- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
Az kalmış canım yapma bence çıkmazsa moralin bozulur moral önemli biliyosunNapıyım gün sayıyorum işte ne olsun.Bugün daha 4.gün8 günüm daha var ama ben hafta içi gözümü karartıp erken gebelik testi yapıcam
Evet canım öyle ama zaten eninde sonunda negatif olsada ögrenicem cok erken düşünmüyorum 7 yada 8. Gün yapıcam erken hamilelik testiyleAz kalmış canım yapma bence çıkmazsa moralin bozulur moral önemli biliyosun
İyi olmaya calışıyorum canim bel ağrisi var o biraz rahatsız ediyo.Sen nasilsınKızlar nasılsınız :)
Sırt üstü uzanmış vakit oldürmeye calişıyorum.Bel agrım var benim acaba tutunma belirtisi mi anlamadımKızlar napıyonuz?
Sen napıyosun canimSırt üstü uzanmış vakit oldürmeye calişıyorum.Bel agrım var benim acaba tutunma belirtisi mi anlamadım
Bende sırt üstü uzanmış durumdayım vallahi :) bel ağrısı kasık ağrısı belirti olabilir tabi ki canım bazı gün hiç ağrın da olmaz. 8 veya 9. Günde yap erken gebeliği çünkü 7 de çıkarmı bilemiyorum.Sırt üstü uzanmış vakit oldürmeye calişıyorum.Bel agrım var benim acaba tutunma belirtisi mi anlamadım
Tamam canım saol.8.gün carşamba günü oluyo .Carşamba yapıyım o zamanBende sırt üstü uzanmış durumdayım vallahi :) bel ağrısı kasık ağrısı belirti olabilir tabi ki canım bazı gün hiç ağrın da olmaz. 8 veya 9. Günde yap erken gebeliği çünkü 7 de çıkarmı bilemiyorum.
Ben 9 da yapmıştım bildiğin pembe renkdi silik de değildi.Tamam canım saol.8.gün carşamba günü oluyo .Carşamba yapıyım o zaman
İnsallah bende senin gibi cift cizgiyi görebilirim canımBen 9 da yapmıştım bildiğin pembe renkdi silik de değildi.
Canim benim tedavim gonal f yle olmadıgı icin hiç bilmiyorum.Ama baya uzun sürmüş toplama yapilmasi lazım şu an belki doktorun transferini bi daha ki aya birakmayı düsünuyo olabilirArkadaşlar sizce toplama işlemi ne zaman yapılır ilk tüp bebek denemek
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Canim benim tedavim gonal f yle olmadıgı icin hiç bilmiyorum.Ama baya uzun sürmüş toplama yapilmasi lazım şu an belki doktorun transferini bi daha ki aya birakmayı düsünuyo olabilir [/QUO ptesi kontrolü var artık ne diyecek bilmiyorum
Kızlar nasılsınız :)
Kızlar napıyonuz?
İnşallah canım senin test gunün ne zamandıBen de diyorum bugun niye sesssiz telefonun neti donmus bildirim de gelmiyor zaten .. kizlar benim kasiklar batiyor bel de agriyor bugun İnsallah guzelliklerin alametidir
carsamba canimİnşallah canım senin test gunün ne zamandı
Bisey kalmamış canım.Bende idrarla gebelik testi yapip oğrenicem carsamba 8.gun oluyo benimcarsamba canim
seninki 5.gun oldugu icin dogru sonuc verir canim ben pek aldirmadim dunku teste :)Bisey kalmamış canım.Bende idrarla gebelik testi yapip oğrenicem carsamba 8.gun oluyo benim
Bu işler nasip kısmet canım.Nasipte ne varsa onu görücez Allahın takdiri yapıcak bişey yok negatif olsada kaçışımız yok malesef aci gercekle eninde sonunda yüzleşmek zorunda kalıcazseninki 5.gun oldugu icin dogru sonuc verir canim ben pek aldirmadim dunku teste :)