Hic oyle deme negatifi gormus olsam da ben dimdik ayakta buradayim canim :))Kızlar nasılsınız? Bugün herkes cok sessiz..
Kıyamam sana ya :) bugün hep aklım sendeydi hep iyi ol canım birgün mutlaka olacak nasıl olsa :)Hic oyle deme negatifi gormus olsam da ben dimdik ayakta buradayim canim :))
Allah razi olsun canım benim :) tabiki umut kaybetmek yok ama 1 yil ara verecegim cok aceleci olmak istemiyorum demekki daha zamani varKıyamam sana ya :) bugün hep aklım sendeydi hep iyi ol canım birgün mutlaka olacak nasıl olsa :)
Ya evet canım senin yaşında kücük ve daha yeni evlisin bir bakmışsın kendiliğinden olmuş :) Hiç acele etme oluruna bırak ben 1,5 sene denedim sonra kafama takmaya başladım senin daha yolunda var :)Allah razi olsun canım benim :) tabiki umut kaybetmek yok ama 1 yil ara verecegim cok aceleci olmak istemiyorum demekki daha zamani var
Ay agzin bal yesin canim ya :) Daha bekleyen bir minik daha var kendimi hasir hissettigimde gel bakalim ufaklik dicem hahaYa evet canım senin yaşında kücük ve daha yeni evlisin bir bakmışsın kendiliğinden olmuş :) Hiç acele etme oluruna bırak ben 1,5 sene denedim sonra kafama takmaya başladım senin daha yolunda var :)
Evet tabii ki o seni orada bekliyor avantajlısın dondurulmusun var canımm :) ilaçlarını kestin mi?Ay agzin bal yesin canim ya :) Daha bekleyen bir minik daha var kendimi hasir hissettigimde gel bakalim ufaklik dicem haha
yok canim carsambayi bekliyorum o gün yine test yapicam formaliteden :) daha sonra kenan bey kestirir herhaldeEvet tabii ki o seni orada bekliyor avantajlısın dondurulmusun var canımm :) ilaçlarını kestin mi?
Bir de sonuc degisiyormus ayyyyy :)))yok canim carsambayi bekliyorum o gün yine test yapicam formaliteden :) daha sonra kenan bey kestirir herhalde
Ah be canim nerdeee :)Olsa olsa adi MUCİZE olurBir de sonuc degisiyormus ayyyyy :)))
Allah hayır etsin canım cok güzel rüya görmüşsün :)Kızlar yazmadan edemiycem bugün bi ruya gördüm bi tane çicek vardı güya rüyamda başka yerde gormüşüm o çicegi soluk ve cansız bi şekilde ikinci kez göruyorum bu sefer bizim bahçede aynı çicek ama bu sefer bi canlı bi güzel üstünede güneş düşmüs gördüm.Rüya tabirlerine baktım mutluluk verici habermiş gören kadınlar için hamile kalıp sevineceğine işaret olurmuş yazıyodu şok oldum sizce cidden böyle bişey olabilir mi
Çok güzel bir rüyaymış canım benim. Allahım göstersin sana inşallah bebişini.Kızlar yazmadan edemiycem bugün bi ruya gördüm bi tane çicek vardı güya rüyamda başka yerde gormüşüm o çicegi soluk ve cansız bi şekilde ikinci kez göruyorum bu sefer bizim bahçede aynı çicek ama bu sefer bi canlı bi güzel üstünede güneş düşmüs gördüm.Rüya tabirlerine baktım mutluluk verici habermiş gören kadınlar için hamile kalıp sevineceğine işaret olurmuş yazıyodu şok oldum sizce cidden böyle bişey olabilir mi
Hayırlı olsun canım artık senin icin günler daha cabuk gececek evde zaman gecmiyor cünkü :) Ben de artık pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum sürekli bakalım ben ilk hamile kıyafetimi ne zaman alacağım :)Kızlar napıyonuz? Bugün işe başladım. Öğle aramdayım şimdi :) pantolonlar sıkıyor artık dün gittim kendime hamile pantolonu aldım iki tane :) çok güzel bir duyguymuş meğerse :)
Bence sen de çok beklemeyecen cnm. İkiz sonuçta minnaklar yer kaplamaya başlıycaklar artık:)Hayırlı olsun canım artık senin icin günler daha cabuk gececek evde zaman gecmiyor cünkü :) Ben de artık pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum sürekli bakalım ben ilk hamile kıyafetimi ne zaman alacağım :)
İnşallah canım cok hafiften biraz büyüdü karnım ama tabii hamile olduğumu bilmeyen anlayamaz bu haftalardan sonra belirginlesir artık :)Bence sen de çok beklemeyecen cnm. İkiz sonuçta minnaklar yer kaplamaya başlıycaklar artık:)
Allah hayır etsin canım cok güzel rüya görmüşsün :)
Amin kızlar çok saolunÇok güzel bir rüyaymış canım benim. Allahım göstersin sana inşallah bebişini.