2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar nasılsınız? Bugün herkes cok sessiz..

Kıyamam sana ya :) bugün hep aklım sendeydi hep iyi ol canım birgün mutlaka olacak nasıl olsa :)
Allah razi olsun canım benim :) tabiki umut kaybetmek yok ama 1 yil ara verecegim cok aceleci olmak istemiyorum demekki daha zamani var

Allah razi olsun canım benim :) tabiki umut kaybetmek yok ama 1 yil ara verecegim cok aceleci olmak istemiyorum demekki daha zamani var
Ya evet canım senin yaşında kücük ve daha yeni evlisin bir bakmışsın kendiliğinden olmuş :) Hiç acele etme oluruna bırak ben 1,5 sene denedim sonra kafama takmaya başladım senin daha yolunda var :)

Ya evet canım senin yaşında kücük ve daha yeni evlisin bir bakmışsın kendiliğinden olmuş :) Hiç acele etme oluruna bırak ben 1,5 sene denedim sonra kafama takmaya başladım senin daha yolunda var :)
Ay agzin bal yesin canim ya :) Daha bekleyen bir minik daha var kendimi hasir hissettigimde gel bakalim ufaklik dicem haha

Ay agzin bal yesin canim ya :) Daha bekleyen bir minik daha var kendimi hasir hissettigimde gel bakalim ufaklik dicem haha
Evet tabii ki o seni orada bekliyor avantajlısın dondurulmusun var canımm :) ilaçlarını kestin mi?

Evet tabii ki o seni orada bekliyor avantajlısın dondurulmusun var canımm :) ilaçlarını kestin mi?
yok canim carsambayi bekliyorum o gün yine test yapicam formaliteden :) daha sonra kenan bey kestirir herhalde

Selam kızlar herkese günaydın

Günaydın kızlar. Bişey soracağım ikili testi yaptıran arkadaşlar tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız? Bugün kontrole gittim benim bebiş 10+6 günlük çıktı ultrasonda. Halbuki 10+2 günlük. 12+6 günlükken yaptırsam geç mi olur acaba

Kızlar yazmadan edemiycem bugün bi ruya gördüm bi tane çicek vardı güya rüyamda başka yerde gormüşüm o çicegi soluk ve cansız bi şekilde ikinci kez göruyorum bu sefer bizim bahçede aynı çicek ama bu sefer bi canlı bi güzel üstünede güneş düşmüs gördüm.Rüya tabirlerine baktım mutluluk verici habermiş gören kadınlar için hamile kalıp sevineceğine işaret olurmuş yazıyodu şok oldum sizce cidden böyle bişey olabilir mi

Allah hayır etsin canım cok güzel rüya görmüşsün :)

Kızlar napıyonuz? Bugün işe başladım. Öğle aramdayım şimdi :) pantolonlar sıkıyor artık dün gittim kendime hamile pantolonu aldım iki tane :) çok güzel bir duyguymuş meğerse :)

Çok güzel bir rüyaymış canım benim. Allahım göstersin sana inşallah bebişini.

Kızlar napıyonuz? Bugün işe başladım. Öğle aramdayım şimdi :) pantolonlar sıkıyor artık dün gittim kendime hamile pantolonu aldım iki tane :) çok güzel bir duyguymuş meğerse :)
Hayırlı olsun canım artık senin icin günler daha cabuk gececek evde zaman gecmiyor cünkü :) Ben de artık pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum sürekli bakalım ben ilk hamile kıyafetimi ne zaman alacağım :)

Hayırlı olsun canım artık senin icin günler daha cabuk gececek evde zaman gecmiyor cünkü :) Ben de artık pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum sürekli bakalım ben ilk hamile kıyafetimi ne zaman alacağım :)
Bence sen de çok beklemeyecen cnm. İkiz sonuçta minnaklar yer kaplamaya başlıycaklar artık:)

Bence sen de çok beklemeyecen cnm. İkiz sonuçta minnaklar yer kaplamaya başlıycaklar artık:)
İnşallah canım cok hafiften biraz büyüdü karnım ama tabii hamile olduğumu bilmeyen anlayamaz bu haftalardan sonra belirginlesir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…