2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar size bisey sorucam uyku sırasında bugün o kadar gerinerek uyandım ki rahat 20 kez olmuştur.Sizdede oylemiydi niye oluyo ki acaba.Normaldir dimi:KK16:
Canım ben de cok yasıyordum onu :) Oyle de güzel geliyorduki o uyku arasında gerinmek :)

Ya ben de merak ediyorum ne kadar uzun sürdü eli ayagı titriyordur şimdi heyecandan o anı beklemek en zoru :KK17:
Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle gelsin inşallah :dua:

0.16 canim yok yukselmez bu saatten sonra sabah hissetmistim zaten saglik olsun ne diyelim Allah ne derse o olur
Canım vardır bundada bi hayır.Sağlığın yerinde olsun yine olur.Rabbim tez zamanda hamiş olmayı nasip eder insallah

kizlar tesekkur ederim bu surecte hep bana destek oldunuz Allah hepinizden razi olsun hepiniz sag salim bebeklerinize kavusursunuz insallah hepinizi cok sevdim tanimak cok guzeldi .. Allah a emanet olun hepinizi opuyorum:KK15:

kizlar tesekkur ederim bu surecte hep bana destek oldunuz Allah hepinizden razi olsun hepiniz sag salim bebeklerinize kavusursunuz insallah hepinizi cok sevdim tanimak cok guzeldi .. Allah a emanet olun hepinizi opuyorum:KK15:
Canım bundan sonraki süreçte Allah inşallah gönlüne göre versin. Herşey çok güzel olur umarım. Umudunu yitirme sakın... Bizleride unutma.

Kızlar ben hala kabak çekirdeği yiyorum bebiş tutunsun diye bugün 5.günum bıraksam mı acaba sizce

Kızlar ben hala kabak çekirdeği yiyorum bebiş tutunsun diye bugün 5.günum bıraksam mı acaba sizce
Bende tutunsun diye özellikle bişey yemedim. Ama kabak çekirdeği zaten faydalı yiyebiliyorsan ye bence.

Bide kızlar çok esniyorum ben ya sanki hiç uyumamış gibiyim.Sizdede olmuşmuydu böyle

Bide kızlar çok esniyorum ben ya sanki hiç uyumamış gibiyim.Sizdede olmuşmuydu böyle
Canım insan kendini çok dinleyince herşeyi belirti sanıyor sen de cok dinleme azıcık daha bekle insallah güzel olacak. Uyku hali halsizlik oluyor genelde.

X