Hadi bakalım ozaman :)) adım adım gidiyoruz. İğnelerin az kalmış, sonra opu inşallah :)Aynen ben de kendimi hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hissediyorum zaten.Sizlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum benim tedavim tam bir hafta önce başladı Pazartesi günü.Bugün kontrolüm vardı güzel dedi doktorum çarşamba son kontrol dedi tahminen cuma da opu günü olacak çok heyecanlıyım bakalım ne olacak bugün polip gördü doktor ama benim kendi doktorum değil kendisi kendi doktorum şehir dışındaydı mecburen o ilgilendi bakalım çarşamba kendi doktorum ne diyecek
İnşallahHadi bakalım ozaman :)) adım adım gidiyoruz. İğnelerin az kalmış, sonra opu inşallah :)
İnşallah
Hadi bakalım gözün aydın, güzelce döllenirler inşallahKızlar şimdi geldim hastaneden 8 tane yumurta topladı doktor. Basit bi işlem korkulacak birşey yok. Son aşama kaldı inşallah onuda güzel bir şekilde atlatırız
Hadi bakalım gözün aydın, güzelce döllenirler inşallah
Adetliyken tedaviye baslaniyo ya rapor cikarip tedaviye baslamam için adet olmayi bekliyorum canımSen neyi bekliyordun peki canım kusuruma bakma çok dalgınım bu aralar unuttum
Hayirli olsun canim inşallah güzel dollenirler transferde korkulacak bişey yok zaten ultrason kontrolü gibi geçiyo tabi biraz daha uzun en zoru transfer sonrası beklemekKızlar şimdi geldim hastaneden 8 tane yumurta topladı doktor. Basit bi işlem korkulacak birşey yok. Son aşama kaldı inşallah onuda güzel bir şekilde atlatırız
Hayirli olsun canim inşallah güzel dollenirler transferde korkulacak bişey yok zaten ultrason kontrolü gibi geçiyo tabi biraz daha uzun en zoru transfer sonrası beklemek
Insallah canım transfere gittiginde de bolca su icirecekler sana idrara sıkışık olman gerekiyo aklında bulunsunİnşallah canim döllenip transfer edilsin bide tutunsun embriyo. Beklerim yeterki tutunsun bebişim
Insallah canım transfere gittiginde de bolca su icirecekler sana idrara sıkışık olman gerekiyo aklında bulunsun
Kızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik test mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Yaş 36.ilk deneme, öncesinde gebelik ya da düşük yok
Yok canım ağrı degil de sıkışıklığın verdiği zorluk var biraz ağrı hissetmiyosunEvet canim biliyorum. Sıkışıkken çok ağrı olmuyor mu yaa
Canım ben senin yerinde olsam bi problem yoksa bile içim rahat etsin diye yaptirirdim, negatif olursa kafamda soru işareti kalmaz ben yaptirmadigima pisman olmustumKızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik test mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Evet canım valla daha şimdiden rüyalarıma girdi yaCanım ben senin yerinde olsam bi problem yoksa bile içim rahat etsin diye yaptirirdim, negatif olursa kafamda soru işareti kalmaz ben yaptirmadigima pisman olmustum
İnşallah yarın yine kontrol var yine aldı beni bir heyecanHadi bakalım ozaman :)) adım adım gidiyoruz. İğnelerin az kalmış, sonra opu inşallah :)
Ayyy çok sevindim inşallah güzel güzel döllenirler sonra da kan testi için gün sayarız dondurulmuş deneyecekler fresh mi bir şey dediler sanaKızlar şimdi geldim hastaneden 8 tane yumurta topladı doktor. Basit bi işlem korkulacak birşey yok. Son aşama kaldı inşallah onuda güzel bir şekilde atlatırız
Aaaaa sen de mi raporla deniyorsun önceki de mi raporluydu sen nerde yaptırıyordun canım ben de Ege üniversitesinde çıkardım raporu rapor çıktı ertesi gün adet gördüm inşallah senin de denk gelirAdetliyken tedaviye baslaniyo ya rapor cikarip tedaviye baslamam için adet olmayi bekliyorum canım
İçin rahat edecekse yaptır tabi canım doktorlar daha güzel yönlendirir tabi de önemli olan senin aklına takılmaması senin rahat olman bugün aradılar embriyolar ne alemdeymişKızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik test mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Evet valla sorma git geller yaşıyorum bugün. Zatem embriyolog arayınca da canım sıkıldı biraz. 3 ü gayet iyi, 2 si geride kalmış biraz dediİçin rahat edecekse yaptır tabi canım doktorlar daha güzel yönlendirir tabi de önemli olan senin aklına takılmaması senin rahat olman bugün aradılar embriyolar ne alemdeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?