Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56

Rapor için 3 sene veriyorlar canım hakkında hayırlısı olsun . Ama istisna durumlarda durumunuzun ciddiyetine göre verebilirler

Teşekkürler canım sana da geçmişler olsun iki tane konması da şansınızı daha da artıracak ohhhh misss Zor geçti mi canım ağrın sızın oldu mu uzun sürüyor mu
Sağol canım. Darısı sana inşallah . Kolaydı ya idrara sıkışıkken zorlanıyorsun ama

Kızlar grubu ben açmıştım kimse yazmıyor diye bakmıyordum burası çoşmuş. Bu arada transfer için bugünden itibaren gün saymaya başladım

Ayy hemen cagirmislar seni ne güzel. Belirtiyi kafana cok takma canım bende de bu ay belirti hic yoktu pat diye oldum raporla uğraşıyorum sende olursun haftasonu gelmeden inşallah
Insallah canim. Benim amh düşük belki o yüzden hemen çağirmişlardir. Sen de bir an önce halledersin inşallah rapor işini...

Hadi hayırlısı kızlar durumlar nedir hangi aşamalardasınız?

Sanırım aynı zamanlarda transfer olacağız sabırla bekleyelim artık güzel günleri ohss olmadım ama tsh yüksekliğinden dolayı ve rahim dinlensin tutma şansı daha iyi diye Dr bekletti böyle beklemek sanki daha heyecanlı ya aklımdan çıkmıyor Bi turlu adetim hemen gelsin istiyorum İnsallah daha sağlıklı tutunsunlar bebislerimiz

Sağol canım. Darısı sana inşallah . Kolaydı ya idrara sıkışıkken zorlanıyorsun ama
Valla sen ne dediysen çıktı hep kolaydı diyorsan kolaydır Aminn hayırlısıyla transfer oldum dediğim günleri de görürüz bir de benim için gün sayarız canım

Kızlar grubu ben açmıştım kimse yazmıyor diye bakmıyordum burası çoşmuş. Bu arada transfer için bugünden itibaren gün saymaya başladım
Ben de hep Hummey kim diyordum nerelerde acaba grup sahibini merak ediyordum ne aşamada diye Senin nasıldı süreç hangi ildesin kaç yumurta toplandı kaç embriyo oluştu Birlikte gün sayıcaz desene ben de bugün opu oldum yarın haber vereceklermiş bekliyorum.Sonra da transfer için gün saymaca

Benim canım hummey kayserideyim ben 26 yaşındayım 26 tane yumoş toplandı 23 ü döllendi 3. Güne kadar geldiler 5. Güne 18 i devam etti 8 i 5. Gün donduruldu 2 tane de 6. Gün donduruldu. 10 Şubat toplandı 18 i adet olmuştum ama ohss oldum erteledi doktorum şimdi yine oldum bugün başladım rahim geliştirmeye sen ne aşamadasın canım nerelerdesin problemler neler :)

Aynen desene senle de gün sayacağız günün netleşirse fln haber et mutlaka konuşalım dertleşelim.Bakalım dedi doktor bana en az iki regl duruma göre transferi konuşuruz dedi o yüzden daha heycanlanamıyorum o konuda heveslendirmedi anlayacağın Ben şimdilik embriyo heycanı yaşıyorum yarın nasıl olacak bilmiyorum arasınlar şimdi istiyorum

Ayy maşallah canım maşallah sıkıntısını çekmişsin ama 6.gün embriyon bile var hayırlı uğurlu olsun geç olsun da güç olmasın biz bekleriz Ben İzmirdeyim 30yaşındayım sebepsiz infertelite dendi eşimde de bende de bir sıkıntı bulunamadı 3yıllık evliyiz 3kere hapla yumurta geliştirme 3kere de aşılama ardından raporla devlet desteği alıp özel bir kurumda ilk tüp bebek denememize başladık bugün opu günümdü 10yumurta toplandı yarın da haber verecekler durumları hakkında heycanla bekliyorum canım

Insallah canim. Benim amh düşük belki o yüzden hemen çağirmişlardir. Sen de bir an önce halledersin inşallah rapor işini...
Çarşamba günü raporum cikacak insallah canım ilaclari alip tekrar adet olmayi beklemem gerekiyo nisan ayina kaldi benim transfer inşallah gruptaki arkadaşlarımız pozitifleri görür de yüksek moralle baslarim tedaviye

Burasi bize cok iyi geldi güzel haberler aldikca daha da mutlu olacağız inşallah sayılı gün çabuk geçer yumoşlarin cok iyi inşallah sana da sıkı sıkı tutunurlar

İnsallah guzel haberler moral oluyor gercekten. Ben de pazartesi gidecegim tedaviye başlamak icin. Adet oldum bu akşam cok şüķür. Pazartesi üçüncu günüm olacak. Geç olsun da güç olmasin inşallah. Benim de raporu normalde ocak ayinda çikarmam gerekiyordu ama adetimin ilk uç günü yilbasi tatiline denk geldi ve baslayamadim raporu çikarmaya o yüzden. Şubata kaldı. Son 8 aydir ne yaşadığimi bir ben biliyorum bir Allah. Cok zor gerçekten. Allah beterinden korusun.

Valla sen ne dediysen çıktı hep kolaydı diyorsan kolaydır Aminn hayırlısıyla transfer oldum dediğim günleri de görürüz bir de benim için gün sayarız canım
Allah şöylettiriyor galiba İnşallah canım şeninde yumoşlar güzel güzel döllenirler

Ew İnsallah bugün çok güzel embriyolarından haber gelir birlikte Şafak sayalim günü belli olunca haber ederim insallah binan önce geçer zaman Bugün senin güzel haberini bekliyorum

Allah şöylettiriyor galiba İnşallah canım şeninde yumoşlar güzel güzel döllenirler
İnşalllah canım haber geldi sabahtan da ancak yazabildim 10yumurtamdan 6tanesi döllenebilecek durumdaymış 6sı da döllenmiş artık bakacağız durumlarına dedi embriyolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…