- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Amin canım.İnsallah ikimizde mutlu oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.İnsallah ikimizde mutlu oluruz
Jel kullanmıyor musun beyaz şey jel olamaz mı adette ben hiç beyaz birşey görmedim kırmızı yada pembe kan olmadığı sürece korkma bence inş pozitif haberi verirsin bizeGunaydin kizlar bugune aglayarak basladim.. Sabah uyandigimda resmen parcali beyaz bisi vardi camasirimda adetzamani gelir ya onun beyazi.. 9.gun bugun kan vericem bana sans dileyin
Canım o crinone jel den olmustur neden kendini üzüyorsun.Gunaydin kizlar bugune aglayarak basladim.. Sabah uyandigimda resmen parcali beyaz bisi vardi camasirimda adetzamani gelir ya onun beyazi.. 9.gun bugun kan vericem bana sans dileyin
Günaydın cnm. Jelden kaynaklıdır canım. Ama hamilelikde de beyaz akıntı çok olur. Östorejen hrmonundan kaynaklı okuyomuş yazıyo nette baktığımda. Sen yinede kan ver için rahatlar.Gunaydin kizlar bugune aglayarak basladim.. Sabah uyandigimda resmen parcali beyaz bisi vardi camasirimda adetzamani gelir ya onun beyazi.. 9.gun bugun kan vericem bana sans dileyin
Jel kullanmıyor musun beyaz şey jel olamaz mı adette ben hiç beyaz birşey görmedim kırmızı yada pembe kan olmadığı sürece korkma bence inş pozitif haberi verirsin bize
Canım o crinone jel den olmustur neden kendini üzüyorsun.
Günaydın cnm. Jelden kaynaklıdır canım. Ama hamilelikde de beyaz akıntı çok olur. Östorejen hrmonundan kaynaklı okuyomuş yazıyo nette baktığımda. Sen yinede kan ver için rahatlar.
Canım ben bu sürecte her türlü akıntı gördüm gercekten. O yüzden korkma. İnşallah bize güzel haberler verirsin dualarım seninle.Kzlar insallah jeldendir ama bu oyle kucuk bisi degildi yumurtlama doneminde gelen parça gibiydi kan vrrdim 1 saate belli olcak dua edin nolur ..
Canım normal akıntı bunlar bende hala daha devam ediyor.Kzlar insallah jeldendir ama bu oyle kucuk bisi degildi yumurtlama doneminde gelen parça gibiydi kan vrrdim 1 saate belli olcak dua edin nolur ..
Rabbim yüzünü güldürsün canım.İnsallah bebişin seninledir canımKzlar insallah jeldendir ama bu oyle kucuk bisi degildi yumurtlama doneminde gelen parça gibiydi kan vrrdim 1 saate belli olcak dua edin nolur ..
Bu sekilde parcali geliyor mu cnaim ?Canım normal akıntı bunlar bende hala daha devam ediyor.
İnsallah canim insallah..Rabbim yüzünü güldürsün canım.İnsallah bebişin seninledir canım
Allah razi olsun canim insallah benimledirler .. BUgun 9.gun kanda kesin cikar dimiCanım ben bu sürecte her türlü akıntı gördüm gercekten. O yüzden korkma. İnşallah bize güzel haberler verirsin dualarım seninle.
En az 5in üzerinde bi değer çıkması lazım inş bebeğin seninledirAllah razi olsun canim insallah benimledirler .. BUgun 9.gun kanda kesin cikar dimi
İnşallah canımEn az 5in üzerinde bi değer çıkması lazım inş bebeğin seninledir
Canım cok heyecanlıyım şuan ya inşallah inşallah inşallah... Muhtemelen çıkar diye düşünüyorum.Allah razi olsun canim insallah benimledirler .. BUgun 9.gun kanda kesin cikar dimi
Canim bende de her gun oluyor bi de afedersn aksamlari popoyu tutamiyorum pirt pirt Kan testini bekliyorum belirti mi degil mi anlariz yarim saaat sonra ama genelde belirti diyorlarKızlar size bisey sorucam uyku sırasında bugün o kadar gerinerek uyandım ki rahat 20 kez olmuştur.Sizdede oylemiydi niye oluyo ki acaba.Normaldir dimi
Yaa daha cıkmadı mıııııp
Canim bende de her gun oluyor bi de afedersn aksamlari popoyu tutamiyorum pirt pirt Kan testini bekliyorum belirti mi degil mi anlariz yarim saaat sonra ama genelde belirti diyorlar
Ay insallah belirtidir.Sende sevinirsin bende çok güzel olur vallap
Canim bende de her gun oluyor bi de afedersn aksamlari popoyu tutamiyorum pirt pirt Kan testini bekliyorum belirti mi degil mi anlariz yarim saaat sonra ama genelde belirti diyorlar