2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

canım benim 3.gun embriyosu dun 7.gundu ve cikmadi ama cok erken oldugunu bildigim icin takmadim kafaya .
Senin için çok erkendi canm.Yani 5.gün embriyosu olarak düşünsen transferin 5.günü oluyor.5.günde de çıkması çok çok nadir oluyor.Zor yani..

Baş ağrısı ve halsizlikte olmustu suanda da oluyor zaten onları yazmayı unutmusum. İnşallah degerin kat kat artar kavusursun bebişine ya da bebişlerine :)

Baş ağrısı da oluyor dün çok ağrıdı ilaç almadım dayanmaya çalıştım inşallah canımm benim kimyasal geçmişim var geçen yazdan o yüzden korkuyorum ama rahat olmaya çalışıyorum pazartesi günü tekrarlıcam kan testini doktor gün verecek bakmak için

Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı buymuş dondurulmuşlarla devam edicez

Hadi yaa cok üzüldüm hayırlısı boyleymis canım ama en azından dondurulmusların var insallah onlarla bize güzel haberi verirsin.

Ben senden çok ümitliydim yaa.Neyse vardır bundada bi hayır.Üzülmemeye çalış canım pes etmek yok o bebişler bu gobüşlere giricek

Çok fena başım ağırıyo kızlar.Grip olmam insallah.Bu ara herkes grip.İnsallah yakalanmam bende.Grip olmak iyi deilmiş bu süreçte öyle duydum doğru mu

Canim benim test tarhi 17 ocak bugun 8.gun ve bn de geceleri surekli geriniyorum ve bu bni uyandiriyor.. Surekli pirt yapmalari ilaclara bagliyordum ama suan senin yazdiklarini okuyunca paylasmak istedim .. gebelik belirtisi olabilir mi acaba ya
Gerinmek gebelik belirtisi diye okumustum forumda ki bende de transfer sonrasi cok oldu... dediginiz gibi gece uykumdan hep gerinirken uyaniyordum :) hakkinizda hayirlisi olsun

Kızlar cidden bende de çok gerilme oluyo.Belim ağrıyo.Egilince kasıklarım ağrıyo galiba oldu bu iş.Bide sabah bugün göz bebeklerimin baya büyüdüğünü farkettim.Kirpiklerim üst üste binmişti.Bebişim benimle hissediyorum kızlar

Ben suan sok oldum canim ne desem bilemedim ama sukur ki dondurulmuslarin var yola devam bebisi kucaga alana kadar
Bende aynı şoku yaşadım ama hayırlısı buymuş demekli canım. Zamanı değilmiş henüz. Rabbim bunu uygun görmüş. Dondurulmuşlarımda devam edicem canım kısmetse.

Bende aynı şoku yaşadım ama hayırlısı buymuş demekli canım. Zamanı değilmiş henüz. Rabbim bunu uygun görmüş. Dondurulmuşlarımda devam edicem canım kısmetse.
Hayirlisi olsun en azindan avantajin dondurulmuslarin canim ..

Kızlar tedaviye başladığınız zamanla transfer arası kaç gün ben 6 gün oldu başlayalı

Kızlar tedaviye başladığınız zamanla transfer arası kaç gün ben 6 gün oldu başlayalı
Canım 8 gün ilaç tedavisi oldu.1 gün aradan sonra yumurta toplaniyo.Yumurta toplandiktan sonra 3 yada 5 gün sonra transfer oluyo

Canım 8 gün ilaç tedavisi oldu.1 gün aradan sonra yumurta toplaniyo.Yumurta toplandiktan sonra 3 yada 5 gün sonra transfer oluyo
Ayy az kalmış deesene heycan yaptım şimdi. Sen ne durumdasın tarlım

Ayy az kalmış deesene heycan yaptım şimdi. Sen ne durumdasın tarlım
Napıyım gün sayıyorum işte ne olsun.Bugün daha 4.gün 8 günüm daha var ama ben hafta içi gözümü karartıp erken gebelik testi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…