Aminn canım inş tüplerin açılması için yapacaklar sanırım ameliyatı geçmişler olsun şimdidenHoş buldum canım teşekkür ederim. Şimdilik ilk denememi zeynep kamilde başlamak istiyrm banada çok uzak ama orayı tavsiye ettiler. Tüp bebek raporu için ameliyat olmam gerekiyormuş bakalım cuma günü anesteziden gün almaya gideceğim inşallah.Rabbim hepimize kolaylık ve evlat nasip etsin hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canımcm tüp bebek tedavisi öncesi tupler tam kapalimi diye inceleme ve rapor için gerekli dedilerAminn canım inş tüplerin açılması için yapacaklar sanırım ameliyatı geçmişler olsun şimdiden
Ben de Zeynep Kamil'de tedaviye başlayacagim adetimi bekliyorum. Gecen ay gecikmisti. İlacla adet olmuştum. Bu ay da gecikecek mi bakalım. Bir sonraki aya gün verirler buyuk ihtimal.Evet canım istanbul zeynep kamilde tedavi görüyorum ilki de raporluydu zaten ikinci raporum tamam zaten sadece ultrason kagidim yok onu tamamlayinca kurula vereceğim bizim hastane cok kalabalik oldugundan rapor çıksa bile bi sonraki aya ertelerler diye düşünüyorum ama inşallah ertelemezler
Süper haber canım. Bol şansssKızlar günaydın doktorum güzel haberlerle aradıbeş yumurtanın beşininde gelişimleri iyiymiş yalnız dört tanesinin kalitesi daha iyiymiş. Yarın için duruma göre arayacacak. yarın transfer olabilirim.
Bildiklerimi yazayım:)Selamlar.
Ben 6 ocakta 1. Aşılamamı yaptırdım, sonuç negatif.
27 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım , hiç umudum yok, 14 martta test yaptırcam.
Eğer 2. Aşılamadan da negatif görürsem tüp bebek düşünüyoruz, doktorumuz da 2. Aşılamayı bile yapmak istememişti tüp bebek yaptırın diye. Şimdiden araştırmaya başladım nasıl yapılıyor nerde yapılıyor diye.
Size birkaç sorum olacak, tecrübesi olanlar yazabilirse aşırı mutlu olurum. Çünkü kafamda hiçbir fikir yok işletişin nasıl yürüdüğü ile ilgili, bulunduğum şehirde yapılmıyor farklı bi yere gidecez bu da iyice strese sokuyor beni.
- ben de çikolata kisti var 2,5 cm kadar, eşimde sperm hızında düşüklük var (%12)
Eşim de ben de 5 yıldan fazladır sigortalıyız, devlet memuruyuz.
İkimiz de 35 yaşın üstündeyiz. 2 yıldır evliyiz. ( rapor için 3 yıldır evli olma şartı varmış)
Özel tüp bebek merkezlerinde yaptırmayı düşünüyoruz, böyle bi yerde yaptırmak için rapor çıkarabiliyor muyuz? Hangi durumlarda 3 yıl evlilik şartı gerekmiyor? Yada raporu bulunduğumuz yerde özel hastanede çıkarıp o raporla gitsek oluyor mu yoksa illa tüp bebek yaptıracağımız yerden mi çıkaracağız raporu?
-tedavi süresi nasıl başlıyor, randevu aldın doktorla ilk görüşmeni yaptın, o aşamadan itibaren transfer yapılma aşamasına kadar yaklaşık kaç gün geçiyor? Hangi testlerin yapılması şart, mesela bende çikolata kisti var ama tüp bebek merkezi birde biz kendimiz yapacaz testi çikolata kistini görmek için diyorlar mı, ben bulunduğum yerde hsg çektirdim, tüp bebek yaptıracağım yer tekrar kendisi hsg çekiyor mu illa. Bu testleri aynı gün yapıyorlar mı hepsini, sonra nasıl bi ilaç iğne tedavisi uygulayacakalarına karar verdiler diyelim, tedavi bitti, yumurtları topladılar, aynı gün sperm veriliyor mu yıkama için, embriyo oluşması için kaç gün bekleniyor, transfer işlemi aşılama gibi ağrısız ve kısa süren bişey mi yoksa anastezi ile yapılacak ağrılı zahmetli bişey mi?
