Canım ben de cok yasıyordum onu :) Oyle de güzel geliyorduki o uyku arasında gerinmek :)Kızlar size bisey sorucam uyku sırasında bugün o kadar gerinerek uyandım ki rahat 20 kez olmuştur.Sizdede oylemiydi niye oluyo ki acaba.Normaldir dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de cok yasıyordum onu :) Oyle de güzel geliyorduki o uyku arasında gerinmek :)Kızlar size bisey sorucam uyku sırasında bugün o kadar gerinerek uyandım ki rahat 20 kez olmuştur.Sizdede oylemiydi niye oluyo ki acaba.Normaldir dimi
Ağzinız bal yesin kızkar insallah bende hamişimdir o yüzden oluyodurCanım ben de cok yasıyordum onu :) Oyle de güzel geliyorduki o uyku arasında gerinmek :)
İnşallah canım inşallahAğzinız bal yesin kızkar insallah bende hamişimdir o yüzden oluyodur
Ya ben de merak ediyorum ne kadar uzun sürdü eli ayagı titriyordur şimdi heyecandan o anı beklemek en zoru
Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle gelsin inşallahYa ben de merak ediyorum ne kadar uzun sürdü eli ayagı titriyordur şimdi heyecandan o anı beklemek en zoru
Nasıl yaa! Acaba 9. Gün erken olabilir mi? Sonucun kac cıktı canım?Negatif kizlar.
Çok üzüldüm canım.Üzülmemeye çalış insallah 2.de bebişine kavuşursunNegatif kizlar.
0.16 canim yok yukselmez bu saatten sonra sabah hissetmistim zaten saglik olsun ne diyelim Allah ne derse o olurNasıl yaa! Acaba 9. Gün erken olabilir mi? Sonucun kac cıktı canım?
Çok üzüldüm canım çok... Ne desem bilemedim gercekten cok inanıyordum güzel olacağına.0.16 canim yok yukselmez bu saatten sonra sabah hissetmistim zaten saglik olsun ne diyelim Allah ne derse o olur
Canım vardır bundada bi hayır.Sağlığın yerinde olsun yine olur.Rabbim tez zamanda hamiş olmayı nasip eder insallah0.16 canim yok yukselmez bu saatten sonra sabah hissetmistim zaten saglik olsun ne diyelim Allah ne derse o olur
Canım bundan sonraki süreçte Allah inşallah gönlüne göre versin. Herşey çok güzel olur umarım. Umudunu yitirme sakın... Bizleride unutma.kizlar tesekkur ederim bu surecte hep bana destek oldunuz Allah hepinizden razi olsun hepiniz sag salim bebeklerinize kavusursunuz insallah hepinizi cok sevdim tanimak cok guzeldi .. Allah a emanet olun hepinizi opuyorum
Canım ben tutunsun diye özellikle biley yememiştim. Ama 5. Gün zaten tutunmuştur.Kızlar ben hala kabak çekirdeği yiyorum bebiş tutunsun diye bugün 5.günum bıraksam mı acaba sizce
Bende tutunsun diye özellikle bişey yemedim. Ama kabak çekirdeği zaten faydalı yiyebiliyorsan ye bence.Kızlar ben hala kabak çekirdeği yiyorum bebiş tutunsun diye bugün 5.günum bıraksam mı acaba sizce
Pek sevmiyorum bide yemekten biktim o yüzden sordum saol canimBende tutunsun diye özellikle bişey yemedim. Ama kabak çekirdeği zaten faydalı yiyebiliyorsan ye bence.
Canım insan kendini çok dinleyince herşeyi belirti sanıyor sen de cok dinleme azıcık daha bekle insallah güzel olacak. Uyku hali halsizlik oluyor genelde.Bide kızlar çok esniyorum ben ya sanki hiç uyumamış gibiyim.Sizdede olmuşmuydu böyle