Herşey gönlünce olur rahat atlatirsin inşallah canımSağol canım yarın anesteziye tahlil sonuçlarını göstereceğim yarın belli olur inşallah
Ayy hemen cagirmislar seni ne güzel. Belirtiyi kafana cok takma canım bende de bu ay belirti hic yoktu pat diye oldum raporla uğraşıyorum sende olursun haftasonu gelmeden inşallahEvet raporu çikardik subatta. Martta gel dediler. Adetimi bekliyorum ama gecen ay gecikmisti bu ay da gecikecek sanirimYarin olmam gerekiyor normalde. Ama belirti yok. Olursam apar topar isten hastaneye gidecegim oglene kadar olursam.hep hafta sonuna denk geliyordu son aylarda olmazsa bir hafta bekleyip ilac icin gidecegim doktora. Hakkimizda hayirlisi inşallah...
Günaydın canımmmm iyiyim çok şükür kasıklarımdaki bu baskı hissi geçmedi ağrım da var ama onun dışında iyiyim biz de birazdan yola çıkacağız opu için ben de çok heycanlıyım hem senin adına hem kendi adımaGünaydın arkadaşlarım nasılsınız ? Az önce aradılar bügün 11 11 buçuk gibi transferim olacakmış. Heyecan bastı beni
Çok güzel Dilerim Rabbimden bebeğin tutunur güzel günler seni bekliyor dualarımdasinizGünaydın arkadaşlarım nasılsınız ? Az önce aradılar bügün 11 11 buçuk gibi transferim olacakmış. Heyecan bastı beni
Bende opu oldum insallah korkulacak bisey yok Allah’ın izni ile çok uyu çıkar insallah kaliteli kaliteli embiryolarin olsunGünaydın canımmmm iyiyim çok şükür kasıklarımdaki bu baskı hissi geçmedi ağrım da var ama onun dışında iyiyim biz de birazdan yola çıkacağız opu için ben de çok heycanlıyım hem senin adına hem kendi adımaçok güzel geçecek inşallah biliyor musun laboratuvar ortamı embriyo için çöl ortamı gibiymiş forumda okumuştum orada bile yaşayan embriyolar o zorlu koşulları geçen embriyolar sende hayat bulacak inşallah
Canım çıktın mı nasıl geçtiGünaydın arkadaşlarım nasılsınız ? Az önce aradılar bügün 11 11 buçuk gibi transferim olacakmış. Heyecan bastı beni
Aynen canım korkulacak bir şey yokmuş kalktım bile ayaktayım çok şükür az ağrım ve çok az kanamam oldu o kadar çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur senin embriyolar ne alemde kaç tane toplandı kaçı döllendi bizi yarın arayacaklarmış bekliyorum meraklaBende opu oldum insallah korkulacak bisey yok Allah’ın izni ile çok uyu çıkar insallah kaliteli kaliteli embiryolarin olsun
Aynen yaaa ben de çoook merak eşiyorum nasıl geçtiğiniiiiiCanım çıktın mı nasıl geçti
Canım benim bitti çok şükür biraz ağrım oldu ağrı kesici ve antibiyotik verdiler çok çok az da kanamam on yumurta toplandı iyiyim şimdi geziyorumBenimde 10 tane var demişti ama 8 tane toplamıştıMutlaka yaz canım bende yazacağım inşallah . Senin de mi sebepsiz infertiliteydi. Kusura bakma soruyorum ama
Canım çıktın mı nasıl geçti
Canım benim bitti çok şükür biraz ağrım oldu ağrı kesici ve antibiyotik verdiler çok çok az da kanamam on yumurta toplandı iyiyim şimdi geziyorumBize yarın haber vereceklermiş ben de senden haber bekliyorum hayırlısıyla yaz bize
Sağol canım Allah seninde gönlüne göre versinHerşey gönlünce olur rahat atlatirsin inşallah canım
Canım insallah güzel güzel haberler alırsın Allah’ın emri ileAynen canım korkulacak bir şey yokmuş kalktım bile ayaktayım çok şükür az ağrım ve çok az kanamam oldu o kadar çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur senin embriyolar ne alemde kaç tane toplandı kaçı döllendi bizi yarın arayacaklarmış bekliyorum merakla
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun kurban olduğum Rabbim 10 güne o güzel müjdeli haberi almayı nasip etsinHadi geçmiş olsun canım hayırlısıyla döllenirler inşallah. Bende çıktım evdeyim yemeğimi yedim dinleniyorum şimdi iki tane transfer etti diğer 3 tanesini dondurttuk
Aayyy inşallahhh ikiizzEvet canım çıktım hastaneden evdeyim dinleniyorum. Çok şükür güzel geçti inşallah ikizleri gebe olurum
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifleri görürsün hayırlısıylaEvet canım çıktım hastaneden evdeyim dinleniyorum. Çok şükür güzel geçti inşallah ikizleri gebe olurum
Sağol canım inşallah benim rapor yeni kurula gitti transfer önümüzdeki aya kaldı büyük ihtimal :-(Sağol canım Allah seninde gönlüne göre versin
Teşekkürler canım sana da geçmişler olsun iki tane konması da şansınızı daha da artıracak ohhhh misssHadi geçmiş olsun canım hayırlısıyla döllenirler inşallah. Bende çıktım evdeyim yemeğimi yedim dinleniyorum şimdi iki tane transfer etti diğer 3 tanesini dondurttuk
Aminn canımm inş hayırlısıyla gelsinler senin ne kadar güzel olmuş yumurtan öyle maşallah 5tane de embriyon var harika rahim dinlensin istedi tabi haliyle doktorun ohsa durumun olmamıştır inşCanım insallah güzel güzel haberler alırsın Allah’ın emri ilebol bol dinlen artık benim 14yumurtam olmuş 6tanesi durumu iyiymiş 5tanesi döllendi iki gün sonra aradılar heyecanla bekledik 2tane kaliteli 2orta 1ortaninda altına kaliteli dediler Dr dondurdu Nisan ayi gibi transfer olacak dua sabır ile bekliyorum Bi an önce gelsin bana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?