Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Ayy hemen cagirmislar seni ne güzel. Belirtiyi kafana cok takma canım bende de bu ay belirti hic yoktu pat diye oldum raporla uğraşıyorum sende olursun haftasonu gelmeden inşallah

Günaydın arkadaşlarım nasılsınız ? Az önce aradılar bügün 11 11 buçuk gibi transferim olacakmış. Heyecan bastı beni
Günaydın canımmmm iyiyim çok şükür kasıklarımdaki bu baskı hissi geçmedi ağrım da var ama onun dışında iyiyim biz de birazdan yola çıkacağız opu için ben de çok heycanlıyım hem senin adına hem kendi adımaçok güzel geçecek inşallah biliyor musun laboratuvar ortamı embriyo için çöl ortamı gibiymiş forumda okumuştum orada bile yaşayan embriyolar o zorlu koşulları geçen embriyolar sende hayat bulacak inşallah

Bende opu oldum insallah korkulacak bisey yok Allah’ın izni ile çok uyu çıkar insallah kaliteli kaliteli embiryolarin olsun

Bende opu oldum insallah korkulacak bisey yok Allah’ın izni ile çok uyu çıkar insallah kaliteli kaliteli embiryolarin olsun
Aynen canım korkulacak bir şey yokmuş kalktım bile ayaktayım çok şükür az ağrım ve çok az kanamam oldu o kadar çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur senin embriyolar ne alemde kaç tane toplandı kaçı döllendi bizi yarın arayacaklarmış bekliyorum merakla

Benimde 10 tane var demişti ama 8 tane toplamıştı Mutlaka yaz canım bende yazacağım inşallah . Senin de mi sebepsiz infertiliteydi. Kusura bakma soruyorum ama
Canım benim bitti çok şükür biraz ağrım oldu ağrı kesici ve antibiyotik verdiler çok çok az da kanamam on yumurta toplandı iyiyim şimdi geziyorum Bize yarın haber vereceklermiş ben de senden haber bekliyorum hayırlısıyla yaz bize

Hadi geçmiş olsun canım hayırlısıyla döllenirler inşallah. Bende çıktım evdeyim yemeğimi yedim dinleniyorum şimdi iki tane transfer etti diğer 3 tanesini dondurttuk

Canım insallah güzel güzel haberler alırsın Allah’ın emri ile bol bol dinlen artık benim 14yumurtam olmuş 6tanesi durumu iyiymiş 5tanesi döllendi iki gün sonra aradılar heyecanla bekledik 2tane kaliteli 2orta 1ortaninda altına kaliteli dediler Dr dondurdu Nisan ayi gibi transfer olacak dua sabır ile bekliyorum Bi an önce gelsin bana diye

Hadi geçmiş olsun canım hayırlısıyla döllenirler inşallah. Bende çıktım evdeyim yemeğimi yedim dinleniyorum şimdi iki tane transfer etti diğer 3 tanesini dondurttuk
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun kurban olduğum Rabbim 10 güne o güzel müjdeli haberi almayı nasip etsin

Teşekkürler canım sana da geçmişler olsun iki tane konması da şansınızı daha da artıracak ohhhh misss Zor geçti mi canım ağrın sızın oldu mu uzun sürüyor mu

Aminn canımm inş hayırlısıyla gelsinler senin ne kadar güzel olmuş yumurtan öyle maşallah 5tane de embriyon var harika rahim dinlensin istedi tabi haliyle doktorun ohsa durumun olmamıştır inş Benim de donduralacak polip çıktı bende önce onu alacaklar sonra transfer en az iki regl beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…