Hani bi hedefiniz olur ama önünüz çalılık gibidir dikenlidir nerden geçeceğinizi bilemezsiniz ya kendimi öyle hissediyorum, nerden başlanacak nasıl olacak, kaç gün izin almamız gerekir işyerinden , işlem planlandığından uzun sürer mi ?? Bir sürü soru????
Süper haber canım. Bol şansss
Rica ederim canım geçmiş olsun ameliyatı ne zaman olacaksınBende bugün gittim laparoski mi ne varmış tüp bebek tedavisine başlamak için öncelikli olarak o ameliyatı istedi onun sonucuna göre tüp bebek tedavisini başlarız dediler hsg ye göre tüp bebek pahalıya patlat dedi rapor çıkarmak için gerekliymiş. Bilgilendirdigin için teşekkür ederim canım
Cok iyi haber hayırlı olsun canımKızlar günaydın doktorum güzel haberlerle aradıbeş yumurtanın beşininde gelişimleri iyiymiş yalnız dört tanesinin kalitesi daha iyiymiş. Yarın için duruma göre arayacacak. yarın transfer olabilirim.
Eşinize doktor normal yolla cocuk olmaz diye rapor verirse üç yıl beklemeye gerek yok canım raporu nerden istersen cikar bi çok özel hastane de kabul ediyo o raporu ama tahliller ayni gün yapilmiyo hepsi. Adetliyken ultrasona giriyosun ilaclarini ne zaman nasil kullanacagini anlatiyolar ne zaman tekrar gelecegini söylüyolar yumurtaların durumuna göre toplama tarihi veriliyo. Transfer 2 ile 5 gün arasi yapiliyo yumurta toplandıktan sonra. Transfer asilamayla ayni ağrı acı vs hiçbirşey hissetmiyosun ultrason kontrolü gibi geçiyo.transfer sonrasi iki üç gün dinlenmen iyi olur sonrasında normal hayatina donebilirsin diyor doktorlar tabi kendini cok yormadan.Selamlar.
Eğer 2. Aşılamadan da negatif görürsem tüp bebek düşünüyoruz, doktorumuz da 2. Aşılamayı bile yapmak istememişti tüp bebek yaptırın diye. Şimdiden araştırmaya başladım nasıl yapılıyor nerde yapılıyor diye.
Size birkaç sorum olacak, tecrübesi olanlar yazabilirse aşırı mutlu olurum. Çünkü kafamda hiçbir fikir yok işletişin nasıl yürüdüğü ile ilgili, bulunduğum şehirde yapılmıyor farklı bi yere gidecez bu da iyice strese sokuyor beni.
- ben de çikolata kisti var 2,5 cm kadar, eşimde sperm hızında düşüklük var (%12)
İkimiz de 35 yaşın üstündeyiz. 2 yıldır evliyiz. ( rapor için 3 yıldır evli olma şartı varmış)
Özel tüp bebek merkezlerinde yaptırmayı düşünüyoruz, böyle bi yerde yaptırmak için rapor çıkarabiliyor muyuz? Hangi durumlarda 3 yıl evlilik şartı gerekmiyor? Yada raporu bulunduğumuz yerde özel hastanede çıkarıp o raporla gitsek oluyor mu yoksa illa tüp bebek yaptıracağımız yerden mi çıkaracağız raporu?
-tedavi süresi nasıl başlıyor, randevu aldın doktorla ilk görüşmeni yaptın, o aşamadan itibaren transfer yapılma aşamasına kadar yaklaşık kaç gün geçiyor? Hangi testlerin yapılması şart, mesela bende çikolata kisti var ama tüp bebek merkezi birde biz kendimiz yapacaz testi çikolata kistini görmek için diyorlar mı, ben bulunduğum yerde hsg çektirdim, tüp bebek yaptıracağım yer tekrar kendisi hsg çekiyor mu illa. Bu testleri aynı gün yapıyorlar mı hepsini, sonra nasıl bi ilaç iğne tedavisi uygulayacakalarına karar verdiler diyelim, tedavi bitti, yumurtları topladılar, aynı gün sperm veriliyor mu yıkama için, embriyo oluşması için kaç gün bekleniyor, transfer işlemi aşılama gibi ağrısız ve kısa süren bişey mi yoksa anastezi ile yapılacak ağrılı zahmetli bişey mi?
