2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Napıyım gün sayıyorum işte ne olsun.Bugün daha 4.gün 8 günüm daha var ama ben hafta içi gözümü karartıp erken gebelik testi yapıcam
Az kalmış canım yapma bence çıkmazsa moralin bozulur moral önemli biliyosun

Az kalmış canım yapma bence çıkmazsa moralin bozulur moral önemli biliyosun
Evet canım öyle ama zaten eninde sonunda negatif olsada ögrenicem cok erken düşünmüyorum 7 yada 8. Gün yapıcam erken hamilelik testiyle

Sırt üstü uzanmış vakit oldürmeye calişıyorum.Bel agrım var benim acaba tutunma belirtisi mi anlamadım
Bende sırt üstü uzanmış durumdayım vallahi :) bel ağrısı kasık ağrısı belirti olabilir tabi ki canım bazı gün hiç ağrın da olmaz. 8 veya 9. Günde yap erken gebeliği çünkü 7 de çıkarmı bilemiyorum.

Tamam canım saol.8.gün carşamba günü oluyo .Carşamba yapıyım o zaman

Arkadaşlar sizce toplama işlemi ne zaman yapılır ilk tüp bebek denemek
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum

Canim benim tedavim gonal f yle olmadıgı icin hiç bilmiyorum.Ama baya uzun sürmüş toplama yapilmasi lazım şu an belki doktorun transferini bi daha ki aya birakmayı düsünuyo olabilir

Ben de diyorum bugun niye sesssiz telefonun neti donmus bildirim de gelmiyor zaten .. kizlar benim kasiklar batiyor bel de agriyor bugun İnsallah guzelliklerin alametidir
İnşallah canım senin test gunün ne zamandı

seninki 5.gun oldugu icin dogru sonuc verir canim ben pek aldirmadim dunku teste :)
Bu işler nasip kısmet canım.Nasipte ne varsa onu görücez Allahın takdiri yapıcak bişey yok negatif olsada kaçışımız yok malesef aci gercekle eninde sonunda yüzleşmek zorunda kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…