaz canım bende yazacağım inşallah . Senin de mi sebepsiz infertiliteydi. Kusura bakma soruyorum ama

Rapor baya iyiymiş ya :) ama sanki bizim için rapor işi yaş gibi görünüyor :)
İnşallah ilk denemeniz ve son denemeniz olur :) ben muğlanın bi ilçesindeyim canım burda tüp bebek yapılmıyor, tedaviyi ankarada yaptırmak istiyorum, akrabalar orda en azından kalacak yer derdi olmaz. Detaylı bilgilendirdiğin için çok sağol. Nikindeki 09 neyi kastediyor aydın mı :) ben aydınlıyım :)

Bende Ankara da ikamet ediyorum

Benimde 10 tane var demişti ama 8 tane toplamıştı Mutlaka yaz canım bende yazacağım inşallah . Senin de mi sebepsiz infertiliteydi. Kusura bakma soruyorum ama
Evet canım sebepsizdi aynen net olmuyor zaten içerisi kalabalık ya malum bakalım yarın kaç çıkacak haber ederim etmez miyim Olur öyle şey ne kusuru ben de karıştırıyorum unutuyorum çoğu zaman sor tabi

Aynen raporla iyi olmasa zaten o kadar uğraşmaya değmez cidden İnşallah dediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin Rica ederim ne demek detaylı anlatım tamamiyle meslek hastalığı Öğretmenim ve evet aydınlıyım hemşerim İzmirde yaşıyorum burada tedavi görüyorum.Daha önce doğuda görev yaparken ben de orada tedaviye başlayamamıştım izin sıkıntısı da olduğu için gidememiştim bir yere de ne güzel akrabaların varmış kafanı dağıtırlar hem tedavi sürecinde çok güzel olur İzmirde yaptırmayı düşünürsen hastaneler doktorlar araştırmalarımı paylaşırım canım

Aaaaa , allahım ne kadar şanslıyım bugün :) siz nerde devam ediyorsunuz tedaviye , yarın yumurta toplamanız olacak sanırım , inşallah güzel geçer
Yarın tranferi var sevdakokusunun o benden tecrübeli bu konuda güzel güzel embriyoları bekliyor onu yarın

Detaycılık bende de var biraz :) bende doğuda görev yaptım ama ozaman bekardım :) tamam izmiri dğşünürsek sana ulaşırım sağol varol :)

Aaaaa , allahım ne kadar şanslıyım bugün :) siz nerde devam ediyorsunuz tedaviye , yarın yumurta toplamanız olacak sanırım , inşallah güzel geçer

Özel hrs Kadın Hastanesinde devam ediyorum canım. Benim yumurtam toplandı karıştı galiba yarın büyük ihtimal transferim olacak inşallah

Özel hrs Kadın Hastanesinde devam ediyorum canım. Benim yumurtam toplandı karıştı galiba yarın büyük ihtimal transferim olacak inşallah
Ay yok yanlış yazdım :) bu sürecin yabancısı olduğumdan :) transferdi evet. Karıştırdım işlemi :) inşallah hayırlısıyla olur

Ilk denemeniz mi sizin raporunuz var değil mi

Ilk denemeniz mi sizin raporunuz var değil mi
Evet raporu çikardik subatta. Martta gel dediler. Adetimi bekliyorum ama gecen ay gecikmisti bu ay da gecikecek sanirim Yarin olmam gerekiyor normalde. Ama belirti yok. Olursam apar topar isten hastaneye gidecegim oglene kadar olursam.hep hafta sonuna denk geliyordu son aylarda olmazsa bir hafta bekleyip ilac icin gidecegim doktora. Hakkimizda hayirlisi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…