Hani bi hedefiniz olur ama önünüz çalılık gibidir dikenlidir nerden geçeceğinizi bilemezsiniz ya kendimi öyle hissediyorum, nerden başlanacak nasıl olacak, kaç gün izin almamız gerekir işyerinden , işlem planlandığından uzun sürer mi ?? Bir sürü soru????
Ilk denemeniz mi sizin raporunuz var değil miBen de Zeynep Kamil'de tedaviye başlayacagim adetimi bekliyorum. Gecen ay gecikmisti. İlacla adet olmuştum. Bu ay da gecikecek mi bakalım. Bir sonraki aya gün verirler buyuk ihtimal.
Teşekkür ederim arkadaşımCok iyi haber hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim o yola girdikçe öğrencez :))Bildiklerimi yazayım:)
İlaçlı tedavi 12-15 gün sürer sanırım. Hastaya göre değişir tabi.
Yumurta toplandığı gün sperm örneği de alıyorlar. Ertesi günü 1.gün kabul edip 3 ve 5.günlerde arayıp kalitesini haber veriyolar. Eğer taze transfer değilse 1-2 adet bekletiyor doktorlar.
Yumurta toplama acısız ama transferi bilemicem. O aşamaya daha gelemedim :)
Ayy çok sağolun yavaş yavaş bilgi topluyorum sayenizdeEşinize doktor normal yolla cocuk olmaz diye rapor verirse üç yıl beklemeye gerek yok canım raporu nerden istersen cikar bi çok özel hastane de kabul ediyo o raporu ama tahliller ayni gün yapilmiyo hepsi. Adetliyken ultrasona giriyosun ilaclarini ne zaman nasil kullanacagini anlatiyolar ne zaman tekrar gelecegini söylüyolar yumurtaların durumuna göre toplama tarihi veriliyo. Transfer 2 ile 5 gün arasi yapiliyo yumurta toplandıktan sonra. Transfer asilamayla ayni ağrı acı vs hiçbirşey hissetmiyosun ultrason kontrolü gibi geçiyo.transfer sonrasi iki üç gün dinlenmen iyi olur sonrasında normal hayatina donebilirsin diyor doktorlar tabi kendini cok yormadan.
Anladım canım hayırlısıyla atlatırsın inş ameliyatını sonra da güzel haberlerini de verirsin inşÇok teşekkür ederim canımcm tüp bebek tedavisi öncesi tupler tam kapalimi diye inceleme ve rapor için gerekli dediler
Selamlar.
Hayırlısıyla başladım dediğin günleri de görüp birlikte heyecanını da paylaşacağımız günlerini de görürüz inşBen de Zeynep Kamil'de tedaviye başlayacagim adetimi bekliyorum. Gecen ay gecikmisti. İlacla adet olmuştum. Bu ay da gecikecek mi bakalım. Bir sonraki aya gün verirler buyuk ihtimal.
Çok çoook sevindimmm canım hep diyorum ilk pozitifimiz sen olacaksın hayırlısıyla inşKızlar günaydın doktorum güzel haberlerle aradıbeş yumurtanın beşininde gelişimleri iyiymiş yalnız dört tanesinin kalitesi daha iyiymiş. Yarın için duruma göre arayacacak. yarın transfer olabilirim.
Çok çoook sevindimmm canım hep diyorum ilk pozitifimiz sen olacaksın hayırlısıyla inşYarın haber ver bize ben 10.30-11.00 arası opuya gireceğim belki sen de aynı saatlerde transfer olursun İçini ferah tut olur mu her şey güzel olacak buna inan pozitif düşün pